GD Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 15/03/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή στις βίδες της ζελατίνας Τρι Φεβ 11 2014, 12:03 | |
| - asteriosm24 έγραψε:
- Χρονια πολλα σε ολους τους μαγκες!! Παμε στο δια ταυτα, στη θεσσαλονικη που εχουμε καταστημα με βιδες? Leroy Merlin ναι καλη επιλογή? θα εχουν? ευχαριστω εκ των προτερων.
Αν δεν βρεις κάνε μια βόλτα στην Κωλέττη (City gate) έχει πολλά μαγαζιά εκεί στην περιοχή με βίδες... |
|
kostiskonto
Registration date : 14/04/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή στις βίδες της ζελατίνας Τετ Φεβ 12 2014, 13:41 | |
| - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
- καλως ηρθες καταρχας.
καλυτερα να απευθυνθεις στην suzuki, γιατι εχει και κατι πλαστικους οδηγους-ροδελες που δεν υπαρχουν στο εμποριο.
650 ειναι η 1000? Ευχαριστώ πολύ.Το 650 είναι. Βασικα αυτό που δε βρίσκω με τίποτα είναι τα εξωτερικα πλαστικα τα διακοσμητικα. Έκανα μια σκέψη να βάλω Barracuda από MPF που μου είπαν ότι δε χρειάζονται τα πλαστικά αυτα. Μετά σκέφτομαι να πάω στο ΔΑΜΙΓΟ που προτείνατε να βάλω διαφορετικά ήδη από βιδες. Έλπίζω να γίνεται μόνο.... |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αλλαγή στις βίδες της ζελατίνας Τετ Φεβ 12 2014, 22:20 | |
| εχω ενα ζευγαρι καβατζα. στειλε pm να βρεθουμε να στα δωσω |
|
tasven
Registration date : 11/06/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή στις βίδες της ζελατίνας Πεμ Απρ 17 2014, 23:20 | |
| Ενδεικτικά για βίδες δές και εδώ:
http://www.ebay.com/itm/280952678888?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649
Γενικά για ανταλλακτικα και πλαστικάκια ζελατίνας η και μαμα βίδες εδώ:
www.motosp.gr |
|
filiatrinos
| Θέμα: Απ: Αλλαγή στις βίδες της ζελατίνας Παρ Απρ 18 2014, 04:38 | |
| - kostiskonto έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ.Το 650 είναι. Βασικα αυτό που δε βρίσκω με τίποτα είναι τα εξωτερικα πλαστικα τα διακοσμητικα. Έκανα μια σκέψη να βάλω Barracuda από MPF που μου είπαν ότι δε χρειάζονται τα πλαστικά αυτα. Μετά σκέφτομαι να πάω στο ΔΑΜΙΓΟ που προτείνατε να βάλω διαφορετικά ήδη από βιδες. Έλπίζω να γίνεται μόνο.... Μου έκλεψαν και τη 2η MRA σε 3 μήνες.Πήγα σήμερα και έβαλα mpf από τα παιδιά στην Καλλιθέα.61,5 ευρώ τελική τιμή με απόδειξη.Έχουν μία που δε χρειάζεται τα πλαστικά.Εγώ αυτή έβαλα και παρόλο που την έχω μία μέρα είμαι πολύ ικανοποιημένος.Και νομίζω πως είναι και πιο όμορφη από την mra. Δεν είναι πολύ καλές οι φώτο αλλά να έχεις μια εικόνα. |
|