Ηλικία : 62 Τόπος : Αριδαια Ν. Πελλης Registration date : 11/01/2012
Θέμα: ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ 16/02/2014 Δευ Φεβ 17 2014, 19:21
ΜΠΡΑΒΟ ρε μαγκες παντα τετοια Ζηλευω αλλα που θα παει θα ανταμωσουμε παλι. Lordos απλα αψογος οπως παντα αλλωστε κακα τα ψεματα εισαι η ψυχη των Βορειων . Στα επομενα λοιπον που θα ειναι καλυτερα . Ευγε σε ολους σας
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast
Βαγγελάρα Μπράβο ρε αγορίνα πραγματικα πολύ τέλεια....... πρεπει να ανεβάσω και εγώ ότι έχω απο βίντεο.... να κ δεν τα παω και πολυ καλα χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!! Πολύ καλά όλα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Το στέλνω και σε George !!!!!!!!!!!!!
Αλλη μια ωραια εκδρομη τελειωσε χαρηκα πολυ που ειδα τους παλιους μου φιλους και γνωρισα καινουργιους Σας ευχαρηστω για τα καλασας λογια
Βαγγελακη Γιαννακη Δεστε που θα ειναι η επομενη στην ΔΡΑΜΑ
Γουστάρω κατάσταση μέχρι και προβατίνα στα κάρβουνα τρώω - το μέρος φαίνεται τέλειο ( Ο admin να φτιάξει το quote μην #!%& την ?&*% μου, τζάμπα τον πληρώνουμε?)
_________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια
transalp 600 Vstrom 650 MT-09 Tracer Triumph Tiger Sport 1050
LORDOS gold member
μπραβο βαγγελη. το σκηνοθετικο σου βγαζει συναισθημα και οσο και αν ακουγεται για αστειο αυτο θα φανει σε 20 χρονια που καποιοι ισως δεν υπαρχουν η δεν θα καβαλανε πια και θα περνανε οι αναμνησεις σαν νερο σε ξερη γη.
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
[quote="LORDOS"]Το έφτιαξα ωρε μην βαράς !!!!! Έφτιαξα και οοοοοοοοοοοοοολο το ποστάρισμά σου !!!! Κάποια στιγμή θα σου κάνω ταχύρυθμα !!![/quote]
Εκτιμώ φιλικές τιμές έ? - κάτι πρέπει να κάνουμε -
Εσύ από πιο πάνω όταν λες δεν θα ¨καβαλάνε πια¨ τι εννοείς μην τα πάρω τώρα!! Έχουμε την τρόϊκα έχουμε και σένα να μας ρίχνεις στα πατώματα - θα ¨καβαλάμε¨ ρε και σε 20 και σε 30 και σε 100 χρόνια γιατί τέτοιο παρεάκι που θα το ξαναβρούμε (μόνο να βρίσκουμε να καβαλάμε τότε χαχαχα)
Ηλία ρίξε τα ωραία βίντεα να ξεχαστώ να ούμ!!!!
_________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια
transalp 600 Vstrom 650 MT-09 Tracer Triumph Tiger Sport 1050
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
Θα με συγχωρέσετε για το ότι το κομμάτι που είμαστε όλοι μαζι βόλτα αν και το έχω για καποιο λόγο η κάμερα θόλωσε και δε νφαίνετε....... έβαλα ότι μπορούσα να είστε καλά πιστέυω να σας αρέσει έστω και αυτο!!!!!!!!!
Θα με συγχωρέσετε για το ότι το κομμάτι που είμαστε όλοι μαζι βόλτα αν και το έχω για καποιο λόγο η κάμερα θόλωσε και δε νφαίνετε....... έβαλα ότι μπορούσα να είστε καλά πιστέυω να σας αρέσει έστω και αυτο!!!!!!!!!
ΦΟΥσαει βρε το βιντεακι θενκ γιου
τι ωραια περναμε ρε γαμωτο !!!!!!!!!!!
sotoner
Ηλικία : 39 Τόπος : Φέρες (Καρδίτσα) Registration date : 08/02/2012
Εντάξει.....respect!!!!!!
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
Ματθαιο εκει στην φωτο..... Τη δουλεια εχεις με εκεινους τους κοπριτες; Αυτος εκει πισω δεξια με το περτικαλι δεν ειναι εκεινος ο φιλος σου που ξυνει αντιβαρα με 501-502
gatos 1000 gold member