οπως ενημερωθηκα σημερα 21/01/2016 το πρωι απο διαχειριστη του vstromhellasforum στην κοπη πιτας θα παρευρεθουν φοιτητριες απο το τει απεναντι.... παμε για συμμετοχες!!!!
κατσε ησυχα εσυ....
lmb990 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : ATHENS GREECE Registration date : 01/06/2013
οπως ενημερωθηκα σημερα 21/01/2016 το πρωι απο διαχειριστη του vstromhellasforum στην κοπη πιτας θα παρευρεθουν φοιτητριες απο το τει απεναντι.... παμε για συμμετοχες!!!!
κατσε ησυχα εσυ....
dadounis Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη Registration date : 18/03/2012
Η ημερομηνία δεν με βοηθά καθόλου μα καθόλου,λόγω εργασίας. Αλλά μιας και βλέπω κόσμο που έχω πολύ-πολύ καιρό να δω και θα το ήθελα,θα προσπαθήσω. Ιδωμεν..
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
χαχαχαχαχα.... είναι ο γαμπρός μου... είναι λίγο άφαντος εδώ μέσα αλλά ενημερώνεται από εμένα για το οτιδήποτε!χαχαχαχαχαα.... δεν το έχει και πολύ με τα φόρουμ και τέτοια!!!
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
Καλα κανει και δε το χει με τα φορουμ. Το φορουμ αυτο ομως δεν ειναι μονο ενας ιστοτοπος. Ειναι κ ενα καφεδακι καθε Τεταρτη. Φανταζομαι τον εχεις ενημερωςει και γ αυτο εκτος απο την πιτα...ε;;;; Καλο βραδυ!!!
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
Καλα κανει και δε το χει με τα φορουμ. Το φορουμ αυτο ομως δεν ειναι μονο ενας ιστοτοπος. Ειναι κ ενα καφεδακι καθε Τεταρτη. Φανταζομαι τον εχεις ενημερωςει και γ αυτο εκτος απο την πιτα...ε;;;; Καλο βραδυ!!!
Εννοείται και το ξέρει...αλλά είναι και οικογενειάρχης και έχει και παιδί το οποίο εκείνη την ώρα και μέρα έχει δραστηριότητα!!!
Και εκτός αυτού υπήρχε οικογενειακό πρόβλημα υγείας εδώ και δυο χρόνια... οπότε νομίζω ότι το φόρουμ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα καλώς η κακώς... και δεν θα ήθλεα να το συζητήσω περαιτέρω από εδώ!!! και η πίτα είναι μια αφορμή και για μας να ξεφύγουμε για λίγο παρόλο που είμαστε απόντες και από το φόρουμ και από βόλτες γενικά!!!!
Ευχαριστώ και συγνώμη αν ακούστηκα επιθετικός!!!
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
Τον καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ τώρα με τον μπέμπη δεν έχω άλλη έννοια και φυσικά χρόνο για καφεδάκι! Ευτυχώς που το κάνουμε Σάββατο και βρήκα την ευκαιρία να δω μερικές φάτσες που έχω πεθυμήσει! Θα είμαι εκεί από νωρίς για καφέ!
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
Υπενθυμίζω ότι το μαγαζί είναι κλειστά κανονικά και θα ανοίξει για την εκδήλωσή μας που είναι στις 20.00 αν πάτε από τις 18.00 θα κάθεστε απ'έξω με καφέ από το περίπτερο ...
_________________ Αντώνης DL 650 L0 Black
Kostas-DL 650 ADVENTURE
Τόπος : Αθηνανιστάν Registration date : 31/05/2010
Υπενθυμίζω ότι το μαγαζί είναι κλειστά κανονικά και θα ανοίξει για την εκδήλωσή μας που είναι στις 20.00 αν πάτε από τις 18.00 θα κάθεστε απ'έξω με καφέ από το περίπτερο ...
Νίκοοοοοοο, Γιάννηηηηηηη....... change of plans guys....
ωραια η εκδηλωση χθες!! με γελια, χαρες, μπυριτσες κτλ... αντε να μαζευομαστε ολοι μαζι!!! τεραστιο μπραβο στα παιδια που ετρεξαν για την εκδηλωση και σε οσους αφησαν τις δουλιες τους για να στηριξουν το vstromhellasforum!!!
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
Ευχαριστώ και εγώ τα παιδιά της διαχειριστικής ομάδας που κάθε χρόνο τρέχουν για όλα αυτά τα υπέροχα δωράκια αλλα και γενικότερα για την δουλειά που κάνουν! Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!
Sifounas Administrator
πολλα ευχαριστω και απο εμενα σε ολα τα παιδια που μας ΤΙΜΗΣΑΝ με την παρουσια τους,οπως και στα παιδια που ετρεξαν για την εκδηλωση στην κοπη της πιτας μας,περιμενα ομως πολυ περισσοτερα ατομα ,δεν πειραζει του χρονου ελπιζω να ειμαστε περισσοτεροι!!!! οσοι απο εμας εμειναν παραπισω ομως.... το καψαμε το μαγαζι του Πετρου,χορο μεχρι πρωιας!!!!!!!!!!
Πετρο σε ευχαριστουμε για ολα!!!!!!!! θελεις υποχρεωτικα ομως φωτορυθμικα, για να ξεδιπλωσω το χορευτικο μου ταλεντο !!!!
_________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας συντονισμού που έτρεξαν για αυτή την εκδήλωση , στον Πέτρο που από το μεσημέρι ξήλωνε το μαγαζί του για να χωρέσει παραπάνω άτομα , στον Νάκο για την εξαιρετική πίτα του , σε όλους τους δωροθέτες που στηρίζουν την κοινότητά μας από την γέννηση του φόρουμ και βέβαια σε όλους όσους βρέθηκαν στο Πλέριο για να επιβραβεύσουν την προσπάθεια αυτή.