| Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pattaya boy
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 19/03/2013
| Θέμα: Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη Σαβ Μαρ 07 2015, 10:46 | |
| Παιδιά πήγα να πλύνω το μηχανάκι στο dirty girl και ήταν κλειστά και ένας στη γειτονία μου είπε ότι έκλεισε. Ξέρει κανείς εάν ισχύει αυτό και εάν ισχύει αυτό έχετε να προτείνετε κανένα άλλο πλυντήριο για μηχανές στη Θεσσαλονίκη σαν το Dirty Girl μιας και αυτός ήταν άψογος; |
|
| |
D.VALMAS
Ηλικία : 41 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 09/06/2010
| Θέμα: Απ: Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη Σαβ Μαρ 07 2015, 11:01 | |
| Δυστυχώς εχει καιρό που έκλεισε. Το εμαθα και εγω ψαχνωντας ενα πλυντήριο μοτοσυκλετών για την καλη μου. Δεν ξέρω κανενα παντως.αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει και που ας μας το πει γιατί ενδιαφέρομαι. Μας φαγανε τα πλυντηρια στα πρατήρια καυσίμων. |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη Σαβ Μαρ 07 2015, 18:10 | |
| Το dirty girl εχει καιρο που εκλεισε και η επιχειρηση ηταν προς πωληση. Πλυντηριο που να κανει την ιδια σε ποιοτητα δουλεια δεν εχω βρει αλλα εχω ακουσει καλα λογια για ενα που βρισκεται ακριβως διπλα απο τα ελαστικα ΕΛΜΑ. Αν καποιος το εχει δοκιμασει μπορει να μας πει. |
|
| |
D.VALMAS
| Θέμα: Απ: Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη Σαβ Μαρ 07 2015, 18:45 | |
| Θα το δοκιμάσω οταν φτιάξει λιγο ο καιρός. Κοντα στην δουλειά μου είναι. |
|
| |
pattaya boy
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 19/03/2013
| Θέμα: Απ: Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη Σαβ Μαρ 07 2015, 19:26 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
- Πλυντηριο που να κανει την ιδια σε ποιοτητα δουλεια δεν εχω βρει αλλα εχω ακουσει καλα λογια για ενα που βρισκεται ακριβως διπλα απο τα ελαστικα ΕΛΜΑ. Αν καποιος το εχει δοκιμασει μπορει να μας πει.
Στην Καραολη στον Ευοσμο ειναι αυτο? |
|
| |
D.VALMAS
| Θέμα: Απ: Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη Σαβ Μαρ 07 2015, 19:44 | |
| Ναι.κατω απο την αερογέφυρα κορδελιου |
|
| |
D.VALMAS
| Θέμα: Απ: Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη Δευ Μαρ 16 2015, 22:53 | |
| Λοιπόν σήμερα το πρωί βγήκα αποφασισμενος να πλύνω την βρωμιαρα μου Πρωτα πηγα σε ενα σχετικά καινούριο μαγαζάκι το οποίο εχει ανοιξει μπαινοντας απο την β.ολγας για την αρχαιολογικου μουσειου αριστερά στα 50 μετρα.ειπα να δοκιμάσω αλλα ειχε ειδη ενα αυτοκίνητο για να ξεκινήσει. Σε μια ωριτσα μου λέει, του λεω την επόμενη φορά. Αναλαμβάνει και μηχανές. Το κραταω για να τον δοκιμάσω την αλλα φορα. Και κατέληξα στο πλυντήριο που λεγαμε διπλα στην ελμα. Ειδη πλενανε 2 xt και μετα επιασε το δικο μου. Αφου περιμενε 10 λεπτακια να κρυώσει. (Σωστος) Αφρός. ..τριψιμο παντού. ..πιεστικο..ξεβγαλμα μετα πηρε τον αερα να φύγουν τα νερα που μένουν. Και στο τέλος σπρέι σιλικόνης στα πλαστικα και αλλα. έγινε λαμπικο. Κόστος 5 ευρώ. εμεινα ευχαριστημενος. Τωρα σειρα σας.ελπιζω να μην σας ζαλισα |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη Πεμ Μαρ 19 2015, 13:24 | |
| Παληκάρια ακριβώς τα ίδια στην Ρήγα Φεραίου (πάνω από την Παναγία Φανερωμένη, σύνορα Συκεών-Νεαπόλεως) με 3 γιούργια και στα 5 πλυσίματα το 1 δώρο, προσφορά για το φόρουμ.
Το μαγαζί λέγεται ''Lucky'' και το παληκάρι Μίκυς, περισσότερες πληροφ. με pm _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
jou vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/03/2010
| Θέμα: Απ: Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη Πεμ Μαρ 19 2015, 17:29 | |
| [quote="D.VALMAS"]Λοιπόν σήμερα το πρωί βγήκα αποφασισμενος να πλύνω την βρωμιαρα μου Πρωτα πηγα σε ενα σχετικά καινούριο μαγαζάκι το οποίο εχει ανοιξει μπαινοντας απο την β.ολγας για την αρχαιολογικου μουσειου αριστερά στα 50 μετρα.ειπα να δοκιμάσω αλλα ειχε ειδη ενα αυτοκίνητο για να ξεκινήσει. Σε μια ωριτσα μου λέει, του λεω την επόμενη φορά. Αναλαμβάνει και μηχανές. Το κραταω για να τον δοκιμάσω την αλλα φορα.
για το συγκεκριμένο πλυντήριο εγγυώμαι εγω εχω πάει μία φορα το μικρό μοτο και μου το έκανε super πέρασα και σήμερα αλλά είχε πολύ δουλειά 5? |
|
| |
| Πλυντηριο στη Θεσσαλονικη | |
|