|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sp1r0s
Ηλικία : 40 Τόπος : ΓΑΛΑΤΣΙ - ΑΘΗΝΑ Registration date : 08/08/2011
| Θέμα: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Κυρ Ιαν 12 2014, 04:15 | |
| Ειπα να περασω κι εγω απο τα δυσαρεστα σημερα... Γυρνοντας απο μια πολυ ομορφη εξοδο με το αμαξι, παρκαροντας ριχνω μια ματια στην μηχανη... Εμφανες το κενο στα μουτρα.. Αφαντη η MRA 515... Παρκαρισμενη σε πεζοδρομιο. Επι της ιδιας οδου στο αμεσως επομενο τετραγωνο το Α.Τ. Νεου Κοσμου στο Κουκακι.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Εχουνε πολυ θρασος.
Υ.Γ.: Εχασα και τον υπνο μου εκτος απο την ζελατινα! |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Κυρ Ιαν 12 2014, 07:31 | |
| Πίσσα και πούπουλα στα τσογλανια… Περαστικά αδελφέ! |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Κυρ Ιαν 12 2014, 07:47 | |
| Εναν απο αυτους δεν θα πιασει ποτε καποιος;;; Εναν μονο και να τον βαραμε μεχρι το επομενο πρωι! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Κυρ Ιαν 12 2014, 10:14 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
- Εναν μονο και να τον βαραμε μεχρι το επομενο πρωι!
κι οχι μόνο ....τελευταίο να ναι αδελφέ .... ψαξε στο καρτελειατζιαρ ...εκει θα την βρείς ...ειμαι σίγουρος !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Κυρ Ιαν 12 2014, 17:40 | |
| Και χθες αναρρωτιόμουν πως και τόσο καιρό ηρέμησαν... Φτού και πήρα λάθος απάντηση με το πόστ σου... Είμαι και γείτονας και προ 2 μηνών το ίδιο παθών... |
|
| |
LIAKOS
Ηλικία : 44 Τόπος : Βριλήσσια Registration date : 10/04/2009
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Δευ Ιαν 13 2014, 14:19 | |
| - sp1r0s έγραψε:
- Ειπα να περασω κι εγω απο τα δυσαρεστα σημερα...
Γυρνοντας απο μια πολυ ομορφη εξοδο με το αμαξι, παρκαροντας ριχνω μια ματια στην μηχανη... Εμφανες το κενο στα μουτρα.. Αφαντη η MRA 515... Παρκαρισμενη σε πεζοδρομιο. Επι της ιδιας οδου στο αμεσως επομενο τετραγωνο το Α.Τ. Νεου Κοσμου στο Κουκακι.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Εχουνε πολυ θρασος.
Υ.Γ.: Εχασα και τον υπνο μου εκτος απο την ζελατινα! Καλώς ήρθες στο club των "πρώην κατόχων MRA". Δυστυχώς άλλος ένας φίλος που βιώνει την απώλεια. Ηλίας. |
|
| |
sp1r0s
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Δευ Ιαν 13 2014, 17:50 | |
| Καλησπέρα,
Σήμερα πέρασα από Καλλιθέα και έβαλα τον γνωστό κλώνο. Προς το παρόν μου φαίνεται πως δεν έχει την ίδια κάλυψη με την MRA. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου βέβαια... Όπως και να έχει, θα το συνηθίσω σε λίγες μέρες! |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Δευ Ιαν 13 2014, 17:51 | |
| Εχουνε ξεφυγει
Απλα οι υπολοιποι ας αλαξουμε τις βιδες |
|
| |
sp1r0s
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Δευ Ιαν 13 2014, 17:57 | |
| - Morniac έγραψε:
- Εχουνε ξεφυγει
Απλα οι υπολοιποι ας αλαξουμε τις βιδες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!! Έχω την εντύπωση πως σταμάτησε η εταιρεία να βγάζει την MRA VarioTouring 515... Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Οπότε, δικαιολογείται η έξαρση τους τελευταίους μήνες. Βγαίνουνε για ψώνια στο πεζοδρόμιο.. |
|
| |
SILOUANOS
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 09/06/2014
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Πεμ Ιουν 30 2016, 17:44 | |
| παιδια τον τελευταιο καιρό αναγκαστικα παρκαρω καπου που ειλικρινα ή την ζελατινα δεν θα βρω ή τους καθρέπτες ή το bagster κάποια μέρα
τι εννοείτε να αλλάξουμε τις βίδες;απο σταυρωτες που εχει πχ να βαλουμε torx; πάλι δεν θα τις ξεβιδωσει ευκολα με το καταλληλο κατσαβίδι;
καμιά άλλη ιδέα υπάρχει; |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ Παρ Ιουλ 01 2016, 21:59 | |
| - SILOUANOS έγραψε:
τι εννοείτε να αλλάξουμε τις βίδες;απο σταυρωτες που εχει πχ να βαλουμε torx; πάλι δεν θα τις ξεβιδωσει ευκολα με το καταλληλο κατσαβίδι;
καμιά άλλη ιδέα υπάρχει; Αλλάζοντας τις βίδες, βάζοντας σιλικόνη επάνω στην βίδα ή όποιος σκεφτεί άλλο τρόπο κατορθώνεις ή να φύγει (δεν θα έχει μαζί του και ολόκληρη συλλογή) ή τον καθυστερείς και καμιά φορά η καθυστέρηση βγαίνει χρήσιμη. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
|