| βίκος cola elite neon cup 2016 | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sifounas Administrator
| Θέμα: βίκος cola elite neon cup 2016 Πεμ Μάης 05 2016, 14:28 | |
| καλησπέρα σας,ένα δικό μας παιδί πρόκειται να συμμετάσχει στο τουρνουά με την φανέλα του Αρη κ-15,ο γιος του δικού μας niksalonik,όποιος μπορεί ας έρθει να φωνάξουμε για αυτόν και την ομάδα του !!!! περισσότερες πληροφορίες εδω _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: βίκος cola elite neon cup 2016 Παρ Μάης 06 2016, 11:10 | |
| Παίδες καλημέρα!!! .... πάμε πολύ καλά 3-1 κερδίσαμε τον Πανιώνιο με ενα υπέροχο γκόλ του Κωστή.. σουτ έκτος περιοχής και μια ασιστ παρε βαλε.... επίσης με την αεκ 0-0 ....και σήμερα με την μαντζεστερ Σίτι... στις 3 και 15 στο nova3 ή στο ίντερνετ live streaming στη σελιδα http://elite.neoncup.gr/en/live_stream/
Κώστα ευχαριστώ για την ανάρτηση
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: βίκος cola elite neon cup 2016 Σαβ Μάης 07 2016, 13:38 | |
| _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: βίκος cola elite neon cup 2016 Σαβ Μάης 07 2016, 14:16 | |
| Γεια σου Κωστή γίγαντα... σε ευχαριστώ που μοιραστηκες μαζί μας την χαρά των παιδιων μας στα τελικά του cup Σήμερα με τον Παναθηναικο στις 18:45 live novasport 3-4 Πανηγυρισμος του γκολ που άνοιξε τον δρόμο για την προκριση _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
TEDAS
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Registration date : 23/08/2010
| Θέμα: Απ: βίκος cola elite neon cup 2016 Κυρ Μάης 08 2016, 01:01 | |
| Μπραβο ρε Νικο για εσενα και τον μικρο Αντε τωρα ο ΒΑ........ΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: βίκος cola elite neon cup 2016 Κυρ Μάης 08 2016, 04:04 | |
| Μακάρι να μπορούσα να έρθω και γω δυστυχώς κάνει μετακόμιση φίλος σήμερα ήμουν από τις 9 το πρωί και μπήκα σπίτι 3.30 τα ξημερώματα και αύριο συνεχίζουμε πάλι από το πρωί μέχρι ότι ώρα τελειώσουμε .... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: βίκος cola elite neon cup 2016 Κυρ Μάης 08 2016, 13:05 | |
| Είχα χρόνια να ζήσω τόσο έντονα συναισθήματα χαράς συγκίνησης λύπης, θυμου....κρατάμε μονο τα θετικά και μεταφέρουμε το μυνημσ των παιδιών κσι του προπονητου μας.... κερδισαμε τα παιχνίδια και τις εντυπώσεις του τουρνουά.... άκουσαμε απ τους ειδικούς... τους κκ λεμονη καραγκουνη γκονια μαντζιου και βλάχου τα καλυτερα σχόλια για μια Ακαδημία που έχει διαμάντια ποδοσφαιριστές...και για εναν ΑΡΗ που επιστρέφει εκεί που ανηκει.... χθες χάσαμε μια πρόκριση στον τελικό αλλά κερδίσαμε μια ακόμη πιο ενωμένη παρέα κίτρινων διαβόλων.....
Σήμερα Κυριακή 15:15 novasports3 Αρης - χαμαρμπι για το χάλκινο _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
Sifounas Administrator
| |
| |
Giorgos-Patra moderator
| |
| |
| βίκος cola elite neon cup 2016 | |
|