|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Σαβ Φεβ 14 2015, 11:16 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Σαβ Φεβ 14 2015, 17:15 | |
| Καλως ήρθαν ο Αντώνης κι ο ραφαηλ στην ομαδα διαχείρισης και συντονισμού ... Η επιτυχια ενος συντονιστού εξαρτάται σε μεγαλο βαθμό απο την αποδοχή και την υποστηριξη ολων μας ... Οσο βοηθούμε συνεργαζόμενοι στο δυσκολο έργο του συντονιστού τοσο πιο χρήσιμοι κι ενεργοί ειμαστε στην επιτυχή πορεία του φορουμ ΄΄΄΄
Καλη επιτυχια κύριοι !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Σαβ Φεβ 14 2015, 17:28 | |
| Σας ευχαριστούμε παρα πολύ όλους για τα υπέροχα λόγια σας αδέλφια,να είμαστε όλοι καλά ενομένοι και αγαπημένοι!Αυτό μετράει πάνω απ ολα! |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Κυρ Φεβ 15 2015, 15:46 | |
| καλωσορίζουμε στην ομάδα διαχχείρισης και συντονισμου τον φίλτατο PASHALOUA o Πασχάλης ειναι παιδι Διαμάντι και προέρχεται απ το βορειο κλιμάκιο οπου πολές φορες βοήθησε και συμμετείχε ενεργα σε εκδηλώσεις και διαφορα event που οργανώσαμε ...εκτίμηση της ομαδας διαχείρισης ειναι οτι ο Πασχαλης μπορει να βοηθήσει σημαντικά την κοινότητα μας ... ειναι ενας φιλόδοξος Νέος και θεωρούμε οτι δικαιούται την ευκαιρία που του δίδεται ... ειναι στο χέρι του να πετύχει και ας τον βοηθήσουμε στο δύσκολο εργο του ... καλή επιτυχία Πασχάλη !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Κυρ Φεβ 15 2015, 16:00, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Κυρ Φεβ 15 2015, 15:52 | |
| Πασχάλη καλωσόρισες αδελφέ στην συντονιστική ομάδα!!!!
Σιδεροκέφαλος καλοφώτιστος και καλή επιτυχία στα νέα σου βήματα!!!! |
|
| |
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Κυρ Φεβ 15 2015, 17:09 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τη τιμή που μου κάνετε και για τα πολυ ομορφα λογια που ακουω! ευχομαι ολοι μαζι σαν ομάδα- φορουμ-φιλοι να είμαστε υγιείς , να έχουμε όμορφες εκδρομες και διατηρουμε τη ζωντάνια μας μεσα απο τα θέματα που αναπτύσουμε. Προσωπικά για εμενα το φορουμ ειναι ένας χώρος ελευθερης διακίνησης ιδεών και απόψεων. Πάντα στόχος μου είναι να βοηθώ προς αυτη τη κατεύθυνση. Θα κάνω οτι καλυτερο μπορώ απο πλευράς μου για να συνεισφέρω στη κοινότητα που μας στηριζει όλους! Πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση όλα γίνονται! Ευχαριστώ και πάλι! |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Κυρ Φεβ 15 2015, 18:38 | |
| ...να χαρώ εγώ.... _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Κυρ Φεβ 15 2015, 18:49 | |
| |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Δευ Φεβ 16 2015, 13:09 | |
| Μπράβο στα παιδιά…………. Καλή δύναμη και …………σιδεροκέφαλοι……………. |
|
| |
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Δευ Φεβ 16 2015, 19:39 | |
| Αμάν βρε παιδιά! Ήρθαν οι νέοι συντονιστές και πλακώθηκαν στη δουλειά. Μπήκα χθες το βράδυ, μπαίνω τώρα και βρίσκω 151 νέες εγγραφές! Άντε να καθαρίζει το φόρουμ, βλέπω τα πήρατε σκούπα όλα. Και πάλι μπράβο, σιδεροκέφαλοι. |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Τετ Φεβ 18 2015, 02:26 | |
| Καλή αρχή παιδιά και καλή δύναμη! |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Τετ Φεβ 18 2015, 09:27 | |
| Καλώς τους! Αυτή η ανανέωση χρειαζόταν στην κοινότητα μας.
Το ιδανικό είναι κάθε ένας από εμάς να "αυτοσυντονίζεται" με τους κανόνες του forum και οι mods - admins να επεμβαίνουν μόνο σε ζητήματα ρουτίνας.
Καλή αρχή και καλή δύναμη... μην ξεχνάτε ότι το έργο σας αναγνωρίζεται από εμάς έστω και αν δεν φαίνεται. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Πεμ Δεκ 17 2015, 20:35 | |
| αγαπητοι φιλοι ,απο σημερα και επ αόριστον ο φιλτατος Ιωάννης ( pegasusthes) ανήκει στην ομαδα Διαχέιρισης και Συντονισμου ως μοντεράτορας.... Εκτιμόντας την 5 ετη εποικοδομητικη σχέση που ειχε με το φορουμ αλλα και με ολα τα παιδια της παρέας των βορειων του ευχομαστε να ναι παντα ευδιάθετος και συνεργάσιμος με ολα τα μελη του φορουμ καλη επιτυχία φιλε Γιάννη _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Πεμ Δεκ 17 2015, 20:59 | |
| |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Πεμ Δεκ 17 2015, 22:18 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| |
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Πεμ Δεκ 17 2015, 22:54 | |
| Σιδεροκέφαλος ! Welcome στην παρέα μας |
|
| |
TEDAS
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Registration date : 23/08/2010
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Πεμ Δεκ 17 2015, 23:34 | |
| Καλη αρχη ρε Γιαννη : |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Πεμ Δεκ 17 2015, 23:45 | |
| _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Πεμ Δεκ 17 2015, 23:59 | |
| καλως μας ηρθες Γιάννη και στα ενδότερα του φορουμ! |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Παρ Δεκ 18 2015, 00:15 | |
| Pegasusthess Υ.Γ Μπορεί να έκαναν μεταγραφή οι Βόρειοι αλλά σύντομα θα κάνουμε την ρελάνς εμείς... |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Παρ Δεκ 18 2015, 08:34 | |
| |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Παρ Δεκ 18 2015, 13:36 | |
| Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και κυρίως τους συνοδοιπόρους που έκριναν ότι μπορώ κι εγώ να προσφέρω σ αυτό το όμορφο κομμάτι απ την ζωή μας που λέγεται VstromHellasForum. Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες κάποιος να παίρνει δύναμη και θετική ενέργεια από τους κοντινούς του φίλους και συντρόφους στο δίτροχο κομμάτι της ζωής μας. Δεν υπόσχομαι τίποτα, γιατί ότι κι αν πω είναι δεδομένο για μένα, απλά το ζητούμενο είναι ο κόσμος αυτός εδώ δα, να μεγαλώνει, να ομορφαίνει και να χαμογελάει.
_________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Κυρ Δεκ 20 2015, 20:14 | |
| |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Συντονιστές Δευ Δεκ 21 2015, 11:48 | |
| Καλη αρχη Γιαννη! ΥΓ. Τελικα ποσοι mods/admin εχουν μεινει με vstrom??? |