| Δυστυχως εγινε το μοιραιο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nik_Strom
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Παρ Απρ 10 2009, 21:50 | |
| - bakxos έγραψε:
- καλησπερα παιδια. χτεσ κατα τις 22:30 στη διασταυρωση θηβων με εκτορος(αν δεν κανω λαθος) ταξι με χτυπησε πλάγια (καθετα τη μηχανη) ενω είχε παλώμενο κιτρινο. εγω μπροστα ειχα αυτοκινητο που ηθελε να κανει αναστροφη και να παει προς καμετερο το ταξι ανεβαινε τη θηβων και ηθελε να μπει στην εκτορος μαλλον. κινουμαι αριστερη λωρδα παω πιο δεξια για να περασω το τζιπ και ο ταξιτζης χωρις καμια ορατοτητα βγαινει το βλεπω και προσπαθω να τον αποφυγω αλλα δυστυχως δεν σταματησε καθολου και με πετυχαινει προφανως στο μαρσπιε του συνοδηγω ή στη πισω ροδα. αποτελεσμα εκτοξευομαι απο τη μηχανη κανω δεν ξερω και εγω ποσες τουμπες και σταματαω στο πεζοδρομιο. ηρθε το εκαβ και με πηρε τη μηχανη τη πηρε η αστυνομια διοτι δεν ειχα κανεναν δικο μου για να την παρει και μετα απο εκει δεν ξερω τι εγινε. στον ευαγγελισμο μου εβαλαν προληπτικα γυψο στο αρστερο ποδι κατω διοτι δεν μπορουσαν να καταλαβουν αν εχω σπασιμο. ωστοσο μαλλον τα μαλακα μορια και νευρικες ινες εχουν προβλημα διοτι ποναω. μετα ομως απο αυτο το πεσιμο νομιζω οτι ειμαι πολυ τυχερος που ζω.
παιδια προσοχη διοτι τελικα καταλαβα οτι δεν μας προσεχει κανενας.
παντα ορθιοι και να κανετε πολλες εκδρομες. υγ: ειναι απιστευτο το ποσο μεγαλος αριθμος ανθρωπων απο τροχαια με μηχανακια ερχοταν ολο το βραδυ στον ευαγγελισμο Φιλαρακι περαστικα και κουραγιο........... ο ταριφας σταματησε η την κοπανησε? |
|
| |
NewFish gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Όπου γης και πατρίς Registration date : 13/02/2008
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Παρ Απρ 10 2009, 22:04 | |
| Περαστικά και ταχεία ανάρρωση φίλε! Δυστυχώς είναι πολλοί οι "στραβοί" εκεί έξω... Προχθές είδα ένα τύπο εδώ στην Ξάνθη να στρίβει από στενό σε κεντρικό δρόμο και να χτυπάει φορτηγό... Σα να μη το είδε καθόλου ολόκληρο φορτηγό! Όσο για την Αθήνα, εγώ νιώθω άβολα να οδηγώ εκεί ακόμα και με αυτοκίνητο. Νιώθω ότι θα με πατήσουνε τον επαρχιώτη... |
|
| |
calmen
Registration date : 15/12/2008
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Σαβ Απρ 11 2009, 00:29 | |
| ευχομαι συντομα να εισαι εξω παλι, φιλε μου απο εξοπλισμο τι ειχεσ?και ποια η κατασταση τουσ τωρα?
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!! |
|
| |
FZMAN
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Σαβ Απρ 11 2009, 08:59 | |
| Περαστικά και απο εμένα φίλε και ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Δυστυχώς ζούμε σε μια ζούγκλα και η μόνη λύση είναι ΄πότε θα φύγουμε απο εδώ. |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Σαβ Απρ 11 2009, 10:37 | |
| |
|
| |
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Σαβ Απρ 11 2009, 16:42 | |
| ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΚΑΛΗ ΑΝΝΑΡΩΣΗ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!! |
|
| |
PITS
Ηλικία : 44 Τόπος : BΟΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/04/2008
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Σαβ Απρ 11 2009, 18:38 | |
| ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Κυρ Απρ 12 2009, 00:11 | |
| περαστικά φίλε...σου εύχομαι να ναι το τελευταίο για σένα ,μιας και δεν θαναι το τελευταίο για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ .
κι αν ειναι κατι να μας συμβεί ας ειναι τουλάχιστον απο δική μας Μ@λ@κί@....να χουμε μια σοβαρή "δικαιολόγία".....
ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΑΣ...
και πουθενα χωρίς ΚΡΑΝΟΣ ...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΙΜΑ!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Κυρ Απρ 12 2009, 09:34 | |
| περαστικά φίλε...άλλο κακό να μην σε βρεί.
Όσες κροτίδες πέφτουνε το Πάσχα στον αέρα τόσες χαρές σου εύχομαι να έχεις κάθε μέρα! |
|
| |
cristos_29
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Κυρ Απρ 12 2009, 16:48 | |
| ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΚΑΛΗ ΑΝΝΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ |
|
| |
plumberfx Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Aθηνα - Νεα Σμυρνη Registration date : 21/10/2008
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Κυρ Απρ 12 2009, 19:33 | |
| περαστικα φιλε μου και σιδερενιος γρηγορα |
|
| |
tziale
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Δευ Απρ 13 2009, 09:38 | |
| Περαστικά και από εμένα. Τουλάχιστο είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου αφού την έβγαλες καθαρή μόνο με μόλωπες και χωρίς κατάγματα! |
|
| |
bakxos
Registration date : 12/07/2008
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Δευ Απρ 13 2009, 18:56 | |
| παιδια σας ευχαριστω ολους πολυ. δυστυχως ειχα καιρο να γραψω γιατι τα πραγματα πηραν διαφορετικη τροπη. στον ευαγγελισμό μου δεσανε με γυψο το ποδι ενω αυτο ηταν πρισμενο. την αλλη μερα το ποδι πριζοταν ακομη πιο πολυ και πονουσε. αποφασιασα και πηγα σε ορθοπαιδικο -αθλιατρο εξω ο οποιος μολις ειδε το ποδι μου σχεδον τραβουσε τα μαλλια του. τελικα μου εκανε μια επεμβαση με τρεις τομες δυο πανω στο κουτουπιε και μια πλαγια στη φτερνα. οι μυες ειχαν συνθλιβει και αγγεια ειχαν τσακιστει. οι τομες εγιναν για να φυγει και το "σκοτωμενο" αιμα. σημερα βγηκα και πεμπτη θα ξαναπαω για να μου ραψει τις τομες. η αληθεια ειναι οτι ποναω αρκετα ειδικα οταν σηκωνομαι να παω για την αναγκη μου. η μηχανη δεν ξερω τι γινεται και που ειναι ακομη μαλλον σε ιδιωτικο παρκινγκ της αστυνομιας. |
|
| |
Tefikerwn
Registration date : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Δευ Απρ 13 2009, 21:49 | |
| Περαστικά αδελφέ και σιδεροκέφαλος αφού δεν έπαθες τπτ χειρότερο πάλι καλά να λες |
|
| |
spithas Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πλέον.... Ίλιον Registration date : 02/09/2008
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Τρι Απρ 14 2009, 10:11 | |
| |
|
| |
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Τετ Απρ 15 2009, 12:07 | |
| Περαστικα κι απο μενα φιλαρακι..Ποτε ξανα.. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Πεμ Απρ 23 2009, 13:13 | |
| Κανένα νέο από το φίλο bakxos έχει κανείς; Πως πάει η ποδάρα;;; |
|
| |
bakxos
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Πεμ Απρ 23 2009, 16:20 | |
| Φιλε massai σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. σημερα παλι επστρεψα απο το γιατρο. το ποδι δειχνει σχετικη και μικρη βελτιωση. ευτυχως προλαβε τη κινηση δαχτυλων και πελματος. ελπιζω σε καμια 20 μερες να αρχισω να περπαταω. σημερα πηγαν τα παιδια (φιλοι μου) να παρουν τη μηχανη απο το γκαραζ της αστυνομιας. με ενημερωσαν οτι η μηχανη εχει χοντρες ζημιες και οτι ο μηχανικος της suzuki στα κεντρικα τους ειπε οτι μαλλον παει για ολικη. ο ενας απο τα παιδια εμπειρος οδηγος μηχανης με varadero μου λεει οπως ειδε τη μηχανη οτι προφανως ειμαι τυχερος με αυτο που επαθα μονο. τωρα αν η μηχανη παει για ολικη σκεφτομαι οτ δεν ξαναβγαινει σε ματ για να την παρω και δευτερον σιγουρα η ασφαλιστικη του ταξιτζη θα πληρωσει λιγοτερα απο οσα ειναι η πραγματικη αξια της. επομενως θα χρειαστω παλι επιπλεον για καινουρια (αν και πλεον το σκεφτομαι πολυ να ξαναπαρω μηχανη). ποια ειναι η αποψη σας? |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Πεμ Απρ 23 2009, 16:30 | |
| Ξεκαθάρισε πρώτα με την ασφαλιστική τα money Ας γινη καλά το πόδι σου και μέχρι τότε ο καιρός θα είναι σύμμαχος σου έτσι ώστε όταν έχεις ξεπεράσει το σοκ να ξέρεις αν θα πρέπει να ξανακαβαλησης Αν και νομίζω ότι θα το ξανακάνεις απλά το χρονικό διάστημα εξαρτάται από εσένα!!!!!! |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Πεμ Απρ 23 2009, 16:40 | |
| - bakxos έγραψε:
- Φιλε massai σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. σημερα παλι επστρεψα απο το γιατρο. το ποδι δειχνει σχετικη και μικρη βελτιωση. ευτυχως προλαβε τη κινηση δαχτυλων και πελματος. ελπιζω σε καμια 20 μερες να αρχισω να περπαταω.
σημερα πηγαν τα παιδια (φιλοι μου) να παρουν τη μηχανη απο το γκαραζ της αστυνομιας. με ενημερωσαν οτι η μηχανη εχει χοντρες ζημιες και οτι ο μηχανικος της suzuki στα κεντρικα τους ειπε οτι μαλλον παει για ολικη. ο ενας απο τα παιδια εμπειρος οδηγος μηχανης με varadero μου λεει οπως ειδε τη μηχανη οτι προφανως ειμαι τυχερος με αυτο που επαθα μονο. τωρα αν η μηχανη παει για ολικη σκεφτομαι οτ δεν ξαναβγαινει σε ματ για να την παρω και δευτερον σιγουρα η ασφαλιστικη του ταξιτζη θα πληρωσει λιγοτερα απο οσα ειναι η πραγματικη αξια της. επομενως θα χρειαστω παλι επιπλεον για καινουρια (αν και πλεον το σκεφτομαι πολυ να ξαναπαρω μηχανη). ποια ειναι η αποψη σας? Φίλε μου τι να πω... είσαι πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία σου. Αν έπαθε τόσο μεγάλη ζημιά η μηχανή σε βοήθησε πραγματικά ο θεός και σώθηκες. Είχα και εγώ αρκετά ατυχήματα παλιότερα αρκετά σοβαρά και με μηχανή και με αυτοκίνητο και το σοκ είναι μεγάλο, φαντάσου ότι μετά από την καραμπόλα με το αμάξι που είχα στην παλιά κακιά σκάλα το 2004, έκανα να ξανά οδηγήσω αμάξι σε ταξίδι 2 χρόνια.....το αμάξι μου είχε γίνει μια μάζα παλιοσίδερα απορώ πως σώθηκα μόνο με μερικά ραγισμένα πλευρά και γρατζουνιές . Πάντως η άποψη μου είναι να μην σε παίρνει από κάτω. Όσο για την ασφαλιστική, μην ανησυχείς φίλε μου, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα πάρεις τα χρήματα. και όταν γίνεις εντελώς καλά, πούλα και κάνα ανταλλακτικό από την τρακαρισμένη μηχανή και σίγουρα κάτι θα πιάσεις. Καλή ανάρρωση φίλε μου και υπομονή. |
|
| |
giostrom
Ηλικία : 42 Τόπος : NAFPAKTOS-KORIDALOS Registration date : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Πεμ Απρ 23 2009, 16:44 | |
| - bakxos έγραψε:
- Φιλε massai σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. σημερα παλι επστρεψα απο το γιατρο. το ποδι δειχνει σχετικη και μικρη βελτιωση. ευτυχως προλαβε τη κινηση δαχτυλων και πελματος. ελπιζω σε καμια 20 μερες να αρχισω να περπαταω.
σημερα πηγαν τα παιδια (φιλοι μου) να παρουν τη μηχανη απο το γκαραζ της αστυνομιας. με ενημερωσαν οτι η μηχανη εχει χοντρες ζημιες και οτι ο μηχανικος της suzuki στα κεντρικα τους ειπε οτι μαλλον παει για ολικη. ο ενας απο τα παιδια εμπειρος οδηγος μηχανης με varadero μου λεει οπως ειδε τη μηχανη οτι προφανως ειμαι τυχερος με αυτο που επαθα μονο. τωρα αν η μηχανη παει για ολικη σκεφτομαι οτ δεν ξαναβγαινει σε ματ για να την παρω και δευτερον σιγουρα η ασφαλιστικη του ταξιτζη θα πληρωσει λιγοτερα απο οσα ειναι η πραγματικη αξια της. επομενως θα χρειαστω παλι επιπλεον για καινουρια (αν και πλεον το σκεφτομαι πολυ να ξαναπαρω μηχανη). ποια ειναι η αποψη σας? ΦΙΛΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΟΙΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΩ ΩΣ ΠΑΘΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ 10% ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η SUZUKI ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΗ ΜΟΤ/ΤΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΑΝ ΟΛΙΚΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑ ΜΕ 1000ΕΥΡΟ!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ!! |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Πεμ Απρ 23 2009, 16:49 | |
| perastika re file.umarton me autous tous foniades pou girizoun ekei ekso. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Πεμ Απρ 23 2009, 17:08 | |
| Πολύ χάρηκα για το πόδι σου που πάει καλύτερα! Όσο για τη μηχανή...είπαμε. Σίδερα είναι στην τελική, εσύ να 'σαι καλά και όλα τα άλλα γίνονται. Αν θέλεις πάντως ντε και καλά πάλι ματ, πιστεύω θα βρεις κάποια ευκαιρία σε καλομεταχειρισμένη. Αλλιώς..μήπως ήρθε η ώρα για Κ9..?
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ! |
|
| |
bakxos
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Πεμ Απρ 23 2009, 20:49 | |
| παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ. ενταξει και εγω αυτο λεω να γινει το ποδι καλα και μετα θα δω. ουτως η αλλως δικηγορος θα μπει και μαλιστα μαλλον με συμφωνια. θα μιλησουμε μολις γινω καλα. γιατι θα γινει δικαστηριο απο την αστυνομια. απο εκει και περα πιστευω οτι ο δικηγορος ξερει τι θα κανει. οσο για τη μηχανη υποτιθεται οτι στα κεντρικα της suzuki πηγαμε ως και καλα γνωστοι. τι να πω.
α παιδια και κατι αλλο αλλα δεν ειμαι και απολυτα σγουρος γιατι πρεπει να ξαναμιλησω με τη τροχαια. σημερα που πηραμε τη μηχανη ελλειπε η βαλιτσα αν δεν την εχει η τροχαια τοτε πολυ φοβαμαι οτι μου τη κλεψανε μετα το ατυχημα. αλλα ας κρατησω μικρο καλαθι γιατι πρεπει να ξαναμιλησω με τη τροχαια |
|
| |
THANOS-K9
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/03/2009
| Θέμα: Απ: Δυστυχως εγινε το μοιραιο Πεμ Απρ 23 2009, 21:30 | |
| ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤ'ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ....ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΑΤΟΥ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ.....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ |
|
| |
| Δυστυχως εγινε το μοιραιο | |
|