Koga
Ηλικία : 44 Τόπος : Περιστέρι, Αττική Registration date : 05/05/2014
| Θέμα: Βίδες για αποστάτες, στις τετραπίστονες δαγκάνες. Κυρ Απρ 30 2017, 15:33 | |
| Καλησπέρα σε όλους, Προσπαθώ να ολοκληρώσω τα κομμάτια του παζλ για να αναβαθμίσω και εγώ τα φρένα μου. Αρχικά βρήκα και πήρα τετραπίστονες δαγκάνες Tokico... Στην συνέχεια αγόρασα τους αποστάτες για τους οποίους δεν έχω βίδες, οπότε αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω τι βίδες θα πρέπει να πάρω και από πού?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
paekeajiab Member
Τόπος : πατρα Registration date : 31/10/2015
| Θέμα: Απ: Βίδες για αποστάτες, στις τετραπίστονες δαγκάνες. Δευ Μάης 01 2017, 15:52 | |
| Σε ενα καταστημα με βιομηχανικά η μεταλλικα ειδη θα βρεις. Δεν υπάρχει συγκεκριμενο μεγεθος. Θα παρεις βιδες χοντρες που να περνανε μεσα απο τις τρυπες των αποστατων κ τις βασεις των καλαμιων. Θα προσέξεις να μη βρισκουν στο τερμα βιδωμα στη δισκοπλακα απο την πισω μερια. Αν βρισκουν παρε πιο κοντες ή κοψτες λιγο απο το πισω μερος. Μην ξεχασεις να βαλεις κ κολα σπειρωματων για ασφάλεια καθως και παξιμαδια ασφαλειας |
|
Koga
Ηλικία : 44 Τόπος : Περιστέρι, Αττική Registration date : 05/05/2014
| Θέμα: Απ: Βίδες για αποστάτες, στις τετραπίστονες δαγκάνες. Δευ Μάης 01 2017, 17:45 | |
| Φίλε paekeajiab ευχαριστώ για την απάντηση, κάτι τέτοιο είχα στο νου μου... περαιτέρω πληροφορίες για τον τύπο βίδας, υλικό, σπείρωμα κ.τ.λ. θα ήταν χρήσιμες... |
|