|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Ιαν 31 2014, 14:41 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- Δεν ξέρω κάν πως βγαίνουν διάβασα με πίεση αέρα σωστά;στειλε οδηγίες πμ μην τα κανω θάλασσα!
Βρε τρελοΣαλονικεβαλε μερος ωρα η πηγαινε στον Fanartzi και ολα θα πανε ρολοι αν το κανονισετε θα ερθω και εγω!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Ιαν 31 2014, 17:03 | |
| - endurasx έγραψε:
- BLaCkXs.... έγραψε:
- Δεν ξέρω κάν πως βγαίνουν διάβασα με πίεση αέρα σωστά;στειλε οδηγίες πμ μην τα κανω θάλασσα!
Βρε τρελοΣαλονικεβαλε μερος ωρα η πηγαινε στον Fanartzi και ολα θα πανε ρολοι αν το κανονισετε θα ερθω και εγω!! θα το κανονίσουμε! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Ιαν 31 2014, 17:40 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- endurasx έγραψε:
- BLaCkXs.... έγραψε:
Βρε τρελοΣαλονικεβαλε μερος ωρα η πηγαινε στον Fanartzi και ολα θα πανε ρολοι αν το κανονισετε θα ερθω και εγω!! θα το κανονίσουμε! Οκ αναμενω τοτε ειτε με πμ ειτε σε αυτο το θρεντ!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Φεβ 07 2014, 19:02 | |
| Αντώνης fanartzis = διαμάντι παιδι Τι να πω;οτι και να πω ειναι λίγο πραγματικά ειμαι καταυποχρεωμένος απέναντι του Καταρχάς απο μονος του προσφέρθηκε να με βοηθήσει Οχι μονο με φιλοξενησε με τον πιο θερμό τροπο στο μαγαζί του στο οποίο σας προτείνω να πάτε ανεπιφύλακτα για οτι χρειαστειτε στον κλάδο του για το ιχε σας και τη μοτα σας και θα καταλάβετε τι μάστορας ειναι μονο απο την πρώτη ματιά στο μαγαζί Αυτο δεν ειναι φαναρζτιδικο φιλαράκι χειρουργείο ειναι πεντακάθαρο και νοικοκυρεμένο μπραβο σου ειλικρινά Απο κει και πέρα καθάρισε και γυάλισε σχεδόν μονος του τις δαγκανες δν μ άφησε να κανω και πολλα τα έκανε ολα μονος του!!!! Πάρτε και ενα δείγμα απο την τέλεια δουλεια.... Έστειλε και τις βίδες για νικελωμα........ Επεται συνεχεια με την τοποθετηση μόλις έρθουν τα τακακια Αντώνη χίλια ευχαριστω φιλαράκι να σαι παντα καλα Πολλα συγχαρητήρια!!!!! |
|
| |
tasos2 Member
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Φεβ 07 2014, 19:50 | |
| Μπράβο ρε μάγκες ετσι θέλει, παρεούλα και περιποίηση στα μοτο μας |
|
| |
fanartzis Member
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Σαβ Φεβ 08 2014, 13:53 | |
| ραφαηλ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια νασαι παντα καλα και παντα ορθιος με το εργαλειο σου,αχ αυτο το διπλο,χαχχαχαχαχχαχα μολις ειναι να τις βαλουμε οποιος θελει ας ερθει για παρεα |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Σαβ Φεβ 08 2014, 14:01 | |
| - fanartzis έγραψε:
- ραφαηλ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια νασαι παντα καλα και παντα ορθιος με το εργαλειο σου,αχ αυτο το διπλο,χαχχαχαχαχχαχα μολις ειναι να τις βαλουμε οποιος θελει ας ερθει για παρεα
Το χεις βάλει στο μάτι το διπλό στάντ;χαχα εύχομαι να αποκτισεις το δικο σου σύντομα |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Σαβ Φεβ 08 2014, 16:15 | |
| Αντωνη θα περασω και εγω μεσα στην βδομαδα!! |
|
| |
iakovos
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Τετ Φεβ 19 2014, 11:04 | |
| Καλησπέρα σε όλους,
Βρήκα τις συγκεκριμένες από ebay (αν και μου φαίνονται ακριβές), Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν είναι οι σωστές?
http://www.ebay.com/itm/Honda-CBR-600-RR-RR3-RR4-Nissin-front-brake-calipers-refurbished-exchange-/181254534841?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item2a339cb6b9
Επίσης έχετε κάποιο Link ή conatact για αυτόν που φτιάχνει τους αποστάτες?
Thanks! |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Τετ Φεβ 19 2014, 12:17 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Τετ Φεβ 19 2014, 17:53 | |
| - iakovos έγραψε:
- Καλησπέρα σε όλους,
Βρήκα τις συγκεκριμένες από ebay (αν και μου φαίνονται ακριβές), Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν είναι οι σωστές?
http://www.ebay.com/itm/Honda-CBR-600-RR-RR3-RR4-Nissin-front-brake-calipers-refurbished-exchange-/181254534841?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item2a339cb6b9
Επίσης έχετε κάποιο Link ή conatact για αυτόν που φτιάχνει τους αποστάτες?
Thanks! Σωστές μεν αλλα οχι απλα ακριβές........218 ευρώ;;;;;;!!πανάκριβες με τόσα λεφτα θα πάρεις δαγκανες αποστατες τακακια υγρο φρενών και θα πιεις και έναν καφε Με τόσα λεφτα επίσης παίρνεις ακτινικες........μη τις αγοράσεις γνώμη μου ειναι παρα πολλα τα λεφτα θα βρεις με 80 ευρώ μεταχειρισμενες σιγουρα Αποστατες φτιάχνει ο Σοφοκλης τελειους στείλτου ενα πμ Εδω |
|
| |
iakovos
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Πεμ Φεβ 20 2014, 06:59 | |
| Έχεις δίκιο, είναι πανάκριβες, απλώς ήθελα να επιβεβαιώσω ότι κοιτάζω σωστά, η τιμή έχει μια εξήγηση λόγω του το είναι refurbish.
Το ψάξιμο συνεχίζεται.....
Thanks! (Thanks και για τον Σοφοκλή - αποστάτες).
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 15:10 | |
| Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορα μεσα απο την καρδιά μου τον Αντώνη (fanartzis) Με δέχτηκε για άλλη μια φορα στο μαγαζί του και τοποθετήσαμε τις καινούργιες μου τετραπιστονες (δλδ μονος του τα έκανε ολα εγω δεν έκανα και πολλα) Η δουλεια του άψογη,η φιλοξενια του τέλεια δεν εχω λόγια το καλύτερο παιδι ειλικρινά Αντώνη σε ευχαριστω για ολα να εισαι καλα φιλε! Στην παρεα μας ηταν και ο endurasx ο οποιος εφυγε νωρις λογω υποχρεωσεων Παντελο χαρηκα και αναμενουμε την τοποθετηση στο δικο σου μωρο τωρα με το καλο!!! Οριστε και το αποτέλεσμα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BLaCkXs.... στις Παρ Μαρ 07 2014, 20:39, 1 φορά |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 15:37 | |
| Κουκλες κουκλες ραφαηλ. Μπραβο και στον αντωνη για την βοηθεια του. Τη λενε τωρα τα φρενα ραφαηλ; Πατησαν τα τακακια;ενιωσες την διαφορα; |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 15:51 | |
| Ευχαριστω πολυ Γιώργο να σαι καλα
Η διάφορα ειναι αισθητή φιλε αγκυρες αλλα θελει αλλαγη η τρομπα σιγουρα και να πατήσουν τα τακακια καλα
Κατα τα αλλα ειναι τέλειες
Να ναι καλα ο Αντώνης χωρις εκείνον τπτ δν θα είχα κανει |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 15:55 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορα μεσα απο την καρδιά μου τον Αντώνη (fanartzis)
Με δέχτηκε για άλλη μια φορα στο μαγαζί του και τοποθετήσαμε τις καινούργιες μου τετραπιστονες (δλδ μονος του τα έκανε ολα εγω δεν έκανα και πολλα)
Η δουλεια του άψογη,η φιλοξενια του τέλεια δεν εχω λόγια το καλύτερο παιδι ειλικρινά
Αντώνη σε ευχαριστω για ολα να εισαι καλα φιλε!
Οριστε και το αποτέλεσμα
Καλορίζικες φίλε μου!!!!!!! Πολύ μεγάλος έρωτας οι χρυσές δαγκάνες!!!!! Έτσι τις αγόρασες φίλε μου ή εσείς τις βάψατε? Το να βάψω τις δικές μου πόσο θα μου κοστίσει περίπου? Το γράφω εδώ για να το δει ο φίλος φαναρτζής μπάς και μου κάνει καλή τιμή χαχαχα!!!! Και πάλι καλορίζικες να είναι και καλά φρεναρίσματα να έχεις!!!!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 15:58 | |
| Ετσι τις πήρα δες την σελίδα 5 απλα ηταν βρόμικες και τριψε τριψε με την πολιτιμη βοηθεια του Αντώνη γυαλισαν και έλαμψαν :-)
Εσένα ειναι μαύρες ; |
|
| |
lmb990 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : ATHENS GREECE Registration date : 01/06/2013
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 16:02 | |
| τώρα νομίζω ότι κι εσύ πρέπει να αλλάξεις φώτο στο avatar!!! χαχα.. καλορίζικες!! |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 16:07 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- Ετσι τις πήρα δες την σελίδα 5 απλα ηταν βρόμικες και τριψε τριψε με την πολιτιμη βοηθεια του Αντώνη γυαλισαν και έλαμψαν :-)
Εσένα ειναι μαύρες ; Ναι μαύρες είναι tociko τετραπίστονες απο bandit 650 της εχω πάρει!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 16:38 | |
| Ραφαηλ συγχαρητήρια και απο εδω να χαίρεσαι τις νέες σου άγκυρες! !! Χαρηκα και για την γνωριμία! !! |
|
| |
fanartzis Member
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 18:41 | |
| ραφαηλ καλησπερα και απο εδω καλοριζικες και καλοταξιδες,ειλικρινα χαιρομαι που σε βοηθησα,εισαι παιδι διαμαντι |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 19:45 | |
| - fanartzis έγραψε:
- ραφαηλ καλησπερα και απο εδω καλοριζικες και καλοταξιδες,ειλικρινα χαιρομαι που σε βοηθησα,εισαι παιδι διαμαντι
Εσυ εισαι το διαμαντι φιλαρακι μ να σαι καλα για ολα σ ευχαριστώ πολυ για ολα παιδιά σαν εσενα δεν υπάρχουν Να σου πω και τα νέα μου το απόγευμα βγήκα βολτα με τη γυναίκα και έμεινε απο μπαταρία χαχαχαχαχαχα Τελικα την εβαλα μπροστά πήγα στο motospirit άλλαξα μπαταρία και τυχαία γνώρισα και τον morfeas - endurasx έγραψε:
- Ραφαηλ συγχαρητήρια και απο εδω να χαίρεσαι τις νέες σου άγκυρες! !!
Χαρηκα και για την γνωριμία! !! Παντελο χίλια συγνώμη διόρθωσα το ποστ ξέχασα να αναφέρω την παρουσία σου αν και σε ειδα λίγο μονο και γω χάρηκα αγόρι για την γνωριμία και εύχομαι σύντομα να βαλουμε τις αγκυρες και στο δικό σου μωρο οταν ειναι να τις βάλετε πείτε μ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BLaCkXs.... στις Παρ Μαρ 07 2014, 22:14, 1 φορά |
|
| |
fanartzis Member
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 21:02 | |
| παντος η σελα ειναι ολα τα λεφτα,αχ φωτιες μου αναψες |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 21:16 | |
| - fanartzis έγραψε:
- παντος η σελα ειναι ολα τα λεφτα,αχ φωτιες μου αναψες
Σιγα σιγα ολα θα γινουν φιλαρακι μην αγχονεσαι εγω σου ειπα στειλτην πακετο Σαλονικα |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: ζητειται παρεα Παρ Μαρ 07 2014, 21:40 | |
| Χα χα χα ραφαηλ βλεπω τους μπριζοσες ε Οσοι την ειδαν το ιδιο παθανε |
|
| |
|