|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Σαβ Οκτ 19 2013, 07:09 | |
| Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Συγκεκριμένα, από τις 16:00 του Σαββάτου (19/10) και μέχρι τις 22:00 θα απαγορευτεί η κυκλοφορία και η στάση κάθε οδικού οχήματος (και από τις 12:00 θα απαγορευτεί η στάθμευση, εκεί όπου αυτή επιτρέπεται) κατά μήκος της διαδρομής του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου και του Δρόμου Υγείας 5.000 μ.. Δηλαδή:
-Στη Λεωφόρο Νίκης, καθʼ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής -Στη Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου Βʼ, καθʼ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής -Στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, από την συμβολή της με την οδό Γʼ Σεπτεμβρίου έως την συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου, καθʼ όλο το πλάτος αυτής -Στην οδό Παρασκευοπούλου, από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με τη Λεωφόρο Βασ. Όλγας, καθʼ όλο το πλάτος αυτής -Στη Λεωφόρο Βασ. Όλγας, από την συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου έως την συμβολή της με την οδό Βασ. Γεωργίου, καθʼ όλο το πλάτος αυτής -Στην οδό Βασ. Γεωργίου, καθʼ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής -Στην οδό Μ. Ανδρόνικου, καθʼ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής -Στην οδό Τσιμισκή, καθʼ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής -Στην οδό Πολυτεχνείου, καθʼ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής -Στην οδό Κουντουριώτη, καθʼ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
http://www.thesshalfmarathon.org/index.php?option=com_k2&view=item&id=286:kykloforiakes-rythmiseis-sto-kentro-tis-thessalonikis&Itemid=795&lang=el _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast
| |
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Σαβ Οκτ 19 2013, 07:57 | |
| - Αchilleas έγραψε:
- Θα λάβεις μέρος στην εκδήλωση...Αλέκο μου[/size]
Θα είμαι στο κέντρο επικοινωνιών... _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Σαβ Οκτ 19 2013, 08:08 | |
| Χάβ φάν Μπόϊ |
|
| |
IPPEAS vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 06/01/2013
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Σαβ Οκτ 19 2013, 08:32 | |
| - AYTOS έγραψε:
Θα είμαι στο κέντρο επικοινωνιών... Δηλαδη φακισετατημαδερ.......... παλι τσι πτανας θα γινει στο κεντρο της πολης |
|
| |
AYTOS moderator
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Σαβ Οκτ 19 2013, 10:07 | |
| - IPPEAS έγραψε:
- AYTOS έγραψε:
Θα είμαι στο κέντρο επικοινωνιών... Δηλαδη φακισετατημαδερ.......... παλι τσι πτανας θα γινει στο κεντρο της πολης Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Πάρτε στην μάπα και έναν μάπ(α) https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zm9PAuVdaZQc.kjofH4luKEGc _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυρ Οκτ 20 2013, 13:22 | |
| ρε δε τραβανε τα βυζια τους ...κανανε την πολη μπουρδέλο για το "τίποτα " ... με το varadero και τα ειδα ολα λεμε ...κοψανε την πολη στα 2 ..μα τοοοοοσσσοοοο άμυαλοι ...ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ
και οταν λεω τιποτα το εννοώ ...ειδικα εγώ που ο "αθλητισμος" ειναι κομμάτι της ζωής μου ...
αντισταθμιστικά ομως ΠΡΟΕΧΕΙ η ασφαλεια και η εξυπηρέτηση του πολίτη απ το να "τρεχει" σαββατο βραδυ Η ΚΑΘΕ "ΚΟΥΤΣΗ μαρια" κι ο καθε πικραμένος αδικοχαμένος "αθλητής"... εξ ου και η καρδιακή προσβολή ενος 49χρονου ...
ΚΙ αν θετε ανεβαζω και φωτογραφιες ...κι αμα βρείτε αντισταθμιστικό ώφελος εγω δεν θα ξαναπαω ποτε σε γυμναστηριο !!!!
ρε αι στα διάλα !!!!!
δηλαδή αν η διαδρομή γινοτανε απο λευκο πύργο με κατεύθυνση το μεγαρο μουσικής κι επιστροφή ...χωρις να κλέισει ΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ θα χαλούσε η εικόνα του μαραθώνιου των 5χιλ..(.αλλο παλι κι αυτο μαραθωνιος 5κμ ημαρτον θεε μου ) ....
εγω δηλαδή κι αλλοι 300 ανθρωποι οταν τρέξαμε τον μαραθωνιο αγάπης 105 γυροι σε σταδιο σε 36 ωρες μερα νυχτα ημασταν άλλης κατηγορίας ανθρωποι- αθλητες ...
υ.γ. ...
σε ποιο κέντρο ησουνα ΑΥΤΕ ????
ρε αι κι εσύ ...κοπρε !!!!
αααααα ξεθύμανα !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυρ Οκτ 20 2013, 14:12 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυρ Οκτ 20 2013, 15:01 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- βρε μυπως δεν φταιει ο μαραθωνιος η το varadero αλλα ο varageros
και δε με λες εσύ ρε ευκίνητε .. δηλαδή ...κατεβηκες στο κέντρο της πολης με το στρώμα και δε ταλαιπωρήθηκες εεεεεεε... ωρε κατι γλήγοροι ευκίνητοι και ήρεμοι εδω μεσα !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυρ Οκτ 20 2013, 15:05 | |
| Ουτε κατεβηκα στο κεντρο χθες, ουτε τιποτα!
Θελω να πω ενα ευχαριστω στον Αλεξανδρο που μας ενημερωσε γιατι διαφορετικα θα κολλουσα στην κινηση με το αμαξι... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυρ Οκτ 20 2013, 15:11 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
- Ουτε κατεβηκα στο κεντρο χθες, ουτε τιποτα!
και πολύ καλά έκανες .... εύχομαι να μην ειμαι ποτε μεσα η να μην ειναι ποτε μεσα μελος της οικογενειας μου η φιλος μου ...στα 13 ασθενοφορα που μετρησα που καλύτερα να τους πηγαιναν με τα ποδια ... ΓΙΑΤΙ ... για να κανει μαραθώνιο 5χιλιομετρων ..χαχαχαχαχαχ... η χοντροκώλλα κι ο χοντροκώλης που τρεχουν μια φορα στη ζωή τους και παιρνουν και τιμιτικό βραβείο .. ιντερνετικά αισχος ρε ... 13 ασθενοφορα ....μετρησα μονο εγώ αισχος _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυρ Οκτ 20 2013, 16:16 | |
| - niksalonik έγραψε:
- shadow.gr. έγραψε:
- βρε μυπως δεν φταιει ο μαραθωνιος η το varadero αλλα ο varageros
και δε με λες εσύ ρε ευκίνητε ..
δηλαδή ...κατεβηκες στο κέντρο της πολης με το στρώμα και δε ταλαιπωρήθηκες εεεεεεε...
ωρε κατι γλήγοροι ευκίνητοι και ήρεμοι εδω μεσα !!!! οχι ρε φιλε δυστηχως δεν κατεβηκα κεντρο,αλλα ετσι οπως την καταντησαν την πολη με οτι και να πας εχεις προβλημα ακομα και με τα ποδια.δυστηχως ειχαμε και ενα καρδιακο επεισοδιο με ασχημη καταληξη.... ακου ευλιγιστος καλο....εχω χρονιο προβλημα στην μεση 4 σπονδιλους ειναι γυρισμενη απο τα 23-24 μου 2 φορες με στειλαν για ενχειριση αλλα στο τελος μου ειπαν να μην κανω,κανονικα ουτε μηχανη δεν κανει να οδηγαω,και η πλακα ειναι οτι εδω και 2 εβδομαδες εχω παλι μεινει απο μεση και εχω παρει ενα φορτηγο χαπια... ισως γιαυτο να ειμαι ηρεμος.... μην αρπαζεσαι.... |
|
| |
AYTOS moderator
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυρ Οκτ 20 2013, 20:08 | |
- Ουτε κατεβηκα στο κεντρο χθες, ουτε τιποτα!
Θελω να πω ενα ευχαριστω στον Αλεξανδρο που μας ενημερωσε γιατι διαφορετικα θα κολλουσα στην κινηση με το αμαξι... Ακούς Σαλονίκο..... Αφού ξέρεις ότι αν κόψουν 2 δρόμους στην Θεσ/νίκη μετά γίνεται χαμός (δεν είσαι χθεσινός) Έχασε και η "γειτονιά".... Άστα να πάνε..... Πέρα από την πλάκα τα προβλήματα διοργάνωσης ήταν πολλά και φυσικά επισημάνθηκαν αλλά εγώ προσωπικά δεν περιμένω τίποτα από βελτίωση. Τελικά για να καλύψω τις "ελλείψεις" ήμουν Δ. Γούναρη με Τσιμισκή και εκεί συνάντησα άλλους 4 εθελοντές (ένας ήταν ο Δημήτρης με TDM) τους οποίους και ευχαριστώ για την βοήθειά τους. Ελπίζω τις επόμενες χρονιές να μετονομαστεί σε "πάρτυ" από .....μαραθώνιος? ΥΓ. Ηταν ο ημι-μαραθώνιος 21 Km και ο δρόμος "υγείας" 5000 m _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυρ Οκτ 20 2013, 20:29 | |
| - AYTOS έγραψε:
- Αchilleas έγραψε:
- Θα λάβεις μέρος στην εκδήλωση...Αλέκο μου[/size]
Θα είμαι στο κέντρο επικοινωνιών... Γι' αυτό εγώ...ούτε το δερβένι δεν τόλμησα να κατηφορήσω |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυρ Οκτ 20 2013, 22:24 | |
| - AYTOS έγραψε:
-
Ελπίζω τις επόμενες χρονιές να μετονομαστεί σε "πάρτυ" από .....μαραθώνιος?
ΥΓ. Ηταν ο ημι-μαραθώνιος 21 Km και ο δρόμος "υγείας" 5000 m εγω ελπιζω να μη ξαναγίνει ετσι οπως εγινε ... στο δρομο βγαζουμε αθλητες η τεσπα ατομα με αθλητική κατάρτιση ...οχι τον καθε πικραμενο ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ...ωραιοι ρε !!!! 10. Υγειονομική Κάλυψη Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. κι επι τελους τι συζηταμε για να καταλάβω ....???? ο θανατος του φουκαρα 49χρονου που δεν υπήρχε καν η μεριμνα οι συμμετεχοντες να ναι στο δρομο μετα απο ιατρικο έλεγχο ... τα 13 ασθενοφορα που λεω παραπανω τα ξεπερνατε ?? το οτι τα πραματα θα ηταν απλά κι ευκολα αν γινοτανε στο μεγαρο μουσικής με ομαλή ρυθμιση κυκλοφοριακου ??? τι νοημα εχουν τετοιοι αγωνες οταν οι μισοι και παραπανω απο αυτους τρεχουν 2 φορες τον χρονο ...??? (θελετε να βαλω φωτογραφιες ...δε βαζω γιατι ειναι για γελια και το τοπικ θελω να το κρατησω σοβαρο ) γιατι να κλεισει σαββατιάτικα το κεντρο της πολης ???? αυτα ειναι τα φλέγοντα για να μη ξανασυμβουν τετοια καραγκιοζλικια ... ολα τ αλλα ειναι περιττα .... χρηστο δε αρπάζομαι ...συζητηση κανουμε ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
AYTOS moderator
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Δευ Οκτ 28 2013, 12:11 | |
| Σχετικά με τις ρυθμίσεις της παρέλασης δεν έβαλα ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί γιατί κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο. Μ. Αλεξάνδρου, Β. Όλγας, Β. Γεωργίου, Τσιμισκή, Π. Μελά, Λ. Νίκης και ο Θεός βοηθός..... Θα υπάρχουν και ρυθμίσεις στον περιφερειακό και στην έξοδο για λαχαναγορά..... Τελευταία νέα: Ανοίγουν σιγά σιγά όλοι οι δρόμοι _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Δευ Οκτ 28 2013, 12:59 | |
| - AYTOS έγραψε:
- Σχετικά με τις ρυθμίσεις της παρέλασης δεν έβαλα ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί γιατί κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο.
Μ. Αλεξάνδρου, Β. Όλγας, Β. Γεωργίου, Τσιμισκή, Π. Μελά, Λ. Νίκης και ο Θεός βοηθός..... Θα υπάρχουν και ρυθμίσεις στον περιφερειακό και στην έξοδο για λαχαναγορά.....
Τελευταία νέα: Ανοίγουν σιγά σιγά όλοι οι δρόμοι μια ακομη βραδιά που Γ@μηθηκε το συμπαν στη Θεσσαλονικη νεαπολη -σχολή τυφλων ...35 λεπτα με μοτο ...(διαδρομη 10 λεπτα χαλαρά ) για ποιο λογο ΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ???? κλειστε ρε ηλίθιοι ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ (Μ.Αλεξανδρου)ΑΠΟ Λ.ΠΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
AYTOS moderator
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Δευ Οκτ 28 2013, 20:25 | |
| Αστα Νίκο.... Με τον φόβο τυχόν επεισοδίων έκλεισαν σχεδόν όλους τους δρόμους του κέντρου. Μέχρι και τον περιφερειακό έκλεισαν... ΥΓ Όποτε μπορώ και έχω χρόνο θα είμαι on line στις εξελίξεις των ρυθμίσεων _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Δευ Οκτ 28 2013, 20:27 | |
| Κουραστηκα, βαρεθηκα για την καθε παπαρι@ και τον καθε παπαρ@ πολιτικο που ερχεται στην πολη να κλεινουν δρομους! Αι σιχτιρ ολοι τους! |
|
| |
DoUdoU vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Registration date : 02/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Δευ Οκτ 28 2013, 21:46 | |
- Κουραστηκα, βαρεθηκα για την καθε παπαρι@ και τον καθε παπαρ@ πολιτικο που ερχεται στην πολη να κλεινουν δρομους! Αι σιχτιρ ολοι τους!
+1000 |
|
| |
stakhs Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 02/07/2012
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Δευ Οκτ 28 2013, 22:39 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Δευ Οκτ 28 2013, 22:45 | |
| - Ικαρος aka stakhs έγραψε:
- ammoulianiotis έγραψε:
- Κουραστηκα, βαρεθηκα για την καθε παπαρι@ και τον καθε παπαρ@ πολιτικο που ερχεται στην πολη να κλεινουν δρομους! Αι σιχτιρ ολοι τους!
Παμε πιστα να ξεδωσεις :D:D:lol: κατσε ...αυτοι ειναι ικανοι να κλέισουν και την πίστα .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
Popeye
Ηλικία : 82 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 29/03/2011
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Τρι Οκτ 29 2013, 07:46 | |
| - niksalonik έγραψε:
- Ικαρος aka stakhs έγραψε:
- ammoulianiotis έγραψε:
Παμε πιστα να ξεδωσεις :D:D:lol: κατσε ...αυτοι ειναι ικανοι να κλέισουν και την πίστα ....
Είναι να τους κάνεις burnout στην μάπα, να ξεχειλώσει το ρουθούνι και να τρέχουν με ram-air! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Τρι Οκτ 29 2013, 09:22 | |
| |
|
| |
stakhs Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 02/07/2012
| Θέμα: Απ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Τρι Οκτ 29 2013, 09:26 | |
| |