|
|
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ipser
Ηλικία : 49 Τόπος : ΑΘΗΝΑ- ΣΕΡΡΕΣ Registration date : 04/04/2008
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Πεμ Φεβ 13 2014, 10:00 | |
| Μετά από πολύ καιρό και χρήμα βρίσκομαι πλέον στην τελική ευθεία για να αποκαταστήσω την ζημία που μου κάνανε, αλλά έχω κολλήσει στο θέμα με τις βίδες για τις οποίες θα πρέπει να πληρώσω χονδρικά κοντα στα 190 ευρώ.Αγόρασα μέχρι στιγμής τα απολύτως απαραίτητα λαστιχάκια και ψάχνω για βίδες οικονομικές (δηλαδή όχι από την μαμά suzuki) , αλλά δυστυχώς επειδή δεν έχω δείγματα απο αυτές δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω (εννοώ διαστάσεις, μέγεθος ).Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει ? - metallidhs έγραψε:
- φίλε μου η μηχανη ειναι σερρες ή αθηνα ?
Βρίσκομαι στην Αθήνα. |
| | | andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Πεμ Φεβ 13 2014, 10:07 | |
| - jk_prince έγραψε:
- andreasp έγραψε:
- jk_prince έγραψε:
- jsrory έγραψε:
- μετά απ ολα αυτά π διαβάζω για κλοπές αν και εχω την μηχανή μέσα σε κλειστό χώρο αλλα με πόρτα στον δρόμο (αποθήκη) 8α βάλω 2 λουκέτα εσωτερικά στην πόρτα ...το ψάξα και για κάμερες αλλα θα πάει κανα 300αρι το λιγότερο για να γίνει σωστή δουλειά με καταγραφή κτλ.
Αν τις βαλεις, και καταγραψεις το γεγονος, και φαινονται τα προσωπα και κανεις μήνυση και το μονο που τους ενοχοποιει ειναι η καμερα δυστυχως θα αθωώθουν γιατι η ληψη δεν θα γινει δεκτη αποι το δικαστηριο (και ο καθε χασοδικης το γνωριζει).....και το χειροτερο θα βρεις το μπελα σου διοτι βιντεοσκοπεις χωρις αδεια. Σκληρο αλλα πραγματικο.
Σε υπόθεση πριν απο 1 μήνα, για κλοπή ενός βιβλίου απο βιβλιοπωλείο , ο βιβλιοπώλης κατέθεσε στο δικαστηριο dvd με το video που τραβήχτηκε απο μία κάμερα της πλάκας, και οχι απλά το δεχτήκαν, αλλά διεκόψαν, πήγαν μέσα το είδαν, και γυρίσαν. Μακαρι Αντρεα να αλλαξε, και να μην οφειλεται απλα στην σταση του δικηγορου του κατηγορουμενου. το βιβλιοπωλειο ειχε καμερες δικες του? και αυτο συνεπαγεται με σημα που προειδοποιει τη καταγραφη στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ χωρο κατι που μπορει να δικαιολογησει τη σταση του δικαστηριου? Το βιβλιοπωλείο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι. Το έχει ένα ρακοσυλλέκτης, που έχει κόντρα με τον διαχειριστή του εμπορικού, για την βρωμιά του, την κακομοιριά του, και την όλη συνολικά εικόνα του, ο οποίος είχε βάλει μία webcam να καταγράφει σε ενα pc το χώρο ακριβώς έξω απο το μαγαζί του, και έπιασε τον διαχεριστή να του βουτάει κανα 2 βιβλιά (τα οποία τα είχε βρει στα σκουπίδια ο βιβλιοπώλης) απλά για να του την σπάσει. Καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλακή. |
| | | jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Πεμ Φεβ 13 2014, 10:16 | |
| - andreasp έγραψε:
- jk_prince έγραψε:
- andreasp έγραψε:
- jk_prince έγραψε:
- jsrory έγραψε:
- μετά απ ολα αυτά π διαβάζω για κλοπές αν και εχω την μηχανή μέσα σε κλειστό χώρο αλλα με πόρτα στον δρόμο (αποθήκη) 8α βάλω 2 λουκέτα εσωτερικά στην πόρτα ...το ψάξα και για κάμερες αλλα θα πάει κανα 300αρι το λιγότερο για να γίνει σωστή δουλειά με καταγραφή κτλ.
Αν τις βαλεις, και καταγραψεις το γεγονος, και φαινονται τα προσωπα και κανεις μήνυση και το μονο που τους ενοχοποιει ειναι η καμερα δυστυχως θα αθωώθουν γιατι η ληψη δεν θα γινει δεκτη αποι το δικαστηριο (και ο καθε χασοδικης το γνωριζει).....και το χειροτερο θα βρεις το μπελα σου διοτι βιντεοσκοπεις χωρις αδεια. Σκληρο αλλα πραγματικο.
Σε υπόθεση πριν απο 1 μήνα, για κλοπή ενός βιβλίου απο βιβλιοπωλείο , ο βιβλιοπώλης κατέθεσε στο δικαστηριο dvd με το video που τραβήχτηκε απο μία κάμερα της πλάκας, και οχι απλά το δεχτήκαν, αλλά διεκόψαν, πήγαν μέσα το είδαν, και γυρίσαν. Μακαρι Αντρεα να αλλαξε, και να μην οφειλεται απλα στην σταση του δικηγορου του κατηγορουμενου. το βιβλιοπωλειο ειχε καμερες δικες του? και αυτο συνεπαγεται με σημα που προειδοποιει τη καταγραφη στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ χωρο κατι που μπορει να δικαιολογησει τη σταση του δικαστηριου? Το βιβλιοπωλείο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι. Το έχει ένα ρακοσυλλέκτης, που έχει κόντρα με τον διαχειριστή του εμπορικού, για την βρωμιά του, την κακομοιριά του, και την όλη συνολικά εικόνα του, ο οποίος είχε βάλει μία webcam να καταγράφει σε ενα pc το χώρο ακριβώς έξω απο το μαγαζί του, και έπιασε τον διαχεριστή να του βουτάει κανα 2 βιβλιά (τα οποία τα είχε βρει στα σκουπίδια ο βιβλιοπώλης) απλά για να του την σπάσει. Καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλακή.
Τοτε μενει το 1ο..... Μακαρι να αλλαξε η νομοθεσια |
| | | Andreas2005
Τόπος : Αιγιο Registration date : 28/01/2014
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Πεμ Φεβ 13 2014, 21:25 | |
| |
| | | Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Πεμ Φεβ 13 2014, 22:35 | |
| σωστα.
οι καμερες λειτουργουν ως αποδεικτικο στοιχειο, ΜΟΝΟ ΜΕ εντολη εισαγγελεα για συγκεκριμενα γεγονοτα(επιγραματικο ενταλμα) και,99% για υποθεσεις τρομοκρατιας.
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΟΠΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!! αν φτασει σε δικαστηριο,σιγουρα το κοστος της δικης υπερβαινει κατα πολυ το κοστος αντικαταστασης των ανταλακτικων.
και τωρα μεταξυ μας,αν δειτε τι φτανει καθε μερα σε ενα τμημα,θα καταλαβετε γιατι οι μπατσοι θα γελασουν αν πατε να τους πειτε οτι σαν πηραν ενα καπακι η μια ζελατινα.
συμβουλη μου,προσεχετε.ΜΟΝΟ. μην περιμενετε να σας προσεξουν αλλοι.
καληνυχτα σας |
| | | REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Πεμ Φεβ 13 2014, 22:38 | |
| Τι επαγγελμα ειπαμε οτι κανεις εσυ ο απο πανω μου????????? |
| | | koymentakos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Πεμ Φεβ 13 2014, 22:53 | |
| Γιαννη περνα μια βολτα απο δω εχει οτι βιδα θες
Αγίου Όρους 42, Αθήνα - Βοτανικός |
| | | Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Πεμ Φεβ 13 2014, 23:30 | |
| φιλε red power, δικηγορος ειμαι.
χαρα μου να σε βοηθησω-εξηγησω οτι χρειαζεσαι. |
| | | |
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Σελίδα 2 από 2 | Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|