| Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ZoZe
Registration date : 04/01/2014
| Θέμα: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 20:18 | |
| Σήμερα ξεκίνησα να λύνω την μηχανή για να την καθαρίσω και να αλλάξω κάποια πραγματάκια που θέλω. Τα πλαϊνά πλαστικά πως βγαίνουν??? τα ξεβίδωσα, έβγαλα και τα κλιπάκια, αλλά πρέπει να βγούν τα όργανα?? εκεί σκαλώνουν.. Και τα φλας πως θα τα βγάλω?? Θα βάλω led, πρέπει να προσέξω κάτι? Και για το πίσω φανάρι τι πρέπει να βγάλω? Θα λυθούν και τα πίσω πλαϊνά για να βγεί το πίσω πλαστικό-αυτό που έχει και την βάση της πινακίδας? Εχω διαβάσει κάποια ποστς αλλά χάνομαι.. Η αλήθεια είναι ότι σε καινούργια-μεγάλη μηχανή δεν έχω ξαναβάλει πολύ χέρι, αλλά αυτό δεν με πτοεί! Εχω τρελή διάθεση για ψαχούλεμα!! Κάθε βοήθεια δεχτή!! |
|
| |
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 20:25 | |
| στα φλας πρέπει να αλλάξει και το ρελε που είναι κάτω από τη σέλα για να ανάβουν σωστά για το πίσω φτερό λυνεις μόνο τη σχάρα και τής δυο πλαϊνές βίδες που έχει το φτερό αριστερά δεξιά από το φως http://www.ebay.co.uk/itm/LED-flasher-relay-Suzuki-SV-DL-650-1000-V-Strom-7-pins-/130414683484?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item1e5d52255c
Έχει επεξεργασθεί από τον/την apostolis στις Πεμ Ιαν 16 2014, 20:32, 1 φορά |
|
| |
ZoZe
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 20:32 | |
| Ευχαριστώ!! Για τα μπροστά πλαστικά μήπως ξέρεις τι να κάνω? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 20:34 | |
| - ZoZe έγραψε:
- Ευχαριστώ!! Για τα μπροστά πλαστικά μήπως ξέρεις τι να κάνω?
βγάλε το πάνελ με τα όργανα και το μαύρο κάτω από τα φώτα που είναι |
|
| |
ZoZe
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 20:46 | |
| - apostolis έγραψε:
βγάλε το πάνελ με τα όργανα και το μαύρο κάτω από τα φώτα που είναι Κουμπωτά είναι?? Δεν μπορούσα να βρω άκρη.. Σορυ για το πρήξιμο αλλά δεν έχω από αλλού βοήθεια! (Σε λίγο θα ξανακατέβω στο "χειρουργείο" να συνεχίσω!) |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 21:01 | |
| - ZoZe έγραψε:
- apostolis έγραψε:
βγάλε το πάνελ με τα όργανα και το μαύρο κάτω από τα φώτα που είναι Κουμπωτά είναι?? Δεν μπορούσα να βρω άκρη.. Σορυ για το πρήξιμο αλλά δεν έχω από αλλού βοήθεια!
(Σε λίγο θα ξανακατέβω στο "χειρουργείο" να συνεχίσω!) το μπροστά έχει από κάτω κουμπωτά και μέσα στης σίτες που έχει έχει βίδες |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 21:03 | |
| |
|
| |
ZoZe
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 21:14 | |
| Αυτές τις βίδες που έχεις κυκλώσει τις έβγαλα, το θέμα μου είναι με το μαύρο κομμάτι, όπως κάθεσαι πάνω δεξιά και αριστερά λίγο πιο πίσω από το τιμόνι- για να καταλάβεις που λέω, που είναι ενιαίο και "σκαλώνει" στα όργανα! Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι έπρεπε να βγάλω ακόμα! ίσως είναι κουμπωτό το "πλαίσιο" των οργάνων?? Αλλά φοβάμαι να το ζορίσω και να τραβήξω κάτι ποτ δεν είμαι σίγουρη και μου σπάσει! Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια!! Για μένα είναι πολύτιμη! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 21:54 | |
| - ZoZe έγραψε:
- Αυτές τις βίδες που έχεις κυκλώσει τις έβγαλα, το θέμα μου είναι με το μαύρο κομμάτι, όπως κάθεσαι πάνω δεξιά και αριστερά λίγο πιο πίσω από το τιμόνι- για να καταλάβεις που λέω, που είναι ενιαίο και "σκαλώνει" στα όργανα! Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι έπρεπε να βγάλω ακόμα! ίσως είναι κουμπωτό το "πλαίσιο" των οργάνων?? Αλλά φοβάμαι να το ζορίσω και να τραβήξω κάτι ποτ δεν είμαι σίγουρη και μου σπάσει!
Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια!! Για μένα είναι πολύτιμη! το πάνελ το κρατάνε 4 κουμποματακια και 2 αλενοβιδες βγαλτες και τραβατω να ξεκουμπώσει από μέσα έχει θήκες που κουμπώνει βγάζεις τη φύσα από τα όργανα και βγήκε μην το φοβάσαι |
|
| |
ZoZe
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 22:02 | |
| Όσα ευχαριστώ να σου πω, δεν φτάνουν!! Πάω να συνεχίσω..! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Πεμ Ιαν 16 2014, 22:16 | |
| - ZoZe έγραψε:
- Όσα ευχαριστώ να σου πω, δεν φτάνουν!!
Πάω να συνεχίσω..! καλά μέχρι τη ώρα θα ξεμονταρης την καλή σου ε βάλε και καμιά φωτο να δούμε τη θα φτιάξεις |
|
| |
ZoZe
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Παρ Ιαν 17 2014, 14:00 | |
| Θα ανεβάσω και φωτος (αφού υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να τις δει)!! Σήμερα έφτασαν καθρέφτες, φλασάκια, πίσω φανάρι, ζελατίνα και ευελπιστώ να μπούν μέχρι το βράδυ.. Χθες ότι λυνόταν καθαριζόταν και βάφτηκαν κάποια πλαστικά που ήθελα. Θέλω να βάλω λευκό στα όργανα, αλλά λίγο φοβάμαι μην χαλάσω-απορυθμίσω τις βελόνες.. |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Παρ Ιαν 17 2014, 14:35 | |
| - ZoZe έγραψε:
Θέλω να βάλω λευκό στα όργανα, αλλά λίγο φοβάμαι μην χαλάσω-απορυθμίσω τις βελόνες.. Που μένεις? Αν ειναι τα αλλάζουμε μαζί. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Παρ Ιαν 17 2014, 14:56 | |
| |
|
| |
ZoZe
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Παρ Ιαν 17 2014, 15:14 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- ZoZe έγραψε:
Θέλω να βάλω λευκό στα όργανα, αλλά λίγο φοβάμαι μην χαλάσω-απορυθμίσω τις βελόνες.. Που μένεις?
Αν ειναι τα αλλάζουμε μαζί. Χρόνια πολλά Αντώνη!! Αγία Παρασκευή μένω, αν μπορείς και ξέρεις, πολύ ευχαρίστως!! |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Παρ Ιαν 17 2014, 16:00 | |
| Αν χρειαστεις φλασερ παρε καλυτερα το παρακατω...Ειναι πιο φτηνο..Αποστολη δε λεω κατι κακο για αυτο που ποσταρες απο ebay απλα ειδα οτι το ιδιο πραγμα απο αλλον πωλητη ειναι πιο φτηνο... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Παρ Ιαν 17 2014, 16:50 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- Αν χρειαστεις φλασερ παρε καλυτερα το παρακατω...Ειναι πιο φτηνο..Αποστολη δε λεω κατι κακο για αυτο που ποσταρες απο ebay απλα ειδα οτι το ιδιο πραγμα απο αλλον πωλητη ειναι πιο φτηνο...
όχι αδερφέ άπλα το έβαλα για το δει η φίλη μας |
|
| |
ZoZe
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Παρ Ιαν 17 2014, 19:05 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ!! Αντί για να αλλάξω φλασέρ μου είπαν από το μαγαζί να βάλω μια ασφάλεια.. αν και για την ώρα κράτησα τελικά τα δικά του και άλλαξα κρύσταλλα, έβαλα λευκά! Αποφάσισα τελικά να βγάλω και τα όργανα και να αλλάξω να βάλω λευκό, το βράδυ θα τα λύσω για να αλλαχθούν αύριο.. Το ξέρω ότι δεν κάνω και κάτι το φοβερό, αλλά εγώ είμαι περήφανη από τη δουλειά μου! Μερικές φωτος: Το πίσω μέρος ετοιμο!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Παρ Ιαν 17 2014, 19:28 | |
| |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Παρ Ιαν 17 2014, 23:28 | |
| Μπραβο ειδες που τσαμπα ανυσηχησες!!! Ενα πραγμα να θυμασαι δεν υπαρχει καλυτερος μαστορας απο τον ιδιο τον οδηγο του!! Παντα τετοια και καλα κανεις και νιωθεις περηφανη!!! |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Παρ Ιαν 17 2014, 23:48 | |
| |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Σαβ Ιαν 18 2014, 08:36 | |
| Τοση ώρα διάβαζα την πορεία εξέλιξης του στρόμα και στο τέλος κατάλαβα....γυναίκα συμφορουμήτισα τα έκανε όλα αυτά; Μπράβο!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Κυρ Ιαν 19 2014, 08:37 | |
| άντε καμιά φώτο θα δούμε με της δημιουργίες σου ε |
|
| |
ZoZe
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Κυρ Ιαν 19 2014, 10:07 | |
| Πριν: Η ενδιάμεση κατάσταση (εστιάστε στο "ψαγμένο" κουταλάκι..) : Και το τελικό αποτέλεσμα! (περιττό να πώ που είχαν σκαρφαλώσει οι σφυγμοί μέχρι να ξαναμπούν και οι βελόνες στη θέση τους!! ): Έτοιμο και το μπροστά μέρος!! : |
|
| |
tasos2 Member
| Θέμα: Απ: Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού Κυρ Ιαν 19 2014, 10:21 | |
| |
|
| |
| Αλλαγή φλας και πίσω φαναριού | |
|