| Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Σαβ Απρ 19 2014, 15:12 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- Αντώνη εχεις το standard ή το pro?
Ποιο να προτιμησουμε; εγω ειχα βάλει τον pro. Εσυ αποφασίζεις. |
|
| |
JackDan
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα - Θεσσαλονίκη Registration date : 11/07/2010
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Σαβ Απρ 19 2014, 15:50 | |
| Ο Νικόλας ειναι εγγύηση σε όλα. Επιπλέον οτι και να χρειαστεις μετα την αγορά ξερεις οτι είναι εκεί να σε βοηθήσει και να σε καλύψει. |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Σαβ Απρ 19 2014, 18:51 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- gatos 1000 έγραψε:
- Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα
Μου λες οτι δεν θα δουλεψει καλα μαζι με το nikko racing?
ναι δεν θα δουλέψουν μαζί σωστά μια και το nikko racing ξεγελάει την μηχανη και ενω εχεις 6 ταχύτητα της δείχνει ότι εχει 4.Οπότε αν βαλεις τον ενδείκτη δεν θα σου δείχνει σωστά την ταχύτητα που εχεις μεσα. Δεν ξερω αν δουλευουν μαζι καποιοι ενδεικτες που πουλανε στο ebay , που βαζεις κατι μαγνητες πάνω και κατω απο τον λεβιε των ταχυτητων αν θα δουλεψουν σωστά , μιας και αυτη δεν πέρνουν την ενδειξη από τα ρευματα αλλά απο τους μαγνητες.
Ευχαριστω πολυ φιλε. Μαλλον θα το αφησω προς το παρον. |
|
| |
theo211
Τόπος : καβαλα Registration date : 22/05/2012
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Σαβ Απρ 19 2014, 18:57 | |
| http://www.ebay.com/itm/Hotsale-Auto-Programming-6-Speed-Universal-Digital-Gear-Indicator-for-Motorcycle-/281025146826?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item416e676fca&vxp=mtr
αυτο εχω και ειναι κομπλεεεεε |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Σαβ Απρ 19 2014, 19:12 | |
| - theo211 έγραψε:
- http://www.ebay.com/itm/Hotsale-Auto-Programming-6-Speed-Universal-Digital-Gear-Indicator-for-Motorcycle-/281025146826?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item416e676fca&vxp=mtr
αυτο εχω και ειναι κομπλεεεεε Ναι ε? Εαν δεν μπαινει του νικου αναγκαστηκα αυτο θα βαλω. Η τοποθετηση ειναι δυσκολη?θελει ηλεκτρολογο; Σε ευχαριστω πολυ |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Σαβ Απρ 19 2014, 19:15 | |
| - theo211 έγραψε:
- http://www.ebay.com/itm/Hotsale-Auto-Programming-6-Speed-Universal-Digital-Gear-Indicator-for-Motorcycle-/281025146826?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item416e676fca&vxp=mtr
αυτο εχω και ειναι κομπλεεεεε Δουλεύει χωρις κανένα πρόβλημα αυτο δλδ παράλληλα με το nikko racing ή δεν εχεις nikko racing? |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Κυρ Απρ 20 2014, 03:02 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- theo211 έγραψε:
αυτο εχω και ειναι κομπλεεεεε Δουλεύει χωρις κανένα πρόβλημα αυτο δλδ παράλληλα με το nikko racing ή δεν εχεις nikko racing? ..
καταρχην χριστος ανεστη σε ολους
ραφαηλ αυτο δουλευει με κατι μαγνητακια στον λεβιε τον ταχυτητων αν καταλαβα και δεν εχει προβλημα μακαρι να ειχαμε και καμια φωτο απο τον φιλο να το δουμε.
|
|
| |
jimkopa Member
Τόπος : Πτολεμαίδα Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Κυρ Απρ 20 2014, 20:03 | |
| Εχει κανεις αυτον εδω ??? Εγω τον πηρα και μου αποδείχτηκε μουφα δεν δουλευει (θα ανεβασω και σχετικο βιντεο )....Λυπηθηκα τα 40-50 ευρω του φιλου μας εδω (βασικα δεν ηθελα να δωσω πανω απο 20 ευρω ) αλλα θα μου κοστισει 60 αν δεν τον καταφέρω να δουλέψει http://www.ebay.com/itm/111240255420?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Τωρα που το εψαξα ειναι κακη κινεζικη αντιγραφη απο το γνησιο για αυτο δεν δουλευει ...τζαμπα τα 17 ευρουλακια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jimkopa στις Τρι Απρ 22 2014, 21:54, 1 φορά |
|
| |
Eksantas Member
Τόπος : Πρεβεζα Registration date : 24/07/2011
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Τρι Απρ 22 2014, 18:38 | |
| - Fotis Mani έγραψε:
- Σ'ευχαριστώ πολυ μεγάλε!!!!το έχεις περάσει στην μηχανη σου;
Καλησπέρα ! Το συγκεκριμένο Gear Indicator του Νικου ναι το περασα σύμφωνα με τις οδηγίες του μόνος μου!Ειναι σχετικά εύκολο θα ελεγα! Χωρις να θέλω να απορρίψω την προσπάθεια άλλων παιδιων αλλα και να διαφιμησω την πατεντα του Νικου προσωπική μου γνώμη ειναι.. best.. το εχουν δοκιμάσει αρκετοί και χωρίς προβλήματα τουλάχιστον μέχρι στιγμής !Αυτα Παραθέτω και μια φώτο! |
|
| |
jimkopa Member
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Τρι Απρ 22 2014, 21:52 | |
| - jimkopa έγραψε:
- Εχει κανεις αυτον εδω ??? Εγω τον πηρα και μου αποδείχτηκε μουφα δεν δουλευει (θα ανεβασω και σχετικο βιντεο )....Λυπηθηκα τα 40-50 ευρω του φιλου μας εδω (βασικα δεν ηθελα να δωσω πανω απο 20 ευρω ) αλλα θα μου κοστισει 60 αν δεν τον καταφέρω να δουλέψει
http://www.ebay.com/itm/111240255420?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Τωρα που το εψαξα ειναι κακη κινεζικη αντιγρα;φη απο το γνησιο για αυτο δεν δουλευει ...τζαμπα τα 17 ευρουλακια
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Τελικα δουλευει τα καλωδιακια ηταν τα χρωματα λαθος με το γνησιο ...αλλλα δουλευει καλα αν το παρει κανενασ και χρειαστει οτιδήποτε ας μου πει |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Τρι Απρ 22 2014, 22:52 | |
| [quote="jimkopa"] - jimkopa έγραψε:
Τελικα δουλευει τα καλωδιακια ηταν τα χρωματα λαθος με το γνησιο ...αλλλα δουλευει καλα αν το παρει κανενασ και χρειαστει οτιδήποτε ας μου πει πες τα ολα τα χρώματα και που |
|
| |
jimkopa Member
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Τρι Απρ 22 2014, 23:07 | |
| - bandit έγραψε:
- jimkopa έγραψε:
- jimkopa έγραψε:
Τελικα δουλευει τα καλωδιακια ηταν τα χρωματα λαθος με το γνησιο ...αλλλα δουλευει καλα αν το παρει κανενασ και χρειαστει οτιδήποτε ας μου πει
πες τα ολα τα χρώματα και που το Οργανακι εχει .... Κοκκινο,Μαυρο,Πορτοκαλι,πρασινο,κιτρινο,Ασπρο Απο την κεντρικη καλωδίωση ή φυσσα (κατω δεξιά απο τον πινακα των οργάνων) Μαυρο/Ασπρο=Μαυρο (Γειωση) Πορτοκαλι/πρασινο=Κοκκινο (Τροφοδοσια) Μπλε/Μαυρο= Πορτοκαλι (Νεκρά μηχανης) Ροζ/Ασπρο = Πράσινο (παλμος Ταχυμετρου) Καφε/Μαυρο= Κιτρινο(παλμος Στροφομετρου) Ασπρο = Για το Setup του οργανου στην Γειωση της Μηχανης Περισσοτερα εδω https://www.vstromhellasforum.com/t28594-topic#557010 |
|
| |
tasven
Registration date : 11/06/2013
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Τρι Μάης 06 2014, 17:49 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- gatos 1000 έγραψε:
- Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα
Μου λες οτι δεν θα δουλεψει καλα μαζι με το nikko racing?
ναι δεν θα δουλέψουν μαζί σωστά μια και το nikko racing ξεγελάει την μηχανη και ενω εχεις 6 ταχύτητα της δείχνει ότι εχει 4.Οπότε αν βαλεις τον ενδείκτη δεν θα σου δείχνει σωστά την ταχύτητα που εχεις μεσα. Δεν ξερω αν δουλευουν μαζι καποιοι ενδεικτες που πουλανε στο ebay , που βαζεις κατι μαγνητες πάνω και κατω απο τον λεβιε των ταχυτητων αν θα δουλεψουν σωστά , μιας και αυτη δεν πέρνουν την ενδειξη από τα ρευματα αλλά απο τους μαγνητες.
-και οι οποιοι μαγνήτες μάλλον μπερδεύονται και ξεσετάρονται κάθε τόσο. Νικόλας και πάλι Νικόλας και πλήρης για πάντα υποστήριξη απο καποιον που εχει την ίδια μηχανή με εμάς όλους. |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Τρι Μάης 06 2014, 21:00 | |
| - Eksantas έγραψε:
- Fotis Mani έγραψε:
Καλησπέρα ! Το συγκεκριμένο Gear Indicator του Νικου ναι το περασα σύμφωνα με τις οδηγίες του μόνος μου!Ειναι σχετικά εύκολο θα ελεγα! Χωρις να θέλω να απορρίψω την προσπάθεια άλλων παιδιων αλλα και να διαφιμησω την πατεντα του Νικου προσωπική μου γνώμη ειναι.. best.. το εχουν δοκιμάσει αρκετοί και χωρίς προβλήματα τουλάχιστον μέχρι στιγμής !Αυτα Παραθέτω και μια φώτο!
+650!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
xshark7x
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Τετ Μάης 07 2014, 20:29 | |
| - Eksantas έγραψε:
- Fotis Mani έγραψε:
Καλησπέρα ! Το συγκεκριμένο Gear Indicator του Νικου ναι το περασα σύμφωνα με τις οδηγίες του μόνος μου!Ειναι σχετικά εύκολο θα ελεγα! Χωρις να θέλω να απορρίψω την προσπάθεια άλλων παιδιων αλλα και να διαφιμησω την πατεντα του Νικου προσωπική μου γνώμη ειναι.. best.. το εχουν δοκιμάσει αρκετοί και χωρίς προβλήματα τουλάχιστον μέχρι στιγμής !Αυτα Παραθέτω και μια φώτο!
Το πανελακι που εχει το voltometro που μπορουμε να το βρουμε? |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Τετ Μάης 07 2014, 23:38 | |
| - xshark7x έγραψε:
Το πανελακι που εχει το voltometro που μπορουμε να το βρουμε? Στείλε 1 π.μ στον V-cosmos. |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων Πεμ Μάης 08 2014, 00:23 | |
| Πάντως και 50 ευρώ για να βλέπουμε τι ταχύτητα έχουμε στο σασμάν είναι πολλά λεφτά κατα την άποψή μου! Αλλά για να είμαστε και δίκαιοι πρέπει να παραδεχτώ πως η δουλειά του φίλου nikolasr200 είναι υποδειγματική. Κάτι τέτοιο θα εφτιαχνε και η Suzuki σαν aftermarket και θα μας το φούσκωνε σίγουρα κανα 150άρι ή 200άρι ευρώ! Βέβαια αυτό θα ήταν γνήσιο Suzuki! |
|
| |
| Gear Indicator - Ηλεκτρονικός δείκτης ταχυτήτων | |
|