| οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Κυρ Δεκ 22 2013, 14:49 | |
| δυστηχως οπως λεει και ο τιτλος οταν κανεις σχεδια ο θεος γελαει.... λοιπον σχεδιαζαμε να παμε στο χωριο του αι βασιλη να δωσουμε τα γραμματα των μικρων...
αφου ντυθηκα και ξεκιναω να φυγω δινω ενα σουτι την πολυθρονα και πεφτω κατω σφαραζοντας απο τον πονο (σαν αλλος τζολε του ολυμπιακου που θελει πεναλτυ.....χιουμορακι μερες που ειναι)αποτελεσμα να βγει το μικρο δαχτυλοτου δεξιου ποδιου και σπασει κιολας.το δαχτυλο εκανε μιση στροφη δλδ το νυχι πηγε απο κατω...φοτο δεν παιζει λογου πονου...
ειπα την γυναικα μου μυπως μπορεσει και το γυρισει αλλα επαθε ενα πολιτισμικο σοκ...
τελικα με πηγανε στο παπαγεωργειου
ευτηχως για μενα και αφου ειδαν το δαχτυλο μου με δωσαν πολυ την θεση τους και ετσι σε 10 λεπτα ειμουν μεσα....
οι γιατροι καναν και χιουμορακι μολις το ειδαν... ο ενας μου λεει τη ομαδα εισαι? παοκ του λεω... ο αλλος λεει εγω ειμαι αρης ασε να το τραβηξω εγω στην θεση του...(εδω να πω οτι δεν επαιζε παπουτσι στην κατασταση που ηταν) τελικα αφου το παοκι ειπε θα το βαλω εγω γιατι παοκι δεν χτυπαει παοκι...εκει καπου πονηρεψα...
δυστηχως δεν ηρθε με την μια...στην δευτερη πρεπει να με ακουσε ολο το νοσοκομειο και εκει καταλαβα γιατι με κρατουσαν δυο,ο αριανος και ενας που για δικους του λογου δεν αναφερθηκε....
μετα την παυσιπονη και μερικες ακτινες βρεθηκα να κατηφοριζω για ευοσμο....
10 μερες οχι πολυ ορθοστασια παυσιπονα και παγο....ναρθικα δεν μου αβαλαν δεν ξερω γιατι....
μιλαμε για τρελο πονο οτι κανει....
εχει περιπου μιση ωρα που ειμαι σπιτι και θελησα να το μοιραστο μαζι σας για τον απλο λογο ....
σαν την υγεια δεν εχει παιδες γιαυτο προσοχη σε οτι κανετε.... |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Κυρ Δεκ 22 2013, 15:24 | |
| Αμαν ρε Χρηστάρα ............. Περαστικά φιλαράκι και να ναι το τελευταίο . edit: Νάρθηκα ή γύψο δεν μπορούν να βάλουν στο μικρό δαχτυλάκι. Και γω πέρισυ πρέπει να το έσπασα αλλά δεν έβαλαν τίποτα ....Όσο για τον πόνο φίλε άστο συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω !!!! ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LORDOS στις Κυρ Δεκ 22 2013, 15:27, 1 φορά |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Κυρ Δεκ 22 2013, 15:25 | |
| Περαστικά ρε γαμώτο και αγύριστα! Μπρος στην υγεία όλα φαντάζουν γελοία... Φαντάζομαι πόνο..... |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Κυρ Δεκ 22 2013, 20:34 | |
| Δεν θελω να φανταστω τον πονο που εκανε αλλα σε εναν φιλο που επαθε το ιδιο δεν βαλανε ναρθηκα αλλα καρφι μεσα!! Δεν ξερω γιατι αλλα το ιδιο πραγμα επαθε!! Περαστικα και αγυριστα!!!! |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Κυρ Δεκ 22 2013, 20:53 | |
| Περαστικα και ποτε ξανα!
Μονο που το διαβασα... ανατριχιασα! |
|
| |
dadounis Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη Registration date : 18/03/2012
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Κυρ Δεκ 22 2013, 21:34 | |
| Περαστικά φίλε. Όσο για την υγεία θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Είναι το παν. |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Κυρ Δεκ 22 2013, 21:46 | |
| εγώ λυπαμαι την πολυθρόνα φαντάζομαι τη καντήλια άκουσε η καημένη περαστικά χρηστο |
|
| |
GD Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 15/03/2011
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Κυρ Δεκ 22 2013, 22:43 | |
| Περαστικά...πάντως και μόνο που το σκέφτεσαι πονάς. |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Δευ Δεκ 23 2013, 16:59 | |
| Ρε φιλε περαστικα...ακομη θυμαμαι το προηγουμενο ατυχημα σου
|
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Δευ Δεκ 23 2013, 17:13 | |
| και γω περιμενα να ρθεις να δουμε το ματς το μεσσημερι χθες ,παναθεμασε που ναξερα οτι επαιζες μπαλα με τις πολυθρονες σπιτι ρε Χρηστο......
περαστικα και αγυριστα φιλε. |
|
| |
djkostas Member
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Δευ Δεκ 23 2013, 17:55 | |
| Όντως πολύς πόνος και προσπάθησε όσο μπορείς να το διατηρείς ζεστό για να πονάει λιγότερο. Περαστικά, χαλάρωσε και απόλαυσέ το |
|
| |
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Δευ Δεκ 23 2013, 18:44 | |
| - boss έγραψε:
- και γω περιμενα να ρθεις να δουμε το ματς το μεσσημερι χθες ,παναθεμασε που ναξερα οτι επαιζες μπαλα με τις πολυθρονες σπιτι ρε Χρηστο......
περαστικα και αγυριστα φιλε. σορρυ ρε μπαμπη σε εστειλα μνμ πριν μου τυχει ρε φιλε..και μετα δεν σε ειπα οτι δεν θα μπορεσω.... και δεν πηρε και καρτα η πολυθρονα ετσι.... (γμτ εχασα και το τηλ σου στειλτω με πμ ρε συ) γ@μησετα ρε μορνιακ καποιος με μουτζοσε ρε φιλε δεν μπορει.... την τυχη μου μεσα δεν δωσαμε τα γραμματα το αιβασιλη και ποιος παει με τις πατεριτσες τωρα.... |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Δευ Δεκ 23 2013, 20:46 | |
| περαστικά και αγύριστα φίλε μου!
_________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
ghostnik83 Member
Registration date : 26/09/2013
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Τρι Δεκ 24 2013, 02:20 | |
| Περαστικά και να εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά... |
|
| |
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Τρι Δεκ 24 2013, 18:55 | |
| ευχαριστω πολυ για τα περαστικα σας..καλες γιορτες να εχετε και υγεια πανω απο ολα...
υ.γ με προβληματιζει λιγο οτι καποιοι βαλαν ναρθηκα αλλοι βιδα και εμενα τιποτα...
σημερα εβαλα παπουτσι να παω μεχρι το φαρμακειο και πρηστικε γαμησετα...θαεχουμε περιπετεια μου φαινεται.. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Τρι Δεκ 24 2013, 20:59 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- ε
θα εχουμε περιπετεια μου φαινεται.. ετσι για μαθεις τι εστί "αντεροκατάρα" ...σ έφαγε ο π@στης ο σκατόγαυρος .... πονάει μ@λ@κ@...τον ξερω τον πονο αυτο ...και σε νοιώθω ....κανε υπομονή οση μπορεις βεβαια που μεσα στις γιορτές σου ρθε ο μπελάς !!! Να ναι το τελευτάιο ρε και Χρόνια σου πολλά για Αύριο _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Τετ Δεκ 25 2013, 03:32 | |
| Αδερφάκι να περασεις για ξεμάτιασμα!
Περαστικά και απο δω αγόρι και ποτέ ξανά. |
|
| |
ghostnik83 Member
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Τετ Δεκ 25 2013, 14:32 | |
| Αν είχε σπάσει τόσο άσχημα (είχε γυρίσει όπως το περιγράφεις), δεν πας με τις πλάκες και σ' ένα ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο να σου κάνουν κι εκεί μια διάγνωση; Φίλος που έπαθε κάτι αντίστοιχο με το μικρό δάχτυλο του χεριου, πήγε σ΄ένα νοσοκομείο, του το δέσανε και μετά από καιρό πήγε να τον δει άλλος γιατρός και έφρηξε... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ένα σπασιματάκι στο μικρό δάχτυλο φαίνεται μικρό και αστείο αλλά μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά...
Και πάλι περαστικά και καλές γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα. |
|
| |
ghostnik83 Member
| Θέμα: Απ: οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... Τετ Δεκ 25 2013, 14:33 | |
| Α, επίσης, όχι παπούτσια και περπάτημα τώρα... Όσο μπορείς, απέφυγε το (αν μπορείς μην το πατάς καθόλου). |
|
| |
| οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει... | |
|