Θέμα: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 08:58
Αφου ηρθε το χτυπημα του ΤΕΒΕ και εψαχνα να το διορθωσω...ηρθε και το χτυπημα της βροχης. Μου ριξε μια σφαλιαρα το πισω, γυρισε και ξαπλωσε. Αριστερος καθρεφτης, αντιβαρο, το αριστερο πατακι του συνοδηγου στραβωσε, και εσπασε η ουρα πισω. Παρεα σπασανε και τα γυαλια μου που ακομα δεν εχω πληρωθει απο πριν 1μιση χρονο. Δεν βλεπω να πειραχθηκε κατι αλλο...
andreasp vstromhellasforum Fanatic
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 08:59
Τα γυαλια δεν θα ειχαν σπασει αν φοραγα κρανος. Στον κθρεφτη εσπασαν!
Marcopolo gold member
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 09:16
φιλε μου,μη σκας για τα σιδερα κ τα πλαστικα.αυτα ...ξαναφτιαχνονται σιγα -σιγα!!!
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 09:21
φίλος περαστικά μικρή ζημιά,αλλά και αυτήν πονάει γαμοτ.
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 09:29
Και ξαναπέρασα απο το σημείο να δω τι διάολο έγινε και μου έριξε τέτοιο χαστούκι... Τι άλλο? Πετρέλαιο! Κάποιος τριμάλακας πετρελαιάς τα μισά τα ρίχνει στον δρόμο!
V-Tom vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 10:34
Σημασία έχει ότι δε χτύπησες εσύ, οι ζημιές της μηχανής θα φτιαχτούν.. Το ότι δε φορούσες κράνος δε θα το συζητήσω, είναι προσωπικό σου θέμα..
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 10:51
Το δυσάρεστο Ανδρέα είναι ότι δεν φορούσες κράνος...τυχερός λοιπόν!
περαστικά στην Vstromαρα σου.
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 11:00
V-Tom έγραψε:
Σημασία έχει ότι δε χτύπησες εσύ, οι ζημιές της μηχανής θα φτιαχτούν.. Το ότι δε φορούσες κράνος δε θα το συζητήσω, είναι προσωπικό σου θέμα..
Κάποιος με φύλαξε μάλλον. Ηρθα στο γραφειο, και δεν ειμαι καν λερωμενος πισω. Ελαφρα στο μπατζακι. Και το σημαντικότερο είναι ότι δεν πονάω και πουθενα! Οποιος έχει τίποτα μεταχειρισμένο απο αυτά που βλέπετε, ας μιλήσει.
panosdlv650
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 11:29
Συμβενουν και αυτα..εγω που εσκασα σε.στροφη με.το σαγονι? Απο ιδιο περιπου,χαζο πεσιμο.ευτιχος φοραγα.κρανος και την πληροσε αυτο!αλιος απο την δεξια μου πλευρα δεν θα ξαναχριαζομουν ξυρισμα......παντα κρανος παιδες...δεν ξερετε που και ποτε την εχει στηση ο διαολος για να μας την ...στρουφισι! Περαστηκα στην μηχανη σου και την ψυχολογια σου(αφου δεν χτηπισες παλι καλα φιλος) ααα το πατιτιρι το πισω ειχε μπει μεσα.και το εφερα λιγο με.τα.χερια και οταν δεν μπορουσα αλλο με.ενα σολινα.
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 11:44
Ξαναπέρασα απο το σημείο. Πετρέλαια είχε. Τρέχουν οι μάνικες στα μισά βυτία... στα αρχίδια του και ο πετρελαιας... και ο ιδιοκτητης του βυτιου... και οι περαστικοι... και οι μπατσοι... και οι πάντες! Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα!
Man With No Name Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Minara City Registration date : 17/01/2008
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 11:55
Ασφάλεια ζωής έχεις κάνει?
Περαστικά.. χαλαρά την έβγαλες οπότε συνεχίζουμε..
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 12:00
Αντρεα απο ολα αυτα νωμιζω οτι εχω το αντιβαρο μονο δυστυχος!! Ασε να ριξω μια ματια στην αποθηκη και σε ενημερωνω με πμ μεσα στην ημερα!! Κατα τα αλλα αφου δεν επαθες τιποτα μικρο το κακο!!
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 12:03
ευτυχώς δεν χρειάζεται να που μαι περάστηκα αφού ευτυχώς δεν χτύπησες
δύστυχος οι μακακες που αδιαζουν διάφορα στον δρόμο υπάρχουν και θα υπάρχουν
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 13:13
Αφού είσαι εσύ καλά Ανδρέα όλα τα άλλα περισσεύουν μην αγχώνεσαι
Με το καλό να την ξαναφτιάξεις οπως ήταν μικρό το κακό
Κ αυτό να σου γίνει μάθημα για την επόμενη φορά.....Να φοράς πάντα κράνος!!!
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 20:37
Περαστικά κι αγύριστα ρε φίλε.....! Άγιο είχες με τους μακάκες που "ξεφορτώνουν" εκεί που εμείς κινούμαστε καθημερινα!!!
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 20:46
Περαστικά Ανδρέα . Σου εύχομαι αυτό να είναι το πιο σοβαρό σου ατύχημα .
_________________ Αντώνης DL 650 L0 Black
aetos Member
Ηλικία : 64 Τόπος : Χολαργος-Λαγονησι-Πεντελη Registration date : 12/12/2012
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 21:07
Πανω απο ολα μετραει η υγεια,ολα τ'αλλα εφοσον δεν χτυπησες Ανδρεα ειναι στο ''προγραμμα'' και σε ολους μας λιγο πολυ κατι εχει συμβει, εφοσον οδηγαμε και βασει των πιθανοτητων οσο και να προσεχουμε υπαρχει η κακια στιγμη που δεν την περιμενουμε. Ευτυχως ειναι μικρη η ζημια και ολοι θα ψαχτουμε μηπως εχουμε κατι απ'αυτα ξεχασμενο στις αποθηκες μας. Ευχομαι συντομη αποκατασταση και παντα ορθιος με το κρανος στην σωστη ...θεση φιλε!!!
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 21:12
Το παλικαράκι που βοηθησε να σηκωσουμε το μηχανακι, προσφερθηκε να μου φτιαξει τσαμπα τον καθρεφτη. Πηγα να τον βρω, και δουλεύει σε παμπριζαδικο που συνεργαζεται με την car glass. Του λεω του αφεντικου ... "για το παλικαρι που εχεις και δουλευει και ειναι ξηγημενος, θα σου στελνω ολο το πελατολογιο μου για θραυση κρυστάλλων" και του δινω μια καρτα μου... Μάλλον πρέπει να του έκανε αύξηση! Ουρα βρηκα μια στο περιστερι. Μου ειπε οτι οσο την βρω χαμηλοτερα, θα μου την δωσει παρακατω. θα παω αυριο. Το μασπιε θα το φτιαξει ο θανασης Και τα γυαλιά ο Μυλόβας. τωρα το ηλεκτρονικο τσιγαρο, που μεσα σε ολα τα αλλα επεσαν τα κουμπια μεσα στο vamo... αυριο θανάσης!
Αύριο πάω να ανάψω και ένα κεράκι που δεν έσπασα τίποτα, και να πάρω και κανα κιλό σκόρδα να τα απλώσω στο γραφείο.
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 21:42
Τωρα σκέφτηκα ότι έπεσα αμέσως μόλις προσπέρασα την σκούπα του δήμου, η οποία σκούπα ... σκούπιζε τον δρόμο μέσα στην βροχή. Για ποιον λόγο άραγε σκουπίζει η σκούπα μέσα στην βροχή? Αύριο θα ξέρω!
LORDOS gold member
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 21:48
Περαστικά και αγύριστα Αντρέα.
Ευτυχως όλη η ζημιά περιορίστηκε στο vstrom και όχι πάνω σου ...
Πως οδηγείς χωρις κράνος ρε φίλε ???? Εγώ αν δεν το βάλω έστω και σε κοντινή απόσταση νιώθω ευάλωτος σε όλα τώρα τελευταία ούτε χωρίς παντελόνι μηχανής δεν οδηγώ.
ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΟΛΑ
άλλωστε τι δώσαμε ένα σκασμό λεφτά να τα πάρουμε για να τα φοράει η ντουλάπα ??
Sifounas Administrator
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Δευ Μαρ 23 2015, 22:40
περαστικά και απο εμένα Ανδρέα,σίδερα είναι,εσύ να είσαι καλά! το κράνος πάντα στο κεφάλι μας!!!!!!!!!
_________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Τρι Μαρ 24 2015, 08:40
Το καλό ήταν που δεν χτύπησες . Το μηχανάκι θα το φτιάξεις αργά ή γρήγορα . Φόρα και εκείνο το ρημάδι το κράνος . Περαστικά .
ioarma gold member
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Τρι Μαρ 24 2015, 08:49
Περαστικά Ανδρέα & ποτέ ξανά!!
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Τρι Μαρ 24 2015, 12:27
andreasp έγραψε:
Τωρα σκέφτηκα ότι έπεσα αμέσως μόλις προσπέρασα την σκούπα του δήμου, η οποία σκούπα ... σκούπιζε τον δρόμο μέσα στην βροχή. Για ποιον λόγο άραγε σκουπίζει η σκούπα μέσα στην βροχή? Αύριο θα ξέρω!
Μήπως λέω για να μην σηκώνει σκόνη γιατί εάν προσέξεις η σκούπα ψεκάζει νερό πριν σκουπίσει η ήταν μέρα που έπρεπε να σκουπίσουν
kostis-k4
Ηλικία : 56 Τόπος : Αθήνα-Κόρινθος Registration date : 28/02/2015
Θέμα: Απ: Ηρθε και η ωρα μου... Τρι Μαρ 24 2015, 14:19
Πέρασε τέλειωσε φίλε....το μηχανάκι θα φτιαχτεί....φόρα το το ρημάδι το κράνος ομως!!!