Διαβάζοντας και σεβόμενος όλες τις απόψεις δεν κατάλαβα πότε πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε αντιτριβικό. Η καλή μου έχει 9Κ και σίγουρα δεν έχει ανοίξει ακόμη. Τί κάνω;;; Βάζω το αντιτριβικό, την πλακώνω στα υποκόκκινα μέχρι ν' ανοίξει (αλήθεια αυτό πώς το διαπιστώνεις) ή περιμένω;;;
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Διαβάζοντας και σεβόμενος όλες τις απόψεις δεν κατάλαβα πότε πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε αντιτριβικό. Η καλή μου έχει 9Κ και σίγουρα δεν έχει ανοίξει ακόμη. Τί κάνω;;;
Βάλε αδερφέ και μην το σκέφτεσαι! κι εγώ στα 9Κ περίπου έβαλα αλλά αν το ήξερα το προϊον νωρίτερα θα το έβαζα απο την πρώτη κιόλας μιζιά στην αντιπροσωπεία!
C/O Member
Ηλικία : 55 Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΙΛΙΟΝ Registration date : 25/11/2008
παιδιά μην το βάζετε με τόσα λίγα χιλιόμετρα, το μηχανάκι δεν έχει ανοίξει σίγουρα...περιμέντε λίγο μπρε, δεν είναι ότι θα πάρετε τίποτα άλογα, πιο καλά θα νιώσετε την δαφορά αργότερα, εγώ προτείνω 18.000 να μπει αν όχι 24.
Nickolaos Member
Το motorkote100 εισηχθη πριν απο αρκετα χρονια στην αρχικη του συσκευασια και κυκλοφορουσε στην ελληνικη αγορα. Στη συνεχεια οι εισαγωγεις τα σπασαν, ο Λαμπριανιδης κρατησε την ονομασια motorkote (χωρις το 100) και διαθετει στην αγορα ενα φθηνοτερο προϊον ασχετο με το Motorkote100 σε αλλη συσκευασια. Το γνησιο προϊον εισαγεται πλεον με την ονομασια Super Dynamic και στοιχιζει οσο το αρχικο motorkote100. Στην πιατσα, τωρα, κυκλοφορουν διαφορα φιδια οτι δηθεν το Super Dynamic κατασκευαζεται στα Μενιδια, ειναι 5% motorkote και το υπολοιο απλο λαδι και διαφορες αλλες τετοιες μπουρδες.
Το υποτιθεμενο motorkote το εχω δοκιμασει, αλλαζει επιτοπου ο ηχος του μοτερ, οι ταχυτητες γινονται βελουδινες αλλα η χαρα κραταει μονο1500 χιλιομετρα. Αρα...
turbogianos
Ηλικία : 59 Τόπος : Ν.Ηράκλειο Αθήνα__black matt_650cc_K6 Registration date : 16/09/2009