|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
IL SICILIANO Member
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Registration date : 09/04/2013
| Θέμα: Ποιον από τους δύο; Πεμ Σεπ 11 2014, 20:13 | |
| Σκέπτομαι να βελτιώσω το κάθισμα της μότο μου και είμαι σε δίλημμα σε ποιον ν`απευθυνθώ,στο ΜΟΤΟ.Κ ή στο CARDRESSING;Βλέπω διαφορά και στη τιμή και στα σχέδια.Από ποιότητα υλικών, αδιαβροχοποίηση τι ισχύει;Το ΜΟΤΟ.Κ βγάζει την επένδυση-αφρολέξ και βάζει τυποποιημένη χωρίς να παίρνει μέτρα;Αντίστοιχα το cardressing σκάβει και προσαρμόζει το αφρολέξ της μαμάς ή αλλάζει και αυτός όλο το αφρολέξ;Σε απτή ποιότητα ποιος υπερτερεί;Να πω ότι η σέλα μου είναι σε άριστη κατάσταση και αυτό με βάζει σε πρόσθετες σκέψεις για τυχόν πειραματισμούς.Θα ήθελα την προσωπική εμπειρία από τους κατόχους των νέων σελών. |
|
| |
hillrx8
| Θέμα: Απ: Ποιον από τους δύο; Πεμ Σεπ 11 2014, 20:38 | |
| φιλε μου εγω δεν ξερω απο την αλλη εταιρια...οποτε νομιζω ο καθενας θα πει την γνωμη του.εγω προσωπικα την εχω βαλει απο moto-k ευχαριστημενος και την ποιοτητα και σαν συνεργασια!https://www.vstromhellasforum.com/t25245-topic |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Ποιον από τους δύο; Πεμ Σεπ 11 2014, 22:34 | |
| αγορινα . τα πραγματα εχουν ως εξης: και οι δυο ειναι αψογοι επαγγελματιες και κανουν πολυ καλη δουλεια. ο μοτοκ αλλαζει ολο το αφρωδες και βαζει δικο του μιας και εχει πατρον για τις ανατομικες , εχει ενα συγκεκριμενο τυπο σελας (αν κανω λαθος διορθωστε με) για το vstrom. το car dressing δεν αλλαζει το αφρωδες , σκαβει την μαμα σελα αφου πρωτα εχει παρει μετρα απο το κολαρακι του εκαστοτε αναβατη και τοποθετει απο πανω δικα του κομματια μαλακοτερα , σιγα σιγα χτιζει την σελα με τον τροπο που θελει ο καθενας , γι αυτο και θα δεις οτι ολες οι σελες απο εκει διαφερουν στο σχεδιο. προβλημα αδιαβροχοποιησης δεν νομιζω να εχεις σε κανεναν. εσυ αποφασιζεις. |
|
| |
JIMSTAMOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Ποιον από τους δύο; Πεμ Σεπ 11 2014, 22:44 | |
| σημερα παρελαβα απο car dressing αψογος επαγγελματιας.. αψογη δουλεια και οικονομικα.... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ποιον από τους δύο; Παρ Σεπ 12 2014, 00:28 | |
| - JIMSTAMOS έγραψε:
- σημερα παρελαβα απο car dressing αψογος επαγγελματιας.. αψογη δουλεια και οικονομικα....
Με γειες με γειες και απ΄οτι μου πε ενα πουλάκι πήρατε 3 σελες μαζι; Για ρίξε φωτο να θαυμάσουμε |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: Ποιον από τους δύο; Παρ Σεπ 12 2014, 01:03 | |
| ... και στην τελικη,τελικος κριτης εινα παντα ο πισινος που θα καθησει.Οπου εχεις τη δυνατοτητα λοιπον καθησε επανω τους να τις δοκιμασεις,νιωσε αισθηση και αποφασισε.Οπωσδηποτε αξιζει την επενδυση. |
|
| |
| Θέμα: Ποιον από τους δύο; Παρ Σεπ 12 2014, 13:50 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- JIMSTAMOS έγραψε:
- σημερα παρελαβα απο car dressing αψογος επαγγελματιας.. αψογη δουλεια και οικονομικα....
Με γειες με γειες και απ΄οτι μου πε ενα πουλάκι πήρατε 3 σελες μαζι;
Για ρίξε φωτο να θαυμάσουμε οκ περιμενε φωτο ερχονται.... |
|
| |
Decepticon650 Member
Τόπος : πατρα Registration date : 08/10/2011
| Θέμα: σελες Παρ Σεπ 12 2014, 14:10 | |
| |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: Ποιον από τους δύο; Παρ Σεπ 12 2014, 17:26 | |
| Εμφανεις οι διαφορες μεγεθους μεταξυ τους προσαρμοσμενες στα σωματομετρικα μεγεθη του καθε αναβατη για μεγαλυτερη ανεσηλ.Να μαντεψουμε οτι τυχατε και καλυτερης τιμης λογω αριθμου παραγγελιων; |
|
| |
IL SICILIANO Member
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Registration date : 09/04/2013
| Θέμα: Απ: Ποιον από τους δύο; Παρ Σεπ 12 2014, 17:49 | |
| Πολύ ωραίες οι σέλες,είναι και το σχέδιο που μου αρέσει.Είδες διαφορά σε ύψος,τι μέθοδο ακολούθησε(κόψιμο και συρραφή αφρολέξ) και τιμή; |
|
| |
Decepticon650 Member
| Θέμα: Ποιον από τους δύο; Παρ Σεπ 12 2014, 19:27 | |
| αλλαγη ολου του αφρολεξ ... 70 ευρω η τιμη που ειναι στανταρ για ολους απο οτι μας ειπε ειναι εξαιρετικη ,την εχω βρεξει μια φορα ολα καλα και η επιλογη ειναι δικια σας .....ειναι διαφορα τιμης...... ετσι νομιζω.... |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Ποιον από τους δύο; Παρ Σεπ 12 2014, 20:52 | |
| - Decepticon650 έγραψε:
- αλλαγη ολου του αφρολεξ ... 70 ευρω η τιμη που ειναι στανταρ για ολους απο οτι μας ειπε ειναι εξαιρετικη ,την εχω βρεξει μια φορα ολα καλα και η επιλογη ειναι δικια σας .....ειναι διαφορα τιμης...... ετσι νομιζω....
10 φορες την εχω βρεξει εγω. Με πιεστικο σε βενζιναδικο, στο σπιτι, βροχη, βρεγμενος-μουσκεμα απο μπανιο. Ουδεποτε ενιωσα οτι εμεινε η παραμικρη υγρασια. |
|
| |
Decepticon650 Member
| Θέμα: Ποιον από τους δύο; Παρ Σεπ 12 2014, 20:53 | |
| σωστα γιατρε μου!!!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ποιον από τους δύο; Παρ Σεπ 12 2014, 23:12 | |
| Καλορίζικες πανέμορφες είναι! |
|
| |
| Θέμα: ποιον απο τους δυο Σαβ Σεπ 13 2014, 09:47 | |
| οσο καθεσαι ..οσο ποιο πολυ καιρο τη χρησιμοποιεις....καταλαβαινεις....τα συμπερασματα δικα σας...απλα. Πολυ καλες....ααα ο κυριος κατασκευαστης....αψογος επαγγελματιας. Επειδη πρεπει να τα λεμε..Ολα |
|
| |
|