| ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ioannisk Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Δευ Μάης 12 2014, 21:29 | |
| +1 φιάλη κι απο μενα στο Ιπποκράτειο σήμερα το απόγευμα |
|
| |
vgorgio
Ηλικία : 50 Τόπος : Γιαννιτσά Registration date : 10/06/2010
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Τρι Μάης 13 2014, 00:28 | |
| + 1 απο μενα εστειλα το πρωει!!!! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Τετ Μάης 14 2014, 21:34 | |
| +1 και ο pashaloua ...
παμε καλά ...αντε να καλύψουμε τις 30 που απαιτουνται ...
μπράβο παιδες ...εισαστε παλίκαροι ..... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Τετ Μάης 14 2014, 21:39 | |
| εφυγε 1 απο μενα χτες και ακομα 1 απο ενα φιλο εχτος φορουμ σημερα |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Πεμ Μάης 15 2014, 13:38 | |
| Αγαπητοί φιλοι ... Οι εως τωρα ανάγκες για αίμα υπερ καλύφθηκαν εως τωρα ΄΄΄΄ μακάρι να πανε τα πράγματα καλυτερα και να μη χρειαστεί στο μέλλον ΄΄΄΄ θα ειμαστε stand by ΄΄΄ Η οικογενεια του ΤΟΛΗ μας σας ευχαριστεί ολους κι εναν εναν προσωπικά για την βοήθεια μας ΄΄΄΄
Να μαστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ και ποτε ξανα
Στις φλέβες μας ρέει αίμα αδελφικό !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Πεμ Μάης 15 2014, 13:49 | |
| |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Δευ Μάης 19 2014, 21:21 | |
| Παιδιά ξέρει κανείς αν χρειαστεί άλλο αιμοπετάλια η αίμα είμαι σε αναμονή μαζί με έναν φίλο μέσα στην βδομάδα να δώσουμε και εμείς |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Δευ Μάης 19 2014, 23:07 | |
| - DHMOKRITOS69 έγραψε:
- Παιδιά ξέρει κανείς αν χρειαστεί άλλο αιμοπετάλια η αίμα είμαι σε αναμονή μαζί με έναν φίλο μέσα στην βδομάδα να δώσουμε και εμείς
εσυ δεν διαβάζεις παει τελειωσε ... στασιμος και του χρονου με τον κηδεμόνα σου ειπαμε !!! - niksalonik έγραψε:
- Πεμ Μαϊος 15, 2014 1:38 pm
Αγαπητοί φιλοι ... Οι ανάγκες για αίμα υπερ καλύφθηκαν εως τωρα ΄΄΄΄ μακάρι να πανε τα πράγματα καλυτερα και να μη χρειαστεί στο μέλλον ΄΄΄΄ θα ειμαστε stand by ΄΄΄ Η οικογενεια του ΤΟΛΗ μας σας ευχαριστεί ολους κι εναν εναν προσωπικά για την βοήθεια μας ΄΄΄΄
Να μαστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ και ποτε ξανα
Στις φλέβες μας ρέει αίμα αδελφικό !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Δευ Μάης 19 2014, 23:46 | |
| |
|
| |
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Τρι Μάης 20 2014, 00:30 | |
| - niksalonik έγραψε:
- Πεμ Μαϊος 15, 2014 1:38 pm
Αγαπητοί φιλοι ... Οι ανάγκες για αίμα υπερ καλύφθηκαν εως τωρα ΄΄΄΄ μακάρι να πανε τα πράγματα καλυτερα και να μη χρειαστεί στο μέλλον ΄΄΄΄ θα ειμαστε stand by ΄΄΄ Η οικογενεια του ΤΟΛΗ μας σας ευχαριστεί ολους κι εναν εναν προσωπικά για την βοήθεια μας ΄΄΄΄
νικο λίγο περισσότερες πληροφορίες φίλε, οκ αυτό γενικά όμως πως πάει το παλικάρι μας ? |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Κυρ Ιουν 22 2014, 13:09 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Δευ Ιουλ 14 2014, 18:09 | |
| τα τελευταία δεν ειναι ουτε ευχαριστα ουτε δυσάρεστα ...η κατάσταση του Τολη παραμενει σταθερή αλλα και στάσιμη ...μεταφέρθηκε στα Γιαννιτσα και παραμένει στη Μ.Ε.Θ.....
ο ηρωικός του αγωνας .... συνεχιζεται ...
κράτα αδερφέ !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Τρι Οκτ 14 2014, 14:33 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Παρ Οκτ 31 2014, 00:24 | |
| αγαπητοι φιλοι ...επανερχόμαστε στο θεμα του αδερφού μας ΤΟΛΗ . η βοήθεια μας για μια ακομη φορα κρίνεται απαραίτητη !!! σας κοινοποιώ αυτούσιο το μήνυμα που έλαβα απ τον Γιο του μολις πριν λίγο ... - gsxr600k9 έγραψε:
- Καλησπέρα!!!!
Ελπίζω να είσαι καλά....και να μην ενοχλώ!!! Για άλλη μια φορά χρειαζόμαστε, εγώ και η οικογένεια μου, την στήριξη και την βοήθεια σας!!!! Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να ζητήσουμε απο τα παιδιά του φόρουμ να ''ξανά'' δώσουν αίμα για τον μπαμπά, διότι οι 118 φιάλες αίμα που είχαμε μαζέψει πριν μερικούς μήνες, μαζί και με την δική σας βοήθεια, εξαντλήθηκαν... Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε Κέντρο Αποκατάστασης όπου προσπαθούν να επαναφέρουν την κινητικότητα του, την αναπνοή του και μια σειρά από προβλήματα....
Τα στοιχεία είναι τα εξής: ΚΑΡΑΓΙΟΒΑΝΙΔΗΣ Απόστολος του Χρήστου και το αίμα το στέλνουν στην κλινική του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη, απο εκεί θα σταλεί στο Κέντρο...
Σχετικά με το εάν κάποιος θα θελήσει να τον επισκεφτεί, θα είναι εφικτό σε λίγες εβδομάδες υποθέτω, διότι τώρα μπορεί να βρίσκεται εκτός ΜΕΘ ωστόσο έχει υποστήριξη σα να είναι σε ΜΕΘ και είναι ιδιαίτερα ευάλωτος σε μικρόβια τα οποία μπορούν να μεταφερθούν απο τους επισκέπτες. Εμείς έχουμε εμβολιαστεί με αντιγριπικά ώστε να μην είναι δυνατό να μεταφέρουμε μικρόβια στον μπαμπά....
Συγνώμη αν σε κούρασα με τις λεπτομέρειες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ
ας δειξουμε για μια ακομη φορα λοιπον ποσο δυνατή κοινότητα ειμαστε ...και οτι αγαπάμε τα αρέρφια μας σαν αδέρφια μας !! το κλιμακιο των βορείων απ την τράπεζα αίματος που διατηρεί θα διαθέσει μια ποσότητα φιαλών την δευτέρα 3/11/2014...δεν φτάνει ομως ...χρειάζεται πολύ περισσότερο αιμοδοτουμε η αποστέλουμε αιμα για τον ΚΑΡΑΓΙΟΒΑΝΙΔΗΣ Απόστολο του Χρήστου ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣθα μιλήσω με τον γιο του αν ειναι κλινική γιατι ετσι το αναφερει η νοσοκομειο ...εγω νομιζω νοσοκομειο αλλα ειναι μια μικρή λεπτομερεια που θα λυθει συντομα ... Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε Τ Ο _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Σαβ Νοε 01 2014, 07:51 | |
| Nικολα κατ αρχας περιμενω να μας πεις αν ειναι κλινικη η νοσοκομειο! 1ον) μπωρουμε και οι Αθηναιοι να συμβαλουμε? 2ον) Αιμα η αιμοπεταλια
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Σαβ Νοε 01 2014, 20:55 | |
| Επιβεβαιωνω λοιπον ΄΄΄΄΄ απαντες ανα την επικραρεια ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ για τον ΤΟΛΗ και στελνουν το αιμα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΄΄΄
ΔΕΝ αφορα αιμοπεταλια ΜΟΝΟ αιμα ΄΄΄ η υποθεση αιμοπεταλια δεν γινεται εξ αποστασεως _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Σαβ Νοε 01 2014, 21:18 | |
| Αύριο παίρνω να δώσω άλλη μία φιάλη για τον αδελφό Τόλη. 7372 μέλη γράφει στο φόρουμ. Τι περιμένετε ρε? |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Κυρ Νοε 02 2014, 00:47 | |
| Καποιοι απο χρονια αιμοδοτες τιποτα αγαπητε φιλε Μina.Απλα υπαρχει χρονια και καθιερωμενη υποχρεωση η οποια μας κανει καποιους να δωριζουμε σε συγκεκριμενη τραπεζα αιματος...Εχεις δικιο φυσικα σχολιαζοντας τους 7372. Θαρρεις και ο εθελοντισμος για καποιους αληλεγγυους εξαντληθηκε στα olympic games και βλεπουμε τι απομεινε απο εκεινη την επενδυση.Να μην βρεθει ποτε κανεις σε αναλογη αναγκη και ταχεια ανναρωση στον συνανθρωπο Τολη ευχομαι. |
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Κυρ Νοε 02 2014, 10:05 | |
| ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΤΟΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΣΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ!!!!!! Ο ΤΟΛΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ!!!!!! ΤΟΛΗ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ!!!!!!!! |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Κυρ Νοε 02 2014, 17:37 | |
| Tριτη πρωι παω για καταθεση....!!!
|
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Κυρ Νοε 02 2014, 21:36 | |
| Τρίτη και εγω και θα μαζέψω κι οσους συναδέλφους βρω |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Κυρ Νοε 02 2014, 22:34 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Κυρ Νοε 02 2014, 23:12 | |
| αγαπητοι φιλοι ...επανερχόμαστε στο θεμα του αδερφού μας ΤΟΛΗ . η βοήθεια μας για μια ακομη φορα κρίνεται απαραίτητη !!! σας κοινοποιώ αυτούσιο το μήνυμα που έλαβα απ τον Γιο του μολις πριν λίγο ... - gsxr600k9 έγραψε:
- Καλησπέρα!!!!
Ελπίζω να είσαι καλά....και να μην ενοχλώ!!! Για άλλη μια φορά χρειαζόμαστε, εγώ και η οικογένεια μου, την στήριξη και την βοήθεια σας!!!! Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να ζητήσουμε απο τα παιδιά του φόρουμ να ''ξανά'' δώσουν αίμα για τον μπαμπά, διότι οι 118 φιάλες αίμα που είχαμε μαζέψει πριν μερικούς μήνες, μαζί και με την δική σας βοήθεια, εξαντλήθηκαν... Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε Κέντρο Αποκατάστασης όπου προσπαθούν να επαναφέρουν την κινητικότητα του, την αναπνοή του και μια σειρά από προβλήματα....
Τα στοιχεία είναι τα εξής: ΚΑΡΑΓΙΟΒΑΝΙΔΗΣ Απόστολος του Χρήστου και το αίμα το στέλνουν στην κλινική του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη, απο εκεί θα σταλεί στο Κέντρο...
Σχετικά με το εάν κάποιος θα θελήσει να τον επισκεφτεί, θα είναι εφικτό σε λίγες εβδομάδες υποθέτω, διότι τώρα μπορεί να βρίσκεται εκτός ΜΕΘ ωστόσο έχει υποστήριξη σα να είναι σε ΜΕΘ και είναι ιδιαίτερα ευάλωτος σε μικρόβια τα οποία μπορούν να μεταφερθούν απο τους επισκέπτες. Εμείς έχουμε εμβολιαστεί με αντιγριπικά ώστε να μην είναι δυνατό να μεταφέρουμε μικρόβια στον μπαμπά....
Συγνώμη αν σε κούρασα με τις λεπτομέρειες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ
ας δειξουμε για μια ακομη φορα λοιπον ποσο δυνατή κοινότητα ειμαστε ...και οτι αγαπάμε τα αρέρφια μας σαν αδέρφια μας !! το κλιμακιο των βορείων απ την τράπεζα αίματος που διατηρεί θα διαθέσει μια ποσότητα φιαλών την δευτέρα 3/11/2014...δεν φτάνει ομως ...χρειάζεται πολύ περισσότερο αιμοδοτουμε η αποστέλουμε αιμα για τον ΚΑΡΑΓΙΟΒΑΝΙΔΗΣ Απόστολο του Χρήστου ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣθα μιλήσω με τον γιο του αν ειναι κλινική γιατι ετσι το αναφερει η νοσοκομειο ...εγω νομιζω νοσοκομειο αλλα ειναι μια μικρή λεπτομερεια που θα λυθει συντομα ... Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε Τ Ο _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Δευ Νοε 03 2014, 12:18 | |
| |
|
| |
Jef Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/10/2014
| Θέμα: Απ: ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ Τρι Νοε 04 2014, 09:40 | |
| έστειλα και εγώ μία (μέσω του Ταμείο Αλληλοβοηθείας Εργαζομένων ΟΑΣΘ που είμαι αιμοδότης) |
|
| |
| ο ΤΟΛΗΣ (V-TOLIS) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ | |
|