| Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
liakostrom
Ηλικία : 38 Τόπος : Αθήνα-Κερκυρα-Αθήνα Registration date : 08/09/2008
| Θέμα: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 20:06 | |
| Όπως λέω και στον τίτλο του θέματος μόλις την προηγούμενη πέμπτη απέκτησα το Shoei xr-1000 camino με το οποίο έφυγα για ταξίδι το τριήμερο. Στην εθνική διαπίστωσα ότι μετά από τα 80 χλμ/ώρα και ενώ όλοι οι αεραγωγοί ήταν κλειστοί μου ερχόταν αέρας ανάμεσα στην μύτη και στα μάτια και αυτός προερχόταν από την κλειστή ζελατίνα του κράνους μου.Έμπαινε αέρας από το κάτω λάστιχο στο οποίο δεν ακούμπουσε η ζελάτίνα όπως διαπίστωσα μετά από λίγο στην στάση που έκανα Ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε άλλους κατόχους αυτό η να πάω να απαιτήσω αντικατάσταση καταρχήν της ζελατίνας και αν δεν φτιάξει του κράνους. |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 20:08 | |
| Λίγο κουφό μου ακούγεται να μην εφάπτεται η ζελατίνα |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 20:15 | |
| Δεν είναι καθόλου λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, μυρίζομαι ελάττωμα.. Αν το πήρες από Ελλάδα, βουρ στο κατέστημα για επιδιόρθωση / αλλαγή. Αν το 'φερες απ' έξω...τα πράγματα δυσκολεύουν..... |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 20:16 | |
| Μόλις αγόρασα φιμέ ζελατίνα για το XR1000 είχε μέσα οδηγείες για το πώς μπορείς να ρυθμίσεις την ζελατίνα σε περίπτωση που δεν εφάπτεται. Έπρεπε να ξεβιδώσεις τις πλαινές πλαστικές βίδες και να ρυθμίσεις την ζελατίνα εκεί που πρέπει Μάλλον κάτι τέτοιο θα πρέπει να χρειάζεται το κρανάκι σου |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 20:22 | |
| Ειδικα τα shoei φημιζονται για την μονωση τους , για δες μημπως δεν παταει καποιο λαστιχακι καλα και δεν κανει την σωστη επαφη στην ζελατινα σου ??? εχω το xr 1000 το απλο και ειναι σουπερ !!!!!!!!!!! _________________
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rory στις Δευ Μάης 04 2009, 20:23, 2 φορές συνολικά |
|
| |
PANEL
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 20:23 | |
| Καλησπερα ενας φιλος εχει ενα κρανος suomy οπου του ειχε σπασει μια ασφαλεια που εχει στο δεξιο αυτακι και συγκρατει την ζελατινα για να μενει ανοικτη.Πηγαμε μαζι στην μηχαλακοπουλου οπου αλλαξαν ολοκληρο το αυτακι (εσωτερικα τον μηχανισμο).Αφου το βιδωσε ο πωλητης ειδα, οταν εκλεισε την ζελατινα δεν εφαρμοζε καλα και τοτε λασκαρε τις βιδες και ξαναεσφιξε. Σε εσενα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα, πηγαινε το απ΄εκει που το πηρες να το φτιαξουν για να κανει καλυτερη εφαρμογη.
Υ.Γ.Αυτη ειναι η γνωμη μετα το περιστατικο που ειδα.Τωρα δεν ξερω αν το συγκεκριμενο κρανος εχει καποιον αλλο μηχανισμο |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 20:25 | |
| - Fanis83 έγραψε:
- Μόλις αγόρασα φιμέ ζελατίνα για το XR1000 είχε μέσα οδηγείες για το πώς μπορείς να ρυθμίσεις την ζελατίνα σε περίπτωση που δεν εφάπτεται.
Έπρεπε να ξεβιδώσεις τις πλαινές πλαστικές βίδες και να ρυθμίσεις την ζελατίνα εκεί που πρέπει Μάλλον κάτι τέτοιο θα πρέπει να χρειάζεται το κρανάκι σου Μυρίζει απο μακριά να παίζει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κουλό εώς απίθανο να συμβεί αυτό σε κράνος και μάλιστα επώνυμο. |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 20:31 | |
| - jim1900dz έγραψε:
- Fanis83 έγραψε:
- Μόλις αγόρασα φιμέ ζελατίνα για το XR1000 είχε μέσα οδηγείες για το πώς μπορείς να ρυθμίσεις την ζελατίνα σε περίπτωση που δεν εφάπτεται.
Έπρεπε να ξεβιδώσεις τις πλαινές πλαστικές βίδες και να ρυθμίσεις την ζελατίνα εκεί που πρέπει Μάλλον κάτι τέτοιο θα πρέπει να χρειάζεται το κρανάκι σου Μυρίζει απο μακριά να παίζει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κουλό εώς απίθανο να συμβεί αυτό σε κράνος και μάλιστα επώνυμο. Κι εγώ αυτό θα πρότεινα... |
|
| |
liakostrom
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 20:31 | |
| Και εγω όταν το διαπίστωσα δεν το πίστευα. Το πήρα από Ηλιούπολη και επειδή αύριο λόγω δουλειάς δεν μπορώ να παώ θα πάω την Τετάρτη και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 21:05 | |
| - liakostrom έγραψε:
- Και εγω όταν το διαπίστωσα δεν το πίστευα. Το πήρα από Ηλιούπολη και επειδή αύριο λόγω δουλειάς δεν μπορώ να παώ θα πάω την Τετάρτη και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας.
πόσο και ποιο? |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 21:14 | |
| - gmavrid έγραψε:
- jim1900dz έγραψε:
- Fanis83 έγραψε:
Έπρεπε να ξεβιδώσεις τις πλαινές πλαστικές βίδες και να ρυθμίσεις την ζελατίνα εκεί που πρέπει Μάλλον κάτι τέτοιο θα πρέπει να χρειάζεται το κρανάκι σου Μυρίζει απο μακριά να παίζει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κουλό εώς απίθανο να συμβεί αυτό σε κράνος και μάλιστα επώνυμο. Κι εγώ αυτό θα πρότεινα... Μου ετυχε και εμενα και μολις το ρυθμισα ολα καλα.Μην ανησυχεις.Για να παρεις το 100% πηγαινε απο το μαγαζι που το πηρες. Shoei XR1000 Diabolic Revelation |
|
| |
liakostrom
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 04 2009, 22:07 | |
| To Camino Silver Black [img] [/img] 410 Euro. Αυτο αν ξανασυμβεί αργότερα μπορώ να το ρυθμίσω και εγω μόνος μου? |
|
| |
santrikos
Ηλικία : 44 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 11 2009, 11:16 | |
| - michalis έγραψε:
- gmavrid έγραψε:
- jim1900dz έγραψε:
- Fanis83 έγραψε:
Έπρεπε να ξεβιδώσεις τις πλαινές πλαστικές βίδες και να ρυθμίσεις την ζελατίνα εκεί που πρέπει Μάλλον κάτι τέτοιο θα πρέπει να χρειάζεται το κρανάκι σου Μυρίζει απο μακριά να παίζει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κουλό εώς απίθανο να συμβεί αυτό σε κράνος και μάλιστα επώνυμο. Κι εγώ αυτό θα πρότεινα... Μου ετυχε και εμενα και μολις το ρυθμισα ολα καλα.Μην ανησυχεις.Για να παρεις το 100% πηγαινε απο το μαγαζι που το πηρες. Shoei XR1000 Diabolic Revelation Ρε φιλε επειδη και εμενα ειχε κατι παρομοιο και το πειραξα λιγο οπου νομιζα οτι πρεπει να το πειραξω, και ειδα διαφορα αλλα δε ξερω μηπως υπαρχει συγκεκριμενος τροπος, (βασικα το κρανος μου το δωσε φιλος που το χε και καθοταν και δεν ειχε manual), δε ριχνεις μια εξηγηση στα γρηγορα πως το κανες, να ξερουμε και μεις; |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 11 2009, 11:34 | |
| Και εμενα εμπαζε λιγο αερα, αλλα λυνοντας τις 2 πλαστικες βιδες που εχει στα πλαγια κατω απο την ζελατινα και τραβωντας ολον το μηχανικο οσο γινεται προς τα πισω πλεον κλεινει αεροστεγως. Μιλαμε για δεκατα του χιλιοστου μην φανταστειτε οτι εχεις δυνατοτητα μεγαλης ρυθμισης. |
|
| |
p3020077
| Θέμα: Απ: Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. Δευ Μάης 11 2009, 12:33 | |
| Φιλε μου έχω ακριβως το ιδιο κράνος σε ασπρο και δοκιμασμενο σε ταχύτητες πανω απο 140 δε βάζει αέρα καθόλου.Γνώμη μου πήγαινε να στο δουν γιατι εχεις κανει μια πραγματικά εξαιρετική αγορά...σύντομα θα το καταλάβεις. |
|
| |
| Shoei XR-1000 Μπαίνει αέρας από το κάτω μέρος της ζελατίνας. | |
|