|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: περίεργες ταχύτητες :P Πεμ Σεπ 10 2015, 07:05 | |
| |
|
| |
iosif Member
Τόπος : Μαρούσι Αττικής Registration date : 14/07/2011
| Θέμα: Απ: περίεργες ταχύτητες :P Πεμ Σεπ 10 2015, 09:16 | |
| |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: περίεργες ταχύτητες :P Πεμ Σεπ 10 2015, 13:24 | |
| |
|
| |
iosif Member
| Θέμα: Απ: περίεργες ταχύτητες :P Πεμ Σεπ 10 2015, 13:28 | |
| |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: περίεργες ταχύτητες :P Πεμ Σεπ 10 2015, 13:38 | |
| |
|
| |
iosif Member
| Θέμα: Απ: περίεργες ταχύτητες :P Πεμ Σεπ 24 2015, 14:53 | |
| καλησπέρα σε όλους!! γράφω εδώ για να μην ανοίγω κι άλλο νήμα.. παρόλο που αφορά άλλο θέμα το πρωί πήγα να πάρω τη μηχανή την οποία είχα να κουνήσω καμιά βδομάδα (ίσως και λιγότερο) και δεν έπαιρνε.. πήγαινε να πάρει αλλά έσβηνε.. με την 4-5η φορά έδωσα και λίγο γκάζι και πήρε.. ξαναέσβησε, άλλη μια λίγο γκάζι και κομπλέεε... λέω εγώ τώρα.. αν ήταν μπαταρία θα έπαιρνε?? τι άλλο?? (να σημειώσω -αν έχει σχέση- ότι η μηχανή ήταν στο πλαινό σταντ πραρκαρισμένη όλες αυτές τις μέρες. και λόγω βιασύνης έτσι την έβαλα μπρος, δε ήρθε "στα ίσια" της) |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: περίεργες ταχύτητες :P Πεμ Σεπ 24 2015, 17:42 | |
| H μπαταρία αφού άντεξε στις μιζιές και τελικά την ξύπνησε πρέπει να κρατάει ακόμα. Αν δεν το ξανακάνει ξέχνα το.... Αν το κάνει συχνά κάτι θα θέλει, θα δούμε... Μήπως την άφησες στην βροχή αυτές τις μέρες; Πάντως περισσότερη βροχή από την δικιά μου που διέσχισε όλη την πεδιάδα της Θεσσαλίας (Λάρισα-Φάρσαλα-Δομοκό-Λαμία) υπό καταιγίδα προχτές την Δευτέρα αποκλείεται να έφαγε! Εγώ είμαι σίγουρος πια: Τα V-strom είναι αδιάβροχα! |
|
| |
iosif Member
| Θέμα: Απ: περίεργες ταχύτητες :P Πεμ Σεπ 24 2015, 18:11 | |
| - Χείρων έγραψε:
- H μπαταρία αφού άντεξε στις μιζιές και τελικά την ξύπνησε πρέπει να κρατάει ακόμα.
Αν δεν το ξανακάνει ξέχνα το.... Αν το κάνει συχνά κάτι θα θέλει, θα δούμε... Μήπως την άφησες στην βροχή αυτές τις μέρες; Πάντως περισσότερη βροχή από την δικιά μου που διέσχισε όλη την πεδιάδα της Θεσσαλίας (Λάρισα-Φάρσαλα-Δομοκό-Λαμία) υπό καταιγίδα προχτές την Δευτέρα αποκλείεται να έφαγε! Εγώ είμαι σίγουρος πια: Τα V-strom είναι αδιάβροχα!
εε ήταν κάπω από υπόστεγο και σκεπασμένη άρα όχι η μπαταρία παίζει να θέλει γιατί δεν ξέρω από πότε είναι.. πάντως κάθε φορά που την αφήνω ακούνητη πάνω από 4-5 μέρες δυσκολεύεται να πάρει.. τώρα το ξεφτίλισε όμως! χαχαχαχαχα |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: περίεργες ταχύτητες :P Πεμ Σεπ 24 2015, 20:04 | |
| |
|
| |
liontarix
| Θέμα: Απ: περίεργες ταχύτητες :P Δευ Σεπ 28 2015, 13:28 | |
| Καλησπερα και απο μενα.Καβαλαρη iosif ελενξε εαν εχεις και συναγερμο την μπαταρια του (οπως εχει γραψει και σε αλλο post o Bretsos).Ειχα και εγω αυτο το προβλημα και τελικα αποδειχθηκε οτι ειχε χαλασει τελειως η μπαταρια του συναγερμου και τραβουσε πολυ ρευμα με αποτελεσμα να τη τελειωνει οταν δεν την κινουσα. |
|
| |
|