| Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Δευ Μάης 05 2014, 22:14 | |
| |
|
| |
zandesiro
Ηλικία : 47 Τόπος : Πολυγυρος Registration date : 24/02/2012
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Δευ Μάης 05 2014, 22:32 | |
| Χωρις να θελω να σπαμαρω ειδα τις explorer απο κοντα σε καποιο φιλο μου και ειχαν καποια θεματακια!Πχ καποια πιρτσινια φυγανε με αποτελεσμα να φυγει το καπακι εν κινηση και η εφαρμογη στις γωνιες θελει καποια βελτιωση....
Πιστευω οτι ο Βαγγελης θα τις βελτιωσει!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την zandesiro στις Δευ Μάης 05 2014, 23:06, 1 φορά |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Δευ Μάης 05 2014, 22:50 | |
| Οχι δεν ειναι η atlas.Ειναι η Earth Explorer.Eιναι η εταιρια που εχει μονος του ο Βαγγελης.Οσο για τα τυχον θεματα που λετε απλα πρεπει να τις δειτε απο κοντα για να καταλαβετε την ποιοτητα τους. |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Δευ Μάης 05 2014, 23:23 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Δευ Μάης 05 2014, 23:43 | |
| Αυτό το 6,5 κιλά η μία μόνο σε εμένα φαίνεται τραγικό??? |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Δευ Μάης 05 2014, 23:47 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τρι Μάης 06 2014, 00:01 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τρι Μάης 06 2014, 00:16 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τρι Μάης 06 2014, 16:17 | |
| Ζυγιστε μια πλαστικη 40lt για να δειτε ποσο ζυγιζουνε .... Oταν οι SW-MOTECH των 45lt ζυγιζουνε 5kg oi Hepco & Becker Xplorer των 40 lt ζυγιζουνε 5kg oi Globe Scout των 45lt ζυγιζουνε τουλαχιστον 7 kg και ολες οι παραπανω εχουνε αλουμινιο 1.5χιλ ενω οι Earth στα 2χιλ με μεταλλικες προστατευτικες γωνιες και οχι πλαστικες (εκανα μια ερευνα πριν τις παρω και εγω ) Oσο για το παραπανισιο βαρος που ανεφερε καποιος δεν μπορω να απαντησω .... ...δεν μπορω να απαντησω σε σεναριο 6000km ταξιδιου ,σε 15 με 20 μερες εκδρομης,κουβαλωντας εξοπλισμο και ρουχα μισης ντουλαπας χωρις να νοιωθεις την ασφαλεια,την πρακτικοτητα,την αδιαβροχοποιηση και την αντοχη των πλαινων σου |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τρι Μάης 06 2014, 17:47 | |
| Αποψη μου, νομιζω οτι οι καλυτερες απο θεμα αντοχης/βαρους ειναι οι "απλες" ZEGA που δινει και η Τouratech. Εχω μια 41lt και μια 35lt στο BMW, 4 και 3.5 κιλα αντιστοιχα, συνολο 7.5κιλα. Ειναι μεν 1.5mm το φυλλο τους, αλλα ο τροπος κατασκευης τους (χωρις αρμους, εννιαια κατασκευη, καμπυλες κι οχι γωνιες) σημαινει οτι και να τις στραβωσεις, μπορεις επιτοπου να τις φερεις στα ισα τους. Δεν εχουν κολλησεις , εχουν ελαχιστα πριτσινια και μαλιστα μακρια απο οποιαδηποτε ακμη, ωστε ακομη και σε σουπα με πολλα να μην καταστραφουν, απλα θα τσακισουν. Οπτικα δε λενε και πολλα, σαν δοχεια για φαγητο ειναι, αλλα προφανως δεν εχουν φτιαχτει για εκεινους που αγοραζουν βαλιτσες με βαση την εμφανιση τους... Η τεραστια επιπεδη επιφανεια του καπακιου δινει επιπλεον χωρο φορτωσης και ειδικα στα GS αν βγαλεις την πισω σελα εχεις εναν σχεδον εννιαιο, απολυτα επιπεδο χωρο περιπου 1m x 0.60m να φορτωσεις ο,τι γουσταρεις πιο κοντα στο κεντρο της μηχανης και οχι στην πισω σχαρα. Τις εχω χρησιμοποιησει και σαν κεντρικο σταντ για το GS σε μπαλωμα ελαστικου, σαν σκαμπω σε βολτα, σαν τραπεζακι, ακομη και σαν σκαλακι για αλλαγη λαμπας στο σπιτι, και δεν στραβωσαν ποτε. Αλλα οι παρακατω φωτο λενε πολλα περισσοτερα για την αντοχη τους απ'οσα μπορω να περιγραψω (δεν ειναι δικες μου). Eιναι η ιδια βαλιτσα, στραπατσαρισμενη απο στουκο, επισκευασμενη, και φορεμενη αντιστοιχα. Δε λεω, οι explorer ειναι κουκλια, αλλα ναι, τα 6 παραπανω κιλα μονο και μονο απο αδεια βαλιτσα ειναι αρκετα, ειδικα για διαδρομες εκτος δρομου, και ειδικα για προσθετο βαρος πισω και μακρια απο το κεντρο βαρους της μηχανης. Επισης, θα φοβομουν πολυ για τις ραφες και τα πριτσινια, ειδικα σε ενδεχομενη πτωση, εστω και στατικη. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τρι Μάης 06 2014, 18:00 | |
| Ναι ρε Κοκο αλλα απο κοστος ?
Και δεν ειναι 6 κιλα παραπανω αλλα 2 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τρι Μάης 06 2014, 21:05 | |
| Καταρχην οι απλες που λεω εγω εχουν 240 Χ 2 = 480? ΜΕ ΦΠΑ, τελικη τιμη απο ΜΑΚΑΝ, αρα παιζουν και φθηνοτερα...
Και δευτερον, λεω οτι ειναι και οι 2 μαζι 7.5κιλα, ενω οι Explorer ειναι 13 κιλα το ζευγαρι, αρα οκ, δεν ειναι ακριβως 6 αλλα 5,5 κιλα επιπλεον βαρος στο συνολο.
Εκτος αν τα 470+ΦΠΑ ειναι μαζι με καγκελα, εκει αλλαζει το θεμα, αν και οι ΖΕGA μπαινουν ανετα και σε καγκελα GIVI κτλ. |
|
| |
zandesiro
Ηλικία : 47 Τόπος : Πολυγυρος Registration date : 24/02/2012
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τρι Μάης 06 2014, 21:33 | |
| 6,3 κιλα ειναι και οι Atlas που εχω στα 38 λιτρα! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τρι Μάης 06 2014, 22:00 | |
| Ζega με κλειδαριες και κιτ στηριξης ?? |
|
| |
vstromolado Member
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τρι Μάης 06 2014, 22:09 | |
| Νομίζω είναι πολύ καλά από θέμα βάρους. Τώρα ζύγισα τις givi trekker 46 Χ 2 και είναι 11.2 κιλά και είναι πλαστικές στην ουσία. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τρι Μάης 06 2014, 22:12 | |
| - vstromolado έγραψε:
- Νομίζω είναι πολύ καλά από θέμα βάρους. Τώρα ζύγισα τις givi trekker 46 Χ 2 και είναι 11.2 κιλά και είναι πλαστικές στην ουσία.
Αυτο εννουσα .... Και απο τιμη ειναι πολυ καλες....για τις Zega πχ που για και για μενα ειναι σουπερ αλλα βγαινουνε πολυ πιο ακριβες |
|
| |
lianos
Ηλικία : 33 Τόπος : Νέα Μουδανιά Registration date : 14/12/2013
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τετ Μάης 07 2014, 00:08 | |
| Μπραβο στους λεβεντες που τις φτιαχνουν και μπραβο στα παιδια που στηριζουν μια προσπαθια Ελληνων που εχουν φτιαξει ενα τοσο αξιολογο ανταγωνιστικο προιον. 5 κιλα περιτα(συγκριτικα με βαλιτσες αλουμινιου ιδιων λιτρων γνωστων εταιριων) και για τις 2 βαλιτσες κατ'εμε ειναι "τιποτα" εχω κανει 2800χλμ+-10χλμ σε ταξιδι μεσα στο πασχα με τριβαλιτσο και 2πλος χωρις να "ζυγιζω" το βαρος της καθε βαλιτσας χωρις κανενα προβλημα με ταχυτητες εως 150 5 "περιτα" κιλα σε ενα μηχανιμα 220κιλων πιστευω πως δεν υπαρχουν
ΥΓ. Το γραφω ταπεινα σα νεος χωρις εμπειρια ταξιδιων. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τετ Μάης 07 2014, 08:33 | |
| - Morniac έγραψε:
Αυτο εννουσα ....
Και απο τιμη ειναι πολυ καλες....για τις Zega πχ που για και για μενα ειναι σουπερ αλλα βγαινουνε πολυ πιο ακριβες Ξερεις πως πανε αυτα.. το δοκιμασμενο και αποδεδειγμενο εχει παντα το αβανταζ. Μακαρι να τις πας στο ταξιδι σου , να τις τσακισεις, να τις ζορισεις, και να σε βγαλουν ασπροπροσωπο, ωστε να αποκτησουν εμπιστοσυνη και οι υπολοιποι, γιατι οπως και να το κανεις δεν ειναι και τοσο τραγικη η διαφορα μεταξυ αυτων και των ZEGA. Με 580? απο ΜΑΚΑΝ που ειναι ψιλο-φαρμακειο εχεις ΦΟΡΕΜΕΝΕΣ τις ZEGA στα καγκελα σου, σχεδον οσα εχουν και οι explorer. Ασε που αν αγορασεις τα κιτ στηριξης απο ebay πας στα 500. Ειδομεν... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τετ Μάης 07 2014, 16:06 | |
| Εδω εχεις δικιο Κοκο...οπως και να το κανουμε το δοκισμενο εχει παντα το αβανταζ.
Απλα εγω στηριχτικα στο ατομο που λεγεται Βαγγελης που ξερω ποσο ψειρας και ειλικρινης ειναι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Morniac στις Τετ Μάης 07 2014, 16:16, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τετ Μάης 07 2014, 16:15 | |
| Ειδες που συμφωνουμε?
Εδω απαντω με την προσωπικη μου συμβουλη σε καποιον που θελει να αγορασει στιβαρες μεταλλικες βαλιτσες για "βαρβατο" ταξιδι -γιατι τις μεταλλικες βαλιτσες για τετοια τις θες, αλλιως για να πας διακοπες σε νησι/γυρο της Ελλαδας/ κτλ μια χαρα κανουν δουλεια οι πλαστικες των 50?...
Μακαρι να αποδειχθουν ΤΟΥΜΠΑΝΑ οι βαλιτσες αυτες, και χαλαλι το επιπλεον βαρος! Ακομη και τα λεφτα που ειναι πανω-κατω τα ιδια, 1000 φορες να τα δινουμε σε δικα μας παιδια παρα στον "Φριτς"!
(Τις Zega δεν τις πηρα απο επιλογη, παντα τις χλευαζα λογω κοστους, αλλα ηρθαν πακετο με το Μπεμπε. Απο την πρωτη στιγμη αλλαξα αποψη, φαινονται απο την οψη και μονο στιβαρες και ηρθε η πραξη να το αποδειξει. Αλλα μιλαμε παντα για τις "φθηνες" Ζega, της απλες, τετραγωνες, οχι τις "νεες" με τις ακμες. Αυτες οι νεες -στις οποιες μοιαζουν οι explorer- διαβαζω οτι λογω του σχεδιασμου τους δεν ειναι και για πολλα-πολλα...) |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τετ Μάης 07 2014, 21:33 | |
| Απλα θεωρω οτι το περιττο βαρος των 5 κιλων που επαναλαμβανεις δεν ειναι τπτ....Δλδ εαν η γυναικα μου ειναι 55 κιλα και η δικια σου 60 εχεις προβλημα εσυ?? |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Δευ Μάης 12 2014, 15:30 | |
| Μολις ζυγισα μια πλαινη αλουμινιου γνησια bmw για f800 και ειναι 7.08kg! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Δευ Μάης 12 2014, 15:51 | |
| - John The Son έγραψε:
- Μολις ζυγισα μια πλαινη αλουμινιου γνησια bmw για f800 και ειναι 7.08kg!
γιου αρ α τσεκ μασιν ρεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Δευ Μάης 12 2014, 15:56 | |
| - LORDOS έγραψε:
- John The Son έγραψε:
- Μολις ζυγισα μια πλαινη αλουμινιου γνησια bmw για f800 και ειναι 7.08kg!
γιου αρ α τσεκ μασιν ρεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!! Χαχαχαχαχα γεια σου ρε Βαγγο!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) Τετ Μάης 28 2014, 08:34 | |
| Eνα δειγμα βαλιτσων (η μια με κουρμπα) για gs 1200 adv σε μαμα καγκελα bmw |
|
| |
| Earth Explorer (Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας) | |
|