trelojohn
Registration date : 14/10/2015
| Θέμα: Αλλαγή τακάκια - συνεργείο και τιμούλες Τετ Ιουλ 11 2018, 14:58 | |
| Καλησπέρα σε όλους, μετά από πολύ καιρό,
ήρθε η ώρα να αλλάξω τακάκια, μπρος-πίσω, ήδη τα μπροστά τα ακούω να σφυράνε, μάλλον πρέπει να τρώνε δίσκο.
Με είχε προειδοποιήσει πριν λίγο καιρό στο τακτικό service, γνωστό συνεργείο στο κέντρο της Αθήνας (δεν ονοματίζω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση). Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει τιμή που μου φάνηκε υπερβολική, κοντά στα 120-150 νομίζω. Οπότε ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος κάποιο εγγυημένο+καλό συνεργείο ώστε να απευθυνθώ εκεί για καλύτερη τιμούλα. Επίσης μια τιμή στο περίπου που να θεωρείται φυσιολογική, σε περίπτωση που ρωτήσω και άλλα συνεργεία.
Αν η πολιτική του φόρουμ δεν επιτρέπει να αναφέρονται μαγαζιά, ας μου στείλει όποιος θέλει ΠΜ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν βοήθεια! |
|
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή τακάκια - συνεργείο και τιμούλες Τετ Ιουλ 11 2018, 15:31 | |
| δώσε μας όμως μερικές πληροφορίες , είσαι με μαμά δαγκάνες ? αν όχι ποιες φοράς ? εκτός από τακάκια θα σου αλλάξει και υγρά φρένων ?
|
|
trelojohn
Registration date : 14/10/2015
| Θέμα: Απ: Αλλαγή τακάκια - συνεργείο και τιμούλες Τετ Ιουλ 11 2018, 16:11 | |
| Όντως, δεν ανέφερα κάτι παραπάνω γιατί είναι όλα τα default, μαμά δαγκάνες, για ύγρα δεν ξέρω ότι μου πει ο μάστορας είναι η αλήθεια, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω, γενικά είμαι το ιδανικό θύμα των συνεργειάδων!!! |
|
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή τακάκια - συνεργείο και τιμούλες Πεμ Ιουλ 12 2018, 00:17 | |
| Αν σου είπε ότι θα σου βάλει τα γνήσια τακάκια από suzuki μπρος - πίσω μαζί με αλλαγή υγρού νομίζω ότι είναι νορμάλ τιμή |
|
yannis
| Θέμα: Απ: Αλλαγή τακάκια - συνεργείο και τιμούλες Πεμ Ιουλ 12 2018, 15:56 | |
| Αν περιλαμβάνει και τα υγρά, είναι καλή τιμή. 110-120 ευρώ είναι τα "υλικά" (τακάκια + υγρά) και χρειάζεται επιπλέον πάνω από μισή ώρα για όλες τις αλλαγές. |
|
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Αλλαγή τακάκια - συνεργείο και τιμούλες Τετ Ιουλ 18 2018, 00:51 | |
| - trelojohn έγραψε:
- Καλησπέρα σε όλους, μετά από πολύ καιρό,
ήρθε η ώρα να αλλάξω τακάκια, μπρος-πίσω, ήδη τα μπροστά τα ακούω να σφυράνε, μάλλον πρέπει να τρώνε δίσκο.
Με είχε προειδοποιήσει πριν λίγο καιρό στο τακτικό service, γνωστό συνεργείο στο κέντρο της Αθήνας (δεν ονοματίζω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση). Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει τιμή που μου φάνηκε υπερβολική, κοντά στα 120-150 νομίζω. Οπότε ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος κάποιο εγγυημένο+καλό συνεργείο ώστε να απευθυνθώ εκεί για καλύτερη τιμούλα. Επίσης μια τιμή στο περίπου που να θεωρείται φυσιολογική, σε περίπτωση που ρωτήσω και άλλα συνεργεία.
Αν η πολιτική του φόρουμ δεν επιτρέπει να αναφέρονται μαγαζιά, ας μου στείλει όποιος θέλει ΠΜ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν βοήθεια! Εγώ στον Καπερνέκα έβαλα τα Premier, στα 70ευρώ νομίζω, και είναι μια χαρά. Αν βγάλουν και χιλιόμετρα, καλά είμαστε. Πίσω κάτι atrax μου έβαλε, που είναι σκουπίδια. Τα ειχα ξαναβάλει παλιά και τα θυμήθηκα αργά. Είναι πολύ σκληρά και την σκίζουν την δισκόπλακα. |
|