| Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Κυρ Ιαν 10 2010, 21:56 | |
| Λοιπόν ο μάγος της βελτιώσεις και της πατέντας έκανε πάλι το μαγικό του!!
Έκανε κάτι για το οποίο ήμουνα αντίθετος αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι είχε δίκιο!!
Τόσο καιρό ο παλιό κερατάς μάζευε εντυπώσεις μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή και να χτυπήσει έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει!!
Καλά καταλάβατε όλοι για τον Μίλτο μιλάω, αυτό το καραφλό αγόρι ακόμα και όταν κοιμάται σκέφτεται βελτιώσεις και πατέντες!!
Προς στιγμή δεν θα πάρω θέση και δεν θα ανακοινώσω τίποτα....(άλλωστε έχει τα πνευματικά δικαιώματα) θα περιμένουμε όλοι το αναλυτικό του ποστάρισμα με photo βήμα-βήμα.
Μίλτο άντε αγόρι μου στη NASA, τι κάνεις εδώ μαζί μας? |
|
| |
DΙMΙTRΙS
Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα - Γιάννενα Registration date : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Κυρ Ιαν 10 2010, 23:18 | |
| Πες καλέ κύριε και σε μας ... |
|
| |
Λεωνίδας
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Κυρ Ιαν 10 2010, 23:26 | |
| Έλα πες... |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Κυρ Ιαν 10 2010, 23:36 | |
| Θα τα πει ο μαστροΜιλτος λέμε που τον διακατέχει και η ανάλογη σοβαρότης!! By bretsos, shot with Canon DIGITAL IXUS 70 at 2010-01-10 |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Κυρ Ιαν 10 2010, 23:38 | |
| καλά ρε Χρήστο έχουμε 18 σε αναμονή κ 6-7 που τα βάλαν και ρίχνεις μπουρλότα? εγώ ξέρω αλλά σκέψου όλους τους άλλους!? Λοιπόν παιδιά το τηλ του μπρέτσου είναι 6947445445 πάρτε τον να τον ρωτάτε για να μάθει! |
|
| |
turbogianos
Ηλικία : 59 Τόπος : Ν.Ηράκλειο Αθήνα__black matt_650cc_K6 Registration date : 16/09/2009
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Κυρ Ιαν 10 2010, 23:42 | |
| - Bretsos K2 έγραψε:
- Θα τα πει ο μαστροΜιλτος λέμε που τον διακατέχει και η ανάλογη σοβαρότης!!
Μίλτο άντε αγόρι μου στη NASA, τι κάνεις εδώ μαζί μας? Για τα λιγα ml που δε βγαινανε ? (στη συζητηση με τα ...πατεντορουφηγματα... σωληνακια ...φυσηματα κλπ...) ---------> Εκανε τσι τρουπες... ποσα mm ρε--------->Πες καλέ κύριε και σε μας ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την turbogianos στις Κυρ Ιαν 10 2010, 23:46, 2 φορές συνολικά |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Κυρ Ιαν 10 2010, 23:44 | |
| - tazakos έγραψε:
- καλά ρε Χρήστο έχουμε 18 σε αναμονή κ 6-7 που τα βάλαν και ρίχνεις μπουρλότα? εγώ ξέρω αλλά σκέψου όλους τους άλλους!?
Λοιπόν παιδιά το τηλ του μπρέτσου είναι 6947445445 πάρτε τον να τον ρωτάτε για να μάθει! Μπουρλοτοοο οοοοοοοοο!!φιλο του ντιλεφουνου που εντοσες ινι λατους!! |
|
| |
turbogianos
Ηλικία : 59 Τόπος : Ν.Ηράκλειο Αθήνα__black matt_650cc_K6 Registration date : 16/09/2009
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Κυρ Ιαν 10 2010, 23:45 | |
| - Bretsos K2 έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- καλά ρε Χρήστο έχουμε 18 σε αναμονή κ 6-7 που τα βάλαν και ρίχνεις μπουρλότα? εγώ ξέρω αλλά σκέψου όλους τους άλλους!?
Λοιπόν παιδιά το τηλ του μπρέτσου είναι 6947445445 πάρτε τον να τον ρωτάτε για να μάθει! Μπουρλοτοοοοοοοοοοοο!!
φιλο του ντιλεφουνου που εντοσες ινι λατους!! ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ? - Παντως τα καινουργια τα αμερικανικα γυαλακια σε πανε ! |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Κυρ Ιαν 10 2010, 23:56 | |
| - turbogianos έγραψε:
- Bretsos K2 έγραψε:
- tazakos έγραψε:
Λοιπόν παιδιά το τηλ του μπρέτσου είναι 6947445445 πάρτε τον να τον ρωτάτε για να μάθει! Μπουρλοτοοοοοοοοοοοο!!
φιλο του ντιλεφουνου που εντοσες ινι λατους!!
ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ? Ντεν ινι σι λεο!!Λοιπόν πέρα της πλάκας είναι προς σκέψη να σταλθεί mail στη Rico και να τους επισημάνει μερικά σημεία για την βελτίωση του προϊόντος. Είπαμε η βαλβίδα είναι souper και ο καθένας μπορεί ακόμα και μόνος να τη βελτίωση ακόμα πιο πολύ, ανάλογα με τα γούστα του. |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:10 | |
| Χρηστο σε ολη τη διαδρομη πηγαινε ελα, ενα πραγμα μονο σκετομουν:
Πρεπει να κανεις βολτα το μηχανακι μου! |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:15 | |
| - MILT έγραψε:
- Χρηστο σε ολη τη διαδρομη πηγαινε ελα, ενα πραγμα μονο σκετομουν:
Πρεπει να κανεις βολτα το μηχανακι μου! και εγώ ένα πράγμα μονο σκετόμουν πρέπει να κάνω βόλτα το μηχανάκι σου!!Μάστορα το έκανα βόλτα και πήρα μια ιδέα γιαυτό και μιλάω..... αλλά όταν το καλοσκέφτηκα είπα that's it!! |
|
| |
turbogianos
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:18 | |
| - MILT έγραψε:
Πρεπει να κανεις βολτα το μηχανακι μου! Και μουπε ο tazakos οτι θα σου ρχοτανε τ απογευμα...αλλα γω εκει στ διαιτα με τς μπυρες... Αμα τοχα παρει γραμμη για τη μοντα θαχα ερθει @τωρα θα μουν στους γνωριζοντες.... ΜΙΛΑ --- ΜΙΛΑ---ΜΙΛΑ και εγώ ένα πράγμα μονο--- ΘΕΛΩ--- πρέπει να κάνω βόλτα το μηχανάκι σου!!---ΝΑ ΜΑΘΩ---ΓΙΑ ΤΣ ΤΡΟΥΠΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΕΕΕ.ΠΟΣΑ MM ΡΕ ΜΙΛΤΟ ΘΕΕE ???? |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:26 | |
| του Μανου ατρύπητο το έκανες μίλτο? Περιμένουμε επιχειρηματολογία περί ξεχειλώματος. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:44 | |
| - Bretsos K2 έγραψε:
- MILT έγραψε:
Πρεπει να κανεις βολτα το μηχανακι μου! και εγώ ένα πράγμα μονο σκετόμουν πρέπει να κάνω βόλτα το μηχανάκι σου!!
Μάστορα το έκανα βόλτα και πήρα μια ιδέα γιαυτό και μιλάω..... αλλά όταν το καλοσκέφτηκα είπα that's it!! Χαιρομαι. Λοιπον παιδες αυτη τη στιγμη ανεβαζω τις φωτογραφιες στο Imageshack. Αυριο μολις επιστρεψω απο τη δουλεια θα ανεβασω το αναλυτικο φωτορεπορταζ για την τοποθετηση των intiminators. Δυο λογια για τις πρωτες εντυπωσεις: Αν και ειχα κανει καποιες μικροδοκιμες σε ολα τα μηχανακια που εχουμε μεχρι στιγμης τοποθετησει βαλβιδες, εδωσα την προσοχη μου στο να συλλεξω στοιχεια για τις διαφορες που παρουσιαζε το εκαστοτε setup. Οι δοκιμες εγιναν σε μικρη αποσταση επιδιωκοντας να δω τη συμπεριφορα των βαλβιδων πανω απο ανωμαλιες του οδοστρωματος. Μου εδωσαν την αισθηση οτι θα ηθελα δυο πραγματα να κανω στις δικες μου οταν θα τις αποκτουσα. 1. να αφαιρεσω καποιες ροδελες απο το shimstack, που αργοτερα εσπευσε και το εκανε ο ιδιος ο κατασκευαστης και 2. να μεγαλωσω τη διατομη των θυριδων του λαδιου, που καποια στιγμη αργοτερα το επιχειρησε ως βελτιωση καποιος 'διαβασμενος' Αυστραλος. Αρα ημασταν σε καλο δρομο. Τωρα λοιπον που τοποθετησα τις βαλβιδες στο δικο μου μηχανακι ετσι οπως φανταζομουν οτι τις θελω και που ειχα την δυνατοτητα να παω καποια σχετικη διαδρομη εχω να πω χωρις υπερβολη το εξης: Αν εξαιρεσουμε τα λαστιχα ειναι τα καλυτερα ξοδεμενα χρηματα για το 650 με δευτερη τη γεφυρα. Το μπροστινο ειναι σαν απο αλλο μηχανακι χωρις το παραμικρο δειγμα υπερβολης. Οι μκροανωμαλιες φιλτραρονται απιστευτα, η αποσβεση πλεον ειναι υπαρκτη, μου δοθηκε η εντυπωση πως το μπροστινο εχει γινει σαφως πιο ξεκουραστο ενω μια βελτιωση περιπου 30% στην αντιβυθιση κανει το φρεναρισμα αγνωριστο και στο ισιο αλλα και στη στροφη. Στο δρομο βρηκα τον εαυτο μου να πηγαινει με 60 πανω στα αντανακλαστικα των λεωφορειολωριδων και να μην πιστευω ποσο αποτελεσατικα φιλτραρονται. Συνιστω την τοποθετηση των βαλβιδων ανεπιφυλακτα. |
|
| |
al_tzamp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Σέρρες - Αθήνα Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:49 | |
| Τέλος! Πού πληρώνω για να τα πάρω κ εγώ!!! ....Ταζάκοοοοοοοο!!!! |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:50 | |
| Προβλέπω το συγκεκριμένο PB να ξεπεράσει κάθε άλλο!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:51 | |
| - tazakos έγραψε:
- του Μανου ατρύπητο το έκανες μίλτο? Περιμένουμε επιχειρηματολογία περί ξεχειλώματος.
Μα εχεις δει μια τρυπαρα που εχει απο πισω η Ελπιδα; Θεε μου συγχωρα με. |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:51 | |
| |
|
| |
turbogianos
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:54 | |
| - MILT έγραψε:
- να αφαιρεσω καποιες ροδελες απο το shimstack, που αργοτερα εσπευσε και το εκανε ο ιδιος ο κατασκευαστης
στην παρτιδα που πηραμε τωρα οχι ροδελες? what is shimstack ? θεεε ! ! ! οι ροδελες τι αλλαζνε-φτιαχναν στο βαλβιδακι ? 2 λεξεις νακοιμηθω χωρις απορια... o daskalo exei @ mathites sto doulia aurio ! ! !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την turbogianos στις Δευ Ιαν 11 2010, 01:05, 4 φορές συνολικά |
|
| |
al_tzamp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Σέρρες - Αθήνα Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:56 | |
| Μίλτο -Χρήστο μετά από μία τέτοια βελτίωση στο μπροστινό πιστεύετε οτί χρήζει και το αμορτισέρ αλλαγής??? θέλω να πώ, οδηγώντας τη μοτο μετά τις προσθήκες μροστά, βλέπετε ασυμφωνία στη λειτουργία μπροστά - πίσω ανάρτησης??? δεν αναφέρομαι σε μοτο που βάλανε πίσω ohlins ή WP έτσι.. Ά, και η βελτίωση αυτή προτείνεται μόνο για αποκλειστικά ασφάλτινη χρήση, ή και για χώματάκι (όσο και όσοι πατάμε!)???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την al_tzamp στις Δευ Ιαν 11 2010, 00:59, 1 φορά |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 00:59 | |
| - MILT έγραψε:
Μα εχεις δει μια τρυπαρα που εχει απο πισω η Ελπιδα;
Θεε μου συγχωρα με. Ήταν το πιο δύσκολο μωρό που έπιασα ποτέ στα χέρια μου....... όλο κόνξες και ναζάκια μου ήταν το βρομοθήλυκο!! αλλά τώρα είναι μια θεά θεά θεά!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bretsos K2 στις Δευ Ιαν 11 2010, 01:02, 1 φορά |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 01:02 | |
| - al_tzamp έγραψε:
- Μίλτο -Χρήστο
μετά από μία τέτοια βελτίωση στο μπροστινό πιστεύετε οτί χρήζει και το αμορτισέρ αλλαγής???
θέλω να πώ, οδηγώντας τη μοτο μετά τις προσθήκες μροστά, βλέπετε ασυμφωνία στη λειτουργία μπροστά - πίσω ανάρτησης??? δεν αναφέρομαι σε μοτο που βάλανε πίσω ohlins ή WP έτσι.. Για εμένα ουτοσιαλος χρήζει αλλαγής. - al_tzamp έγραψε:
- , και η βελτίωση αυτή προτείνεται μόνο για αποκλειστικά ασφάλτινη χρήση, ή και για χώματάκι (όσο και όσοι πατάμε!)???
Τα πάντα όλα!! Cartridge Emulator έχουν όλα τα μηχανάκια που σέβονται τον εαυτό τους........ |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 01:11 | |
| - MILT έγραψε:
μου δοθηκε η εντυπωση πως το μπροστινο εχει γινει σαφως πιο ξεκουραστο ενω μια βελτιωση περιπου 30% στην αντιβυθιση ]κανει το φρεναρισμα αγνωριστο και στο ισιο αλλα και στη στροφη.
Μόνο και μόνο γι΄αυτό το περιμένω πως και πως. Τέλος δε διαβάζω άλλο! |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 13:03 | |
| - Bretsos K2 έγραψε:
- MILT έγραψε:
Μα εχεις δει μια τρυπαρα που εχει απο πισω η Ελπιδα;
Θεε μου συγχωρα με. Ήταν το πιο δύσκολο μωρό που έπιασα ποτέ στα χέρια μου....... όλο κόνξες και ναζάκια μου ήταν το βρομοθήλυκο!!
αλλά τώρα είναι μια θεά θεά θεά!! το νου σας σας βλέπω!!!! Τί νομίζατε ρεου;;; Ότι η Ελπίδα είναι καμια χαζογκομενίτσα; Είναι άγριο το κορίτσι!!! Τα ιντιμινέιτορζζζ γ@μουν και δέρνουν και με το τιμόνι λίγο πιό πίσω είμαι άρχοντας λέμε. Παίδες σας ευχαριστώ πολύ και όταν γίνω ροκ σταρ (μουαχαχαχα ναιρε...) δεν θα σας ξεχάσω |
|
| |
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator Δευ Ιαν 11 2010, 13:09 | |
| Όταν γίνεις ροκ σταρ θα έχεις Τζιες τζιέρι μ'...!!! |
|
| |
| Intiminators και Race Tech Gold Valve Cartridge Emulator | |
|