|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Δευ Μαρ 07 2016, 14:45 | |
| Κύριοι τα μπλουζάκια θα τα έχω αύριο οπότε την Τετάρτη θα σας τα φέρω στο Καφωδείο.
Το κόστος αποστολής είναι 15 Ευρώ το οποίο θα το μοιραστούμε όλοι ισόποσα. Το μπλουζάκι είναι στα 10 ευρώ οπότε όσοι παραγγείλατε μου οφείλετε ένα γιούρο έκαστος.
Επειδή το Χαγιαμπούσα δεν διαθέτει βαλίτσα θα χρειαστώ την βοήθεια σας κανα 2-3 με βαλίτσα για την μεταφορά.
Μερσί. |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Δευ Μαρ 07 2016, 17:51 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Κύριοι τα μπλουζάκια θα τα έχω αύριο οπότε την Τετάρτη θα σας τα φέρω στο Καφωδείο.
Το κόστος αποστολής είναι 15 Ευρώ το οποίο θα το μοιραστούμε όλοι ισόποσα. Το μπλουζάκι είναι στα 10 ευρώ οπότε όσοι παραγγείλατε μου οφείλετε ένα γιούρο έκαστος.
Επειδή το Χαγιαμπούσα δεν διαθέτει βαλίτσα θα χρειαστώ την βοήθεια σας κανα 2-3 με βαλίτσα για την μεταφορά.
Μερσί. Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για το τρέξιμο. Ποτε χρειάζεται να φερω το scania αρυιο μπορώ 5 με 6 μόνο. Τετάρτη μετα της 4 και μιση ειμαι χαλαρά |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Τετ Μαρ 09 2016, 14:39 | |
| Kύριοι ..............................ΠΑΡΈΛΑΒΑ !!!!!!!!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ στο ΚΑΦΩΔΕΙΟ !!!!!!!!!! Θα έρθω με το αυτοκίνητο οπότε δεν χρειάζεται να αγγαρέψω κάποιον . Ευχαριστώ δημόσια τον Δημόκριτο που όπως πάντα προθυμοποιήθηκε !!!!!!! Υ.Γ Παιδιά για να μην τα πηγαινοφέρνω κάνα μήνα συνεννοηθείτε και όσοι δεν μπορέσετε να έρθετε κανονίστε να τα πάρει κάποιος άλλος. |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Τετ Μαρ 09 2016, 15:48 | |
| Λόρδο!! Λόρδο!! http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7528530/ |
|
| |
ifestos
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 21/01/2016
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Πεμ Μαρ 10 2016, 07:46 | |
| Ευχαριστουμε πολυ για τα μπλουζακια Βαγγελη και Νικο και για το τρεξιμο που ριξατε... |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Παρ Μαρ 11 2016, 07:13 | |
| Αγόρια όσοι δεν ηρθατε (δεν είστε πολλοί αυτοί που μείνατε) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να έρθετε την επόμενη Τετάρτη να πάρετε τα μπλουζάκια σας. Αν δεν μπορείτε να έρθετε συννενοηθείτε με κάποιον που θα έρθει να τα πάρει για λογαριασμό σας.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να τα πηγαινοφέρνω με το bagster στην πλάτη
Την προηγούμενη Τετάρτη ήρθα μέσα στην βροχή για να σας εξυπηρετήσω.
Εξαιρούνται φυσικά όσοι δεν μπόρεσαν λόγω εργασίας ή κάποιου άλλου κολλήματος . Δεν θέλω να με πάρετε τηλέφωνο και να μου πείτε "Να μου έτυχε αυτό ή το άλλο".
Φροντίστε με κάποιο τρόπο να το λήξουμε την επόμενη Τετάρτη.
Y.Γ Το παραπάνω δεν γράφτηκε για να παρεξηγηθούμε αλλά για να εξηγηθούμε. |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| |
| |
Garfield
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/07/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Παρ Μαρ 11 2016, 10:24 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Παρ Μαρ 11 2016, 19:19 | |
| |
|
| |
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Σαβ Μαρ 12 2016, 01:48 | |
| εμείς που παραλάβαμε είναι όλα καλά. Ευχαριστούμε το Βαγγέλη για όλο το τρέξιμο!!! _________________ |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Σαβ Μαρ 12 2016, 10:19 | |
| Βαγγέλη στείλε σε πμ το τηλέφωνο να κανονίσω και εγώ |
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Σαβ Μαρ 12 2016, 15:44 | |
| Εσυ απο πανω ο νεος για μπλουζακια ξαναπερνα πρωτα απο τα νεα μελη και θα κανονησουμε κατι για την περιπτωση σου. |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Σαβ Μαρ 12 2016, 15:49 | |
| - nick thalasolikos έγραψε:
- Εσυ απο πανω ο νεος για μπλουζακια ξαναπερνα πρωτα απο τα νεα μελη και θα κανονησουμε κατι για την περιπτωση σου.
Εσύ εισαι καιρο στο forum γιατί δεν σε εχω πολυδει να γράφεις |
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Σαβ Μαρ 12 2016, 15:58 | |
| Εγω φιλε νεε γραφω σε παπυρο και τα στελνω με ταχυδρομικο περιστερι στους μοδερατορες....κανε νιαου......στο σαλονικ πεταω πετρα και μιλαμε λαιβ ειμαστε διπλα διπλα μπαλκονια |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Σαβ Μαρ 12 2016, 18:52 | |
| - nick thalasolikos έγραψε:
- Εγω φιλε νεε γραφω σε παπυρο και τα στελνω με ταχυδρομικο περιστερι στους μοδερατορες....κανε νιαου......στο σαλονικ πεταω πετρα και μιλαμε λαιβ ειμαστε διπλα διπλα μπαλκονια
|
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Κυρ Μαρ 13 2016, 08:55 | |
| EEEE εσεις οι παραπάνω το παρακάνατε. Είπε κάτι να γράψει ο LORDOS και εσείς κατ' ευθείαν ......
Λοιπόν επαναφέρω το θέμα στην σωστή του βάση .
Για όσους δεν κατάλαβαν μεταφράζω το κείμενο...Ψιτ μάγκες όσοι δεν ήρθατε (δεν με νοιάζει πόσοι είστε) ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ να έρθετε την επόμενη Τετάρτη να πάρετε τα μπλουζάκια σας. Αν δεν μπορείτε να έρθετε (που δεν με νοιάζει) συννενοηθείτε με κάποιον που θα έρθει να τα πάρει για λογαριασμό σας. Δεν γουστάρω να τα πηγαινοφέρνω με το bagster στην πλάτη (σαν αλμπανό) Την προηγούμενη Τετάρτη βράχηκε μέχρι και το στριγκ για να σας εξυπηρετήσω. Δεν εξαιρείται κανείς ούτε λόγω εργασίας ή κάποιου άλλου κολλήματος . Δεν γουστάρω να με πάρετε τηλέφωνο και να μου πείτε "Να μου έτυχε ΦΟΥΙΤ". Φροντίστε με κάποιο τρόπο να το λήξουμε την επόμενη Τετάρτη. Y.Γ Το παραπάνω δεν γράφτηκε για να παρεξηγηθούμε αλλά για να . Νομίζω ότι η μετάφραση πρέπει να είναι σωστή. Κάποια ορθογραφικά ή άλλα λάθη είναι φανταστικά. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Κυρ Μαρ 13 2016, 09:05 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Κυρ Μαρ 13 2016, 10:16 | |
| |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Κυρ Μαρ 13 2016, 10:28 | |
| Σπαμ... Εγω παλι νομιζω οτι επειδη βρεχει και δεν εχει βολτα ο επομενος τροπος ειναι η επικοινωνια απο εδω... Ξαναμανα σπαμ... Βαγγελη αν θες σε τηλ την τριτη γιανα περασω να παρω το δικο μου ..δεν ειμαστε και μακρυα... |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥΜ Δευ Μαρ 14 2016, 19:21 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- Σπαμ...
Εγω παλι νομιζω οτι επειδη βρεχει και δεν εχει βολτα ο επομενος τροπος ειναι η επικοινωνια απο εδω...
Ξαναμανα σπαμ... Βαγγελη αν θες σε τηλ την τριτη γιανα περασω να παρω το δικο μου ..δεν ειμαστε και μακρυα... Τετάρτη θα ναι καλός ο καιρός (έτσι δείχνει) δυστυχώς Χρήστο δεν έχω καθόλου χρόνο για να συναντηθούμε πριν (πολύ τρέξιμο). Αν δεν μπορέσεις Τετάρτη τότε θα δούμε ... |
|
| |
|