ΓΟΥΑΟΥ! ένα κρεβάτι πράματα! τέτοια χρώματα θα ζηλένε κ τα KLV
να κ μια γεύση.... ωραίο φαίνεται!!!
όπατις... μεγειές κ αυτό!
να ευχαριστήσω κ δημόσια τον Γιώργο (geo) για την πολύτιμη βοήθειά του στην τοποθέτηση της ποδιάς (περισσότερα εδώ) και τον JEFFάκη για τις ιδέες κ την "υλικοτεχνική" υποστήριξη... και φυσικά την επίδειξη του JEFFoiler
για να μην τα πολυλογούμε... πάλι για φαγάκι καταλήξαμε! με θέα...
Rory moderator
Καλά...εσείς εκεί κάτω στο Νότο, έχετε ξεφύγει τελείως!!! (με την καλή έννοια). painter μήπως να έβαφες και το καρινάκι πράσινο; Νομίζω θα δένει καλύτερα!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
ευχαριστω ΟΛΑ τα παιδια που ηρθαν σπιτι. περασαμε ωραια αν και μπορουσαμε καλυτερα αλλα ειχα το ζορεμου με το μοτορι. επιφυλασομαι την επομενη φορα για καλυτερη φιλοξενια.
massai έγραψε:
Καλά...εσείς εκεί κάτω στο Νότο, έχετε ξεφύγει τελείως!!! (με την καλή έννοια). painter μήπως να έβαφες και το καρινάκι πράσινο; Νομίζω θα δένει καλύτερα!
γιωργο δες την ψιλομονταρισμενη (ειναι με δεματικα απλα για την δω σαν συνολο)
απο τη σημερινη εργασια ειχα ενα + και ενα - : + : σημερα το βραδυ την εβαλα μπροστα και (φτου φτου) δουλευε αψογα (οχι τιποτα αλλο αλλα ειχα βγαλει την αντλια και αλλαξα το φιλτρακι) - : τα xenon να μην θελουν με τιποτα να αναψουν και αναγκαστικα και τα ξηλωσα (ποιο πολυ μου την εδωσε γιατι ο αντωνης,toni g,ηρθε πρωτη φορα στο σπιτι μου και τον εχωσα για να τα φτιαξουμε)
massai gold member
ευχαριστω γιωργηδες για τα καλα σας λογια. για τα αυτοκολλητα θα βαλω replica τα μαμα,αφου η γυναικα το jeffaki* μου τα εφτιαξε. οσο για το περτικαλι το ηθελα καινουργιο,στην αρχη ηθελα να το βαψω κιτρινο (σα το αμαξι μου) αλλα ειχε βγει ηδη και μετα το ηθελα ασπρο αλλα δεν εβρησκα ... ασυρματο και <<καρουμπαλο>> (sorry kalafan ) και ετσι βρηκα ενα χρωμα που μου αρεσει και ΔΕ ΘΑ το βγαλει ΠΟΤΕ η suzuki.
* ευχαριστω το χρηστο για τη παντετα με τα μαμα αντιβαρα σε τιμονι renhal,αλλα σαν ξεχασιαρεις που ειναι δεν εβγαλε φωτος κατα τη κατασκευη αλλα θα ποστασω το αποτελεσμα οταν με το καλο φτιαξω το μωρο μου
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008