Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ
Συγγραφέας Μήνυμα INDIANOS MemberΗλικία : 47Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011 Θέμα: Απ: Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Τετ Νοε 05 2014, 16:29
ChrisPoi MemberΗλικία : 47Τόπος : Θερμη Θεσ/νικη - ΣάμοςRegistration date : 05/08/2010 Θέμα: Απ: Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Τετ Νοε 05 2014, 22:32
nikSalonik AdministratorΗλικία : 63Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκηRegistration date : 09/10/2008 Θέμα: Απ: Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Νοε 06 2014, 19:51 ChrisPoi έγραψε: VIDEO απο μενα εχεις ενα like Χρήστο ...
υ.γ. ....εκεινη η κουλομαρία μ το cbf με τις πλαινες βαλιτσες θα μπορουσε να μην ειναι στο πλάνο ...
αλλοιώνει την γεύση ρε φίλε
υ.γ2.....
γ@μΩ το ρουλεμαν τιμονιου λεμε
!!!! στα διάλα !!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα. . . ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !! ! Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ... .
shadow.gr. vstromhellasforum EnthusiastΗλικία : 48Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗRegistration date : 25/05/2008 Θέμα: Απ: Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Νοε 06 2014, 20:11 niksalonik έγραψε: shadow.gr. έγραψε: θελω και γωωωωωω....... εσυ είπαμε ....οταν μεγαλώσεις !!! που θα παει δεν θα παρω υπογραφη γονεα.....
narcissus moderatorΗλικία : 45Τόπος : Θες άλλο ΝίκηRegistration date : 12/06/2010 Θέμα: Απ: Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Νοε 06 2014, 22:33 Αλπικά Ελληνικά τοπία που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα…
….αυτά από εμένα…., με αγάπη στα καλύτερα…!
.....με έρωτα περνάει...
..!
LORDOS gold memberΗλικία : 50Τόπος : SuncityRegistration date : 03/08/2010 Θέμα: Απ: Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 09 2014, 00:51
nikSalonik AdministratorΗλικία : 63Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκηRegistration date : 09/10/2008 Θέμα: Απ: Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 09 2014, 01:22 LORDOS έγραψε: Σχεδόν ζήλεψα ......... σχεδόν σε πιστέψαμε .... !!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα. . . ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !! ! Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ... .
fousekis vstromhellasforum EnthusiastΗλικία : 39Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗRegistration date : 14/01/2009 Θέμα: Απ: Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 09 2014, 01:39 Ενα μεγάλο μπραβο και απο μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toumpanos gold memberΗλικία : 43Τόπος : νεα σμυρνηRegistration date : 31/01/2008 Θέμα: Απ: Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 09 2014, 07:56 Εγώ και σας ζήλεψα και σας καμάρωσα!! Μπράβο ρε παιδιά να στε όλοι γεροί και να ταξιδεύετε.. Έτσι και αλλιώς η ζωή όλη ένα ταξίδι είναι, ας κάνουμε λοιπόν όσες περισσότερες στάσεις μπορούμε.. Υ.Γ. Ελλάδα και μοτοσυκλετισμός, απίστευτος συνδυασμός!
bandit vstromhellasforum FanaticΗλικία : 59Τόπος : θεσσαλονικηRegistration date : 09/01/2011 Θέμα: Απ: Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 09 2014, 12:11 niksalonik έγραψε: LORDOS έγραψε: Σχεδόν ζήλεψα ......... σχεδόν σε πιστέψαμε .... !!! ναι βρε αλήθεια λέει
Φωτογραφικό υλικό ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ