|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
strombriger Member
| Θέμα: Απ: ΣΑΒΟΥΡΑ... Παρ Μάης 22 2009, 01:37 | |
| Περαστικα να ειναι αυτα. Παντα ορθιος και ολοκληρος |
|
| |
ipser
Ηλικία : 49 Τόπος : ΑΘΗΝΑ- ΣΕΡΡΕΣ Registration date : 04/04/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΒΟΥΡΑ... Παρ Μάης 22 2009, 02:38 | |
| Περαστικά φίλε μου και μακάρι να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τον κόσμο από χαμηλά.
Τι έκανες με τα κάγκελα , για πες μου διότι και τα δικά μου θέλω εδώ και καιρό να τα βάψω, διότι τα έχουνε τα σημάδια τους. |
|
| |
rallistas Member
Ηλικία : 38 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΒΟΥΡΑ... Παρ Μάης 22 2009, 10:06 | |
| Αλλος ενας που περιμενει να ακουσει για τα καγκελα! |
|
| |
santrikos
Ηλικία : 44 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΒΟΥΡΑ... Παρ Μάης 22 2009, 10:18 | |
| τι εγινε ρε παιδια, τι μυστικο υπαρχει για τα γρατσουνισμενα καγκελα; Για πετε κ σε μενα να μαθω |
|
| |
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΒΟΥΡΑ... Παρ Μάης 22 2009, 10:22 | |
| - rallistas έγραψε:
- Αλλος ενας που περιμενει να ακουσει για τα καγκελα!
Κατ' αρχήν περαστικά και ποτέ ξανά φίλε ! Για τον rallista και τον ipser που ρωτάνε για τα κάγκελα, αν και το topic είναι άλλο βέβαια : Επειδή κι εγώ χρειάστηκε να κάνω μια, ελάχιστη είναι η αλήθεια, επιδιόρθωση στο ένα κάγκελο από ένα γρατζουνισματάκι, πήρα μαύρη ματ λαδομπογιά και μικρό καλλιτεχνικό πινελάκι και το πέρασα, έτσι απλά. Το αποτέλεσμα ; Ούτε που φαίνεται τίποτα, δεν ξέρεις καν που ήταν το γρατζούνισμα. Ξαναλέω όμως, μιλάω για κάτι πολύ μικρό. Αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει διαφορά. |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: ΣΑΒΟΥΡΑ... Παρ Μάης 22 2009, 10:30 | |
| - spyrosk58 έγραψε:
- rallistas έγραψε:
- Αλλος ενας που περιμενει να ακουσει για τα καγκελα!
Κατ' αρχήν περαστικά και ποτέ ξανά φίλε !
Για τον rallista και τον ipser που ρωτάνε για τα κάγκελα, αν και το topic είναι άλλο βέβαια : Επειδή κι εγώ χρειάστηκε να κάνω μια, ελάχιστη είναι η αλήθεια, επιδιόρθωση στο ένα κάγκελο από ένα γρατζουνισματάκι, πήρα μαύρη ματ λαδομπογιά και μικρό καλλιτεχνικό πινελάκι και το πέρασα, έτσι απλά. Το αποτέλεσμα ; Ούτε που φαίνεται τίποτα, δεν ξέρεις καν που ήταν το γρατζούνισμα. Ξαναλέω όμως, μιλάω για κάτι πολύ μικρό. Αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει διαφορά. για εμένα που ήταν μεγαλύτερο ένα μικρό τριψιματακι με γυαλόχαρτο και πέρασμα με σπρέι κατά την βαφή από μέσα στο κάγκελο είχα βάλει μια χαρτόκουτα ώστε να μην περνάει η αχνά του σπρέι για το ίσιωμα μια πατέντα που έχει δήξη και ο mikios σε Φώτο!! δέσιμο του κάγκελου με σχοινί σε ένα σταθερό σημείο και από την άλλη μεριά κρατάμε την μηχανή όπου με το βάρος της φέρνουμε το κάγκελο!! Υ.Σ.Αν το γδάρσιμο είναι βάθη θα φαινεται!!! |
|
| |
kaiser
Ηλικία : 40 Τόπος : καλλιθεα αττικης Registration date : 20/06/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΒΟΥΡΑ... Παρ Μάης 22 2009, 10:44 | |
| Εμενα ειχε φαγωθει το καγλελο,ασταρι και βαψιμο μετα με μαυρο ματ,δεν ηταν τπτ δυσκολο,φανταζομαι οτι και με σιδεροστοκο θα μπορει κανεις να το κανει αλλα θελει μετα πολυ δουλεια για να μην φαινεεται |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΒΟΥΡΑ... Παρ Μάης 22 2009, 11:31 | |
| 1ο ποστ, τελευταία φοτο. http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f31/topic-t2271.htm#27945 |
|
| |
rallistas Member
Ηλικία : 38 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΒΟΥΡΑ... Παρ Μάης 22 2009, 22:21 | |
| Κι εγω τη μεθοδο τριψιμο-σπρει λεω να δοκιμασω.Οτι θα φαινεται απο κοντα θα φαινεται σιγουρα.Τουλαχιστον δε θα ειναι αυτο το ασημι θεαμα. |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΒΟΥΡΑ... Σαβ Μάης 23 2009, 10:58 | |
| Παντα Ορθιος και με Προσοχη κουκλε! Αντε, εχεις και παρασημο τωρα.... |
|
| |
|