Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ReBeLoS
Member
Member
ReBeLoS

Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/08/2012

Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν   Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 06 2014, 14:32

Το δοκιμασα και xl και το l και μου εκατσε καλυτερα το ΧL. Το θεμα ειναι οτι σε γκρι δεν υπαρχει πουθενα...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
sifalios
Member
Member
sifalios

Τόπος : Χανιά
Registration date : 29/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν   Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουν 09 2014, 22:23

Εμένα πάντως έφτασε Χανιά σήμερα άυριο πάω να το πάρω  bounce bounce bounce 
ReBeLoS
Member
Member
ReBeLoS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν   Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουν 10 2014, 00:19

sifalios έγραψε:
Εμένα πάντως έφτασε Χανιά σήμερα άυριο πάω να το πάρω  bounce bounce bounce 

Καλοφορετο  !!!  OK 
νουμερο και χρωμα ? Απο που ?
Και εγω το εχω παραγγειλει απο fc-moto και οποτε παραλαβουν...
sifalios
Member
Member
sifalios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν   Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουν 10 2014, 10:18

ReBeLoS έγραψε:
Καλοφορετο  !!!  OK 
νουμερο και χρωμα ? Απο που ?
Και εγω το εχω παραγγειλει απο fc-moto και οποτε παραλαβουν...

Γκρί, L, από ένα μαγαζί εδώ στα Χανιά, μου έιπε θα μου οτ αφήσει 125?
theodoros069

theodoros069

Τόπος : Ιωάννινα
Registration date : 22/05/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν   Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουν 10 2014, 16:58

Καλοκαιρινο μπουφαν της εταιριας HAVEBA το αγορασα πριν 4 μερες και ειδη το φοραω,το χρησιμοποιησα σε ταξιδι την κυριακη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος .....πολυ μαλακο και με πολυ καλο αερισμο....η τιμη που το βρηκα ειναι στα 95 ευρω και το πηρα 85 ευρω με την εκπτωση....κοιταξτετο στο ιντερνετ και αν το αποφασισετε αξιζει τα λεφτα του.
sifalios
Member
Member
sifalios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν   Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 11 2014, 12:43

Λοιπόν το πήρα χθες, το μπουφάν μου είναι ίσα ίσα στην πλάτη (στα φτερά κάτω από τις μασχάλες) όπως είπαμε είναι μέγεθος L και εγώ είμαι 1.83 και 95 Kg. Καταά τα άλλα σε όμους και αλλού τέλεια εφαρμογή. Από εμφάνιση γαμάει και οφείλω να πω αυτός ήταν και ο πρώτος λόγος που έπεσε το μάτι μου εκεί. Τέλος από πλευράς αερισμού μέχρι τώρα είναι σαν να μην το φοράω, αλλά ακόμα δεν το έχω φορέσει μεσημέρι με πολύ ζέστη και τα λοιπά.
ReBeLoS
Member
Member
ReBeLoS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν   Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 11 2014, 17:08

sifalios έγραψε:
Λοιπόν το πήρα χθες, το μπουφάν μου είναι ίσα ίσα στην πλάτη (στα φτερά κάτω από τις μασχάλες) όπως είπαμε είναι μέγεθος L και εγώ είμαι 1.83 και 95 Kg. Καταά τα άλλα σε όμους και αλλού τέλεια εφαρμογή. Από εμφάνιση γαμάει και οφείλω να πω αυτός ήταν και ο πρώτος λόγος που έπεσε το μάτι μου εκεί. Τέλος από πλευράς αερισμού μέχρι τώρα είναι σαν να μην το φοράω, αλλά ακόμα δεν το έχω φορέσει μεσημέρι με πολύ ζέστη και τα λοιπά.

αυτο με ενοχλουσε που περιγραφεις στην πλατη και κατω απο τις μασχαλες και προτιμησα το XL το οποιο με τα χρατς που εχει μου ερχετε γαντι χωρις να κολυμπαω μεσα του.
Οπως και να εχει οντως απο εμφανιση επειδη δοκιμασα και το revit και αλλο ενα , μπορω να πω οτι ειναι απλα φοβερο !!! Τελικα αυριο θα το εχω και εγω μιας και με τα χιλια ζορια βρεθηκε σε ελληνικο καταστημα και ακυρωσα απο τους γερμανους.  bounce
n.l
Member
Member
n.l

Τόπος : Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα
Registration date : 18/04/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν   Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 11 2014, 22:52

Δοκιμάζεται ήδη με 38 βαθμούς στην Κροατία κ τα πάει περίφημα. ..Μόνο - η ενόχληση όταν κλείνεις τα χέρια που αφήνει και σημάδι. ..
ReBeLoS
Member
Member
ReBeLoS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν   Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 13 2014, 21:03

απλα το μπουφανακι ΔΕΝ παιζεται... Απο εχθες ειμαι και εγω κατοχος πλεον !!!

Γνώμη για καλοκαιρινό Μπουφάν

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ :: Ένδυση-
Μετάβαση σε: