|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antisocial
Registration date : 06/04/2017
| Θέμα: Κλοπή μπροστινού Τρι Αυγ 01 2017, 14:25 | |
| Καλησπέρα, Κατεβαίνοντας το πρωί να φύγω για δουλεία βρήκα το Vstrom μου έτσι (φωτό απο άλλο μέλος, ίδια ακριβώς κατάσταση) Περιοχή Καλλιθέα. Μου κοπήκαν τα πόδια μόλις το είδα.... Μέχρι και την πλεξούδα έκοψαν. Πρόκειται για σπείρα γιατί είναι κι άλλα μηχανάκια έτσι και 2 μηχανικοί που μίλησα πήραν απο 1 τηλέφωνο και η τιμή είναι φίξ στα 1.100 ΕΥΡ. Αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν, θα προσπαθήσω να κάτσω κανα δίμηνο να μαζέψω σιγά σιγά τα ανταλλακτικά μεμονωμένα. Αν έχετε κάτι απο το μπροστινό σύστημα για πώληση στείλτε μου σας παρακαλώ ενα pm. Το μηχανάκι είναι του 05', ασημί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |
zagaros Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Μηλίτσα Καστοριάς Registration date : 26/02/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τρι Αυγ 01 2017, 20:41 | |
| Να τους ξεραθούν τα χέρια τα κολοπαιδα. |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τρι Αυγ 01 2017, 22:57 | |
| Κλαίω και μόνο που το βλέπω Να τους πιάσουν και να τους γ...αν μερα νύχτα τα μο..ια |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 02 2017, 06:48 | |
| Στο ίδιο έργο θεατές και το θέαμα σπαρακτικό... Σώσε κανέναν ανυποψίαστο φιλο και δώσε καμία πληροφορία για την ατυχία σου: που είχες αραξει, πόση ώρα, τυχόν συναγερμό η κουλούρα που ειχες, πιθανοί μάρτυρες τριγύρω που άκουσαν κατι, υποπτες κινήσεις που περασαν απαρατήρητες αλλά τώρα ισως συνδέονται; Μήπως σώσουμε κανένα υποψήφιο θύμα... |
|
| |
paekeajiab Member
Τόπος : πατρα Registration date : 31/10/2015
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 02 2017, 13:47 | |
| Αν τυχει και τσακωσετε κανεναν μη φωναξετε αστυνομία. Να τον περασουμε λαικο δικαστήριο! |
|
| |
some1
Registration date : 30/03/2016
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 02 2017, 15:43 | |
| και μπαινω στο φορουμ και βλεπω καινουριο ποστ στο "δυσαρεστα" .. δεν εχουν χορτασει με αυτα τα μπροστινα οι μαλακες ρε γαμωτο; και μεχρι πριν λιγο καιρο και μιζες. και το θεμα ειναι οτι σε οσους τα κλεβουν μπαινουν οι ανθρωποι στο καρ να βρουν μεταχειρισμενα γιατι για καινουρια το κοστος ειναι μεγαλο και μπορει να αγοραζουν κλεμμενα. φαυλος κυκλος.. |
|
| |
Antisocial
Registration date : 06/04/2017
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 02 2017, 18:11 | |
| - ck69 έγραψε:
- Στο ίδιο έργο θεατές και το θέαμα σπαρακτικό...
Σώσε κανέναν ανυποψίαστο φιλο και δώσε καμία πληροφορία για την ατυχία σου: που είχες αραξει, πόση ώρα, τυχόν συναγερμό η κουλούρα που ειχες, πιθανοί μάρτυρες τριγύρω που άκουσαν κατι, υποπτες κινήσεις που περασαν απαρατήρητες αλλά τώρα ισως συνδέονται; Μήπως σώσουμε κανένα υποψήφιο θύμα...
Την κουλούρα την αγνόησαν, συναγερμός δεν βάρεσε ποτέ. Βράδυ έγινε η δουλεία μεταξύ 03:00 - 05:00. Δεν είδε κανείς τίποτα. Πήραν κατά σειρά την οδό που μένω και ξήλωσαν μπροστινά απο άλλα 2-3 μηχανάκια στα επόμενα 4-5 τετράγωνα, 1 fazer είδα στο συνεργείο που πηγαίνω επίσης κλεμμένο μπροστινό. Η ουσία νομίζω είναι πως ότι και να βάλεις απο αντικλεπτικά αν δεν το έχεις μέσα σε γκαράζ δικό σου να μην το δουν καθόλου δεν σώζεσαι. |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 02 2017, 19:26 | |
| περιμετρικό στο συναγερμό έχεις? γιατί αν περιμένεις να χτυπήσει από κραδασμό δεν παίζει , αυτοί είναι χειρούργοι .... Υπομονή και επιμονή και θα την ξαναφτιάξεις . |
|
| |
Koga
Ηλικία : 44 Τόπος : Περιστέρι, Αττική Registration date : 05/05/2014
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 02 2017, 22:34 | |
| Κουράγιο ρε αδερφέ, αν και ότι και να πούμε παρηγοριά δεν υπάρχει... Όπως είπε ο φίλος paekeajiab:"λαϊκό δικαστήριο" και |
|
| |
furious99
Τόπος : Αθηνα Registration date : 07/11/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 16 2017, 13:19 | |
| καποιος ειχε γραψει παλια οτι το λυσιμο ξεκιναει απο μια βιδα, αν την χαλασεις (πριτσινωσεις) δε μπορει να βγει το μπροστινο. Αν το μηχανακι το ειχα εξω ή σε πιλοτη θα το εκανα οπωσδηποτε. |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 16 2017, 14:09 | |
| - furious99 έγραψε:
- καποιος ειχε γραψει παλια οτι το λυσιμο ξεκιναει απο μια βιδα, αν την χαλασεις (πριτσινωσεις) δε μπορει να βγει το μπροστινο. Αν το μηχανακι το ειχα εξω ή σε πιλοτη θα το εκανα οπωσδηποτε.
για ποια βιδα λες;; |
|
| |
some1
Registration date : 30/03/2016
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 16 2017, 16:47 | |
| δεν ειναι μια ειναι δυο βιδες. ξερω ποιες ειναι αλλα δε μπιρω να εξηγησω. |
|
| |
paekeajiab Member
Τόπος : πατρα Registration date : 31/10/2015
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 16 2017, 17:17 | |
| Ειναι αυτες που πιάνουν πανω στο λαιμο του τιμονιού - σκελετό και κρατανε τη βαση του φαναριου-μουτρου |
|
| |
MicAn Member
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Τετ Αυγ 16 2017, 18:27 | |
| - mavras έγραψε:
για ποια βιδα λες;; Πάνο είναι οι 2 βίδες που πιάνουν το υποπλαίσιο του μούτρου στον υπόλοιπο σκελετό της μηχανής. (Όταν σε βολέψει πέρνα να στις δείξω) Βγάζοντας 6 βίδες, (2 που πιάνουν τα πλαϊνά φέρινγκ στο ντεπόζιτο, 2 που πιάνουν τα πλαϊνά φέρινγκ στο ψυγείο και 2 που πιάνουν τις επεκτάσεις του πάνελ των οργάνων στο ντεπόζιτο), τα κλεφτρόνια αποκτούν πρόσβαση στις επίμαχες βίδες, τις οποίες και αφαιρούν. Έπειτα το μούτρο βγάνει ολόκληρο (πακέτο). Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη (και μεγάλη αδυναμία για μένα για το V-Strom) και επειδή τα κλεφτρόνια το ξέρουν το εκμεταλλεύονται ανάλογα. Η καλύτερη λύση είναι να ηλεκτροσυγκολλήσει κανείς τις 2 βίδες στο πλαίσιο και το θέμα λύνεται μια για πάντα. |
|
| |
thodoris20vt
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Κυρ Σεπ 10 2017, 09:27 | |
| Στο ιδιο εργο θεατής και εγω πριν μερικά χρόνια το 2013 συγκεκριμένα , και μαλλον ηταν παραγγελία τι εννοώ 3 μαύρα vstrom εξω παρκαρισμενα το δικο μου ηθελαν που ηταν μαυρο γυαλιστερο και ματτ μαζι.
Ξεκινησαν και ξυλωναν τα μπροστα τα μουτρα οπως και επειδη ηταν και βλακες εκοψαν -καταστρεψαν καλωδια και φυσικα γλυκαθηκαν και πηραν και πλαστικα δεξια και αριστερα απο το ντεποζιτο.
Ο Scorpion δεν βαρεσε ποτε γιατι τον ειχαν παγωσει αλλα αν και παγωμενος αρχισε να ξεπαγωνει και εβλαλε μια κραυγη - σκουξιμο και βγαινω εξω στο μπαλκονει και τους πιανω την ωρα που προσπαθουν να σπασουν τιμονι να την παρουν ολη.
Για να μην τα πολυλογω η ζημια ολη 2.200ευρω μεταχειρισμενα φυσικα ολα.
** Μεγαλη @@ με 6 βιδες να φευγουν ολα τα μουτρα μαζι. ** |
|
| |
basilis_k6 Member
Registration date : 09/05/2015
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Κυρ Σεπ 10 2017, 12:45 | |
| οι ασφάλειες δεν καλύπτουν μερική κλοπή? |
|
| |
thodoris20vt
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Κυρ Σεπ 10 2017, 14:12 | |
| - basilis_k6 έγραψε:
- οι ασφάλειες δεν καλύπτουν μερική κλοπή?
εχεις τα λεφτα και πληρωνεις διπλασιο ασφαλιστηριο... και παλι για μερικη δεν γνωριζω |
|
| |
basilis_k6 Member
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Κυρ Σεπ 10 2017, 14:44 | |
| - thodoris20vt έγραψε:
- basilis_k6 έγραψε:
- οι ασφάλειες δεν καλύπτουν μερική κλοπή?
εχεις τα λεφτα και πληρωνεις διπλασιο ασφαλιστηριο... και παλι για μερικη δεν γνωριζω η ζημιά πάει πολλά λεφτα οπότε αν καλύπτει πιστεύω αξιζει. Τουλάχιστον για τα εκτεθειμένα μηχανάκια. |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Κυρ Σεπ 10 2017, 14:55 | |
| Οι ασφαλιστικές δεν καλύπτουν μερική μόνο ολική κλοπή και με βασική προϋπόθεση για να σε ασφαλίσουν να έχεις κλειστό πάρκινγκ .( αυτά που είχαν πει πριν 3 χρόνια που είχα ρωτήσει ) |
|
| |
basilis_k6 Member
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Κυρ Σεπ 10 2017, 15:45 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- Οι ασφαλιστικές δεν καλύπτουν μερική μόνο ολική κλοπή και με βασική προϋπόθεση για να σε ασφαλίσουν
να έχεις κλειστό πάρκινγκ .( αυτά που είχαν πει πριν 3 χρόνια που είχα ρωτήσει ) το 2ο νομίζω έχει αλλάξει. τουλαχιστον έτσι μου είπε γνωστός που έκανε. |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Κλοπή μπροστινού Κυρ Σεπ 10 2017, 16:23 | |
| Από την στιγμή που δεν μου πληρώνει την μερική κλοπή , ούτε με αφήνει όπως και στα αμάξια να ορίσω εγώ την αξία της και σε αυτήν να με ασφαλίσει και να πληρώσω το μόνο που κοιτάω είναι να εχω οδική βοήθεια . |
|
| |
|