| Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ReBeLoS Member
| Θέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν Παρ Ιουν 06 2014, 14:32 | |
| Το δοκιμασα και xl και το l και μου εκατσε καλυτερα το ΧL. Το θεμα ειναι οτι σε γκρι δεν υπαρχει πουθενα... |
|
| |
sifalios Member
| Θέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν Δευ Ιουν 09 2014, 22:23 | |
| |
|
| |
ReBeLoS Member
| Θέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν Τρι Ιουν 10 2014, 00:19 | |
| - sifalios έγραψε:
- Εμένα πάντως έφτασε Χανιά σήμερα άυριο πάω να το πάρω
Καλοφορετο !!! νουμερο και χρωμα ? Απο που ? Και εγω το εχω παραγγειλει απο fc-moto και οποτε παραλαβουν... |
|
| |
sifalios Member
| Θέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν Τρι Ιουν 10 2014, 10:18 | |
| - ReBeLoS έγραψε:
- Καλοφορετο !!!
νουμερο και χρωμα ? Απο που ? Και εγω το εχω παραγγειλει απο fc-moto και οποτε παραλαβουν... Γκρί, L, από ένα μαγαζί εδώ στα Χανιά, μου έιπε θα μου οτ αφήσει 125? |
|
| |
theodoros069
| Θέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν Τρι Ιουν 10 2014, 16:58 | |
| Καλοκαιρινο μπουφαν της εταιριας HAVEBA το αγορασα πριν 4 μερες και ειδη το φοραω,το χρησιμοποιησα σε ταξιδι την κυριακη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος .....πολυ μαλακο και με πολυ καλο αερισμο....η τιμη που το βρηκα ειναι στα 95 ευρω και το πηρα 85 ευρω με την εκπτωση....κοιταξτετο στο ιντερνετ και αν το αποφασισετε αξιζει τα λεφτα του. |
|
| |
sifalios Member
| Θέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν Τετ Ιουν 11 2014, 12:43 | |
| Λοιπόν το πήρα χθες, το μπουφάν μου είναι ίσα ίσα στην πλάτη (στα φτερά κάτω από τις μασχάλες) όπως είπαμε είναι μέγεθος L και εγώ είμαι 1.83 και 95 Kg. Καταά τα άλλα σε όμους και αλλού τέλεια εφαρμογή. Από εμφάνιση γαμάει και οφείλω να πω αυτός ήταν και ο πρώτος λόγος που έπεσε το μάτι μου εκεί. Τέλος από πλευράς αερισμού μέχρι τώρα είναι σαν να μην το φοράω, αλλά ακόμα δεν το έχω φορέσει μεσημέρι με πολύ ζέστη και τα λοιπά. |
|
| |
ReBeLoS Member
| Θέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν Τετ Ιουν 11 2014, 17:08 | |
| - sifalios έγραψε:
- Λοιπόν το πήρα χθες, το μπουφάν μου είναι ίσα ίσα στην πλάτη (στα φτερά κάτω από τις μασχάλες) όπως είπαμε είναι μέγεθος L και εγώ είμαι 1.83 και 95 Kg. Καταά τα άλλα σε όμους και αλλού τέλεια εφαρμογή. Από εμφάνιση γαμάει και οφείλω να πω αυτός ήταν και ο πρώτος λόγος που έπεσε το μάτι μου εκεί. Τέλος από πλευράς αερισμού μέχρι τώρα είναι σαν να μην το φοράω, αλλά ακόμα δεν το έχω φορέσει μεσημέρι με πολύ ζέστη και τα λοιπά.
αυτο με ενοχλουσε που περιγραφεις στην πλατη και κατω απο τις μασχαλες και προτιμησα το XL το οποιο με τα χρατς που εχει μου ερχετε γαντι χωρις να κολυμπαω μεσα του. Οπως και να εχει οντως απο εμφανιση επειδη δοκιμασα και το revit και αλλο ενα , μπορω να πω οτι ειναι απλα φοβερο !!! Τελικα αυριο θα το εχω και εγω μιας και με τα χιλια ζορια βρεθηκε σε ελληνικο καταστημα και ακυρωσα απο τους γερμανους. |
|
| |
n.l Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα Registration date : 18/04/2012
| Θέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν Τετ Ιουν 11 2014, 22:52 | |
| Δοκιμάζεται ήδη με 38 βαθμούς στην Κροατία κ τα πάει περίφημα. ..Μόνο - η ενόχληση όταν κλείνεις τα χέρια που αφήνει και σημάδι. .. |
|
| |
ReBeLoS Member
| Θέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν Παρ Ιουν 13 2014, 21:03 | |
| απλα το μπουφανακι ΔΕΝ παιζεται... Απο εχθες ειμαι και εγω κατοχος πλεον !!!
|
|
| |
| Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν | |
|