Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 13:32
Καλημέρα και από εμένα. έτυχε να διαβάσω ολοοοοοο αυτό που γράφτηκε από όλους... και έχω να πω ότι δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς.... είμαι χρόνια στα forum και διαχειριστής στα περισσότερα ,και έχω ακούσει απίστευτα πράγματα από άλλα μέλη, Αυτό που έχω να πω ότι όλα λύνονται και ξαναγινόμαστε μια παρέα, μην χαλάμε τις καρδιές μας για μια διαφωνία και το φτάνουμε στα άκρα, οι περισσότεροι από εμάς είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και όχι πιτσιρίκια που βράζει το αίμα μας και οι ορμόνες μας για τσαμπουκάδες, ξύλο και τέτοια.... Έλεος παιδιά... και εγώ τσακώνομαι πολλές φορές, αλλά σε πολιτισμένο επίπεδο και μετά όλα μέλι-γάλα.... Ήρεμα λοιπόν.
Τέλος έχω να πω ότι τα παιδιά, τα ξέρω από τις συζητήσεις τους πολύ καιρό τώρα, και τον Vestroma όπου με το θερμό του καλωσόρισμα πριν ένα χρόνο με υποδέχτηκε σε διπλανό forum, και μου έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με την μηχανή που είχα αγοράσει , αλλά και τον chefbf που είναι ένα από τα πιο ενεργά μέλη εδω μέσα, με πάρα πολύ χρήσιμα post και με μεγάλο ενδιαφέρων για το αντικείμενο...
Σας παρακαλώ παιδιά, να τα βρείτε, και να ξαναγίνουμε μια καλή παρέα, δεν υπάρχει λόγος να γίνει σε κανέναν Ban για μια παρεξήγηση…. Πρέπει να καταλάβουμε μας ενώνει όλους η αγάπη μας για τις μηχανές και η όρεξη για κουβεντούλα ….
Καλή σας μέρα Georgaras.
massai gold member
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 13:37
Γιωργάρα ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣ Πάνω που είχαμε αρχίσει να 'οργώνουμε' το 'δυσάρεστο' τοπικ, μας το σοβαρεύεις πάλι
georgaras gold member
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 13:39
massai έγραψε:
Γιωργάρα ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣ Πάνω που είχαμε αρχίσει να 'οργώνουμε' το 'δυσάρεστο' τοπικ, μας το σοβαρεύεις πάλι
είχα αρχίσει να τα γράφω... προτού το ξεκινήσετε....
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 13:40
massai έγραψε:
Λόρδε, μη ζηλεύεις ρε, μπορείς να συμμετέχεις! Κάνουμε ΧΑΛΛΛΛΛΛΑΡΑ και τρίο!!
Αφου ξερετε μπρε... και ο κουμπαρος στο κολπο ειναι.....
vestromas*
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 07/11/2008
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 14:24
Γιωργαρα μου χαλας το προφιλ και δεν θα μπορω να δημιουργο προβληματα
Μασαη εισαι. ωραιος και μη εξαιρετεος.
Ο αντμινιστρατος Διονυσιου ολα τα λευτα.
Φιλε chι β f, λεω να το δουμε σαν παρεξηγηση το ολο θεμα και να το ριξουμε στον χαβαλε, η να κανουμε πως δεν υπαρχει ο ενας οταν βλεπει τον αλλον εδω μεσα και να γυρναμε τις οθονες μας αναποδα οταν σηναντιωμαστε.
Μπορουμε ομως και να δωσουμε ραντεβου ο καθενας με τα φιλαρακια του και με αλυσιδες και σιδερογροθιες, να αναβιωσουμε την επικη ταινια του Γιαννη Δαλιανιδη, ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ.
Το κακο ειναι οτι με την τελευταια λυση θα γινουμε χαλια, μπορει να χτυπησουμε να λερωθουμε και γενικα να ξενερωσουμε οταν συνηδητοποιησουμε οτι γιναμε νουμερο στην γειτονια, που θα γινει το γυρισμα.
deusxt Member
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 14:32
η μονη λύση ειναι οι μπυρες βεστρωμα κερνας επειδη αρχισες το δημοσιο μπατιρντι
ρπμ 3 μερες εβρεξε και μια χιονισε και δεν αντεξατε?
georgaras gold member
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 14:44
Έλα να αρχίσουν οι μπύρες...
Άντε και να κανονίσουμε και να τα πιούμε και από κοντά κάποια στιγμή ρε παιδιά...
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 14:58
μπράβο η ΑΓΑΠΗ πάνω από όλα...το λέει και το βιβλίο που αγόρασα σήμερα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά στον αρχαιολάτρη (και λόγω φωτό) Βασίλη...Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-Hans Licht
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 14:59
vestromas* έγραψε:
Γιωργαρα μου χαλας το προφιλ και δεν θα μπορω να δημιουργο προβληματα
Μασαη εισαι. ωραιος και μη εξαιρετεος.
Ο αντμινιστρατος Διονυσιου ολα τα λευτα.
Φιλε chι β f, ( chefbf) λεω να το δουμε σαν παρεξηγηση το ολο θεμα και να το ριξουμε στον χαβαλε, η να κανουμε πως δεν υπαρχει ο ενας οταν βλεπει τον αλλον εδω μεσα και να γυρναμε τις οθονες μας αναποδα οταν σηναντιωμαστε.
Μπορουμε ομως και να δωσουμε ραντεβου ο καθενας με τα φιλαρακια του και με αλυσιδες και σιδερογροθιες, να αναβιωσουμε την επικη ταινια του Γιαννη Δαλιανιδη, ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ.
Το κακο ειναι οτι με την τελευταια λυση θα γινουμε χαλια, μπορει να χτυπησουμε να λερωθουμε και γενικα να ξενερωσουμε οταν συνηδητοποιησουμε οτι γιναμε νουμερο στην γειτονια, που θα γινει το γυρισμα.
ότι θέλεις εσύ άνοιξες το θέμα αλλά λύσεις υπάρχουν πολλές και ποιο καλές από αυτές που έδωσες.
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 15:00
kalampokάs έγραψε:
μπράβο η ΑΓΑΠΗ πάνω από όλα...το λέει και το βιβλίο που αγόρασα σήμερα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά στον αρχαιολάτρη (και λόγω φωτό) Βασίλη...Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-Hans Licht
γιατί ρε σι νασο θέλεις μανιουαλ για να καταλάβεις πώς το κάνανε ?
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 15:02
chefbf έγραψε:
kalampokάs έγραψε:
σου είπα μιλάει για ΑΓΑΠΗ πολύ πριν τον χριστιανισμό...ε λέει και για αλλαξοκ@λιές...
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 15:04
kalampokάs έγραψε:
chefbf έγραψε:
kalampokάs έγραψε:
σου είπα μιλάει για ΑΓΑΠΗ πολύ πριν τον χριστιανισμό...ε λέει και για αλλαξοκ@λιές...
georgaras gold member
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 15:07
Ποιος το ζητησε???
vestromas*
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 07/11/2008
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 16:29
Το φαρμακο της διαμαχης https://www.youtube.com/watch?v=3-K5GMKOsWU
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 16:41
Πω πω μιλάμε αρρώστησα όλους τους ο Πρόεδρος...!!!
Τόσο non-stop βρισίδι και θάψιμο θέλει πολύ ταλέντο!!!
"Κάντε έρανο να φύγει η σαβούρα...!!!"
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 16:44
πολυ ερωτας ξαφνικα ρε παιδια μπραβο σας ζηλευω
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 16:49
Να αφιερώσω κι ένα τραγουδάκι για να πέσουν λίγο οι τόνοι,
Το σωστο ειναι αυτο Αλεξανδρε σαν Ελληνες που ειμαστε.https://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s&feature=PlayList&p=919FE014B291F1CD&index=0&playnext=1
Θέμα: Απ: Δυσαριστο πμ Παρ Μαρ 20 2009, 19:06
απ'οτι φαίνεται μιλάμε με βιντεακια λέω και εγώ αυτό που λέει ο φίλος μας το θηρίο
Ola einai dromos maga
και υπάρχει και αυτό
TAKEGAWA KONTRES PETROUPOLI
όλα είναι δρόμος μάγκα
:079-087:
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008