AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Βιβλία Δημοτικού Πεμ Φεβ 25 2016, 08:22 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
αλεξανδρε μεχρι ποτε τα θελεις??η δικια μου παει στην τριτη ταξη αλλα μπορω να σου βρω από το σχολειο τις.ολα τα θελεις?? Χρηστάρα τα είπαμε και από κοντά βέβαια αλλα να το γράψω και εδώ. Οτι υπάρχει από Τετάρτη Δημοτικού. Αν είναι δυνατόν όλα. Ακόμα και τα τετράδια γιατί την ενδιαφέρει και το πως σκέφτονται και αντιδρούν τα παιδιά σε διάφορες εργασίες τους. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Βιβλία Δημοτικού Πεμ Φεβ 25 2016, 09:29 | |
| Βρηκα απο μια φιλη.μου ειπε μας τα δινει με την προυποθεση στο τελος να τις τα επιστρεψουμε...(οταν στα εγραψα εχτες δεν ειχαμε μιλησει) |
|
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Βιβλία Δημοτικού Παρ Φεβ 26 2016, 11:47 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- Βρηκα απο μια φιλη.μου ειπε μας τα δινει με την προυποθεση στο τελος να τις τα επιστρεψουμε...(οταν στα εγραψα εχτες δεν ειχαμε μιλησει)
ΟΚ Χρήστο κανένα πρόβλημα . _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|