Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Νεος υποψηφιος κατοχος V-strom

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
satizen

Registration date : 22/06/2014

Νεος υποψηφιος κατοχος V-strom - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νεος υποψηφιος κατοχος V-strom   Νεος υποψηφιος κατοχος V-strom - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 18 2014, 21:57

LORDOS έγραψε:
satizen έγραψε:
Παιδι της πολης ειμαι απλα και το 650 να παρω θα παρω σιγουρα ενα μικρο αυτοματο για τον χειμωνα γιατι κυκλοφορω συνεχεια με την μηχανη βροχες κρυα δεν καταλαβαινω απλα το αυτοματακι εχει και μια ποδια και δεν γινεσαι χαλια με βροχες κ.τ.λ..... Υπαρχει ενα 1000 του 04 με 29000 χλμ και τριπλετα πανω και αλλα μπορω να το παρω 3500-3700 και το σκεφτομαι απλα δεν ξερω για τον ογκο του... ειμαι 1.75 80 κιλα  Rolling Eyes  το 1000 δεν ειναι πιο βαρυ απο το 650;

βάλε το λινκ να σου πω....

Το 1000 το είχα για 4 χρόνια ειναι λίγο βαρύτερο απ το 650 αλλά δεν θα σου φαίνεται η διαφορά.

Δεν την εχει στο car.gr ειναι μεσω  φιλου δεν την εχω δει ακομη την μηχανη την κυριακη θα παω να την δω.... Βεβαια θα την δει και μηχανικος Ευχαριστω!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Νεος υποψηφιος κατοχος V-strom

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών Φόρουμ Β.Ελλάδας-
Μετάβαση σε: