|
|
| Μετονομασία της Κυριακής της Αποκριάς σε Μαϊμουδιάς!!! | |
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Μετονομασία της Κυριακής της Αποκριάς σε Μαϊμουδιάς!!! Δευ Μαρ 09 2009, 11:20 | |
| ντάξει εσύ είσαι εξαίρεση. Παρόλαυτά το ματ έχει +5 άλογα. ΤέΛΛΛος |
| | | pritanis
Ηλικία : 46 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 27/12/2008
| Θέμα: Απ: Μετονομασία της Κυριακής της Αποκριάς σε Μαϊμουδιάς!!! Δευ Μαρ 09 2009, 11:44 | |
| Ένας - ένας παιδιά δε σας προλαβαίνω όλους.... Παναθηναικούς το forum δεν έχει άραγε; Αν υποψιαστώ ότι το μηχανάκι που πήρα το καβαλάνε μόνο γαύροι το πουλάω αύριο κιόλας κοψοχρονιά (Μάνο, το ξέρω ότι το χαλβαδιάζεις, θα σου κάνω καλή τιμή)! 1) Jeffακη και Ibanez, εννοείται ότι θα τα πούμε και από κοντά αυτά σε καμία βόλτα... Απλά μωρέ στην Ευρώπη που μας αφήνουν (διαιτητές αμερόληπτοι και επόπτες που ξέρουν τη δουλειά τους) του δίνουμε και καταλαβαίνει... Γι'αυτό και τα φετινά αυτοκόλλητα Panini για το champions league έχουν τον Καραγκούνη σπάνιο... Και όντως δε χωνεύεται έυκολα ο μέχρι την 3η αγωνιστική των ομίλων τελευταίος Παναθηναικός να βγαίνει τελικά 1ος με διπλό μέσα στην Ίντερ (το διπλό μέσα στη Γερμανία δεν το αναφέρω γιατί πολύ απλά δεν το θεωρώ επιτυχία, το έχω κάνει πολλές φορές)... Όντως, μοιάζει λες και γίνονται μόνο στο Playstation αυτά... Αλλά είναι αλήθεια!!! Πιστέψτε το!!!! Την Τρίτη δεν ξέρω αν θα περάσουμε... Ξέρω όμως ότι και με 7 παίχτες να είχαμε μείνει μες στο Καραϊσκάκη θα σας κερδίζαμε αν μας αφήναν... Δε μας αφήνουν όμως και γι αυτό λέτε ότι λέτε.... 2) Μάνο, που το είδες ρε και δίνει τόσα παραπάνω το ματ;;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pritanis στις Δευ Μαρ 09 2009, 11:52, 1 φορά |
| | | hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Μετονομασία της Κυριακής της Αποκριάς σε Μαϊμουδιάς!!! Δευ Μαρ 09 2009, 11:46 | |
| |
| | | man_OS gold member
| Θέμα: Απ: Μετονομασία της Κυριακής της Αποκριάς σε Μαϊμουδιάς!!! Δευ Μαρ 09 2009, 12:13 | |
| |
| | | pritanis
Ηλικία : 46 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 27/12/2008
| Θέμα: Απ: Μετονομασία της Κυριακής της Αποκριάς σε Μαϊμουδιάς!!! Δευ Μαρ 09 2009, 12:23 | |
| |
| | | man_OS gold member
| Θέμα: Απ: Μετονομασία της Κυριακής της Αποκριάς σε Μαϊμουδιάς!!! Δευ Μαρ 09 2009, 12:26 | |
| ναι ναι, να κάνω άσπρα τα φώτα και να μην βλέπω πού πάω. Άσε, τα βίντατζ φωτίζουν καλύτερα λέμε! Επίσης πες στον φανοποιό σου ότι αν βάφει από ματ σε γυαλιστερό, χρειάζεται ειδική έγκριση από το Υπουργείο γιατί κατεβάζει την απόδοση του κινητήρα |
| | | | Μετονομασία της Κυριακής της Αποκριάς σε Μαϊμουδιάς!!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Σελίδα 2 από 2 | Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|