| Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 11:15 am | |
| Εγώ κοπέλια παίζω μπάλα και τελειώνω 20.00, έχουμε πει με την Κάλλια και άλλο ένα ζευγάρι να πάμε μετα στην Ψησταριά του Γρηγόρη στη Στάνη (απέναντι από την πιάτσα των ταξι) για καμιά ρετσίνα, αν σας ψήνει σαν ιδέα έλατε από εκεί!!!! Και καλό φαγητό και φθηνό μαγαζί!!!!!!!! |
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 11:16 am | |
| - Perrakis έγραψε:
- Εγώ κοπέλια παίζω μπάλα και τελειώνω 20.00, έχουμε πει με την Κάλλια και άλλο ένα ζευγάρι να πάμε μετα στην Ψησταριά του Γρηγόρη στη Στάνη (απέναντι από την πιάτσα των ταξι) για καμιά ρετσίνα, αν σας ψήνει σαν ιδέα έλατε από εκεί!!!! Και καλό φαγητό και φθηνό μαγαζί!!!!!!!!
Περράκη σε είχα σε εκτίμηση για καλοφαγά. αν μου λες για καλό φαγητό στου γρηγόρη, μου τα γκρέμισες όλα!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 11:18 am | |
| - almeros έγραψε:
- Perrakis έγραψε:
- Εγώ κοπέλια παίζω μπάλα και τελειώνω 20.00, έχουμε πει με την Κάλλια και άλλο ένα ζευγάρι να πάμε μετα στην Ψησταριά του Γρηγόρη στη Στάνη (απέναντι από την πιάτσα των ταξι) για καμιά ρετσίνα, αν σας ψήνει σαν ιδέα έλατε από εκεί!!!! Και καλό φαγητό και φθηνό μαγαζί!!!!!!!!
Περράκη σε είχα σε εκτίμηση για καλοφαγά. αν μου λες για καλό φαγητό στου γρηγόρη, μου τα γκρέμισες όλα!!! Γιατί ρε το κοτόπουλο στην σούβλα δεν μ@μαει???? Ή το κοκορέτσι σε δυσκολέυει στη χώνεψη???? Αστο καλό πήγες μέχρι την Αυστρία και έγινες και γευσιγνώστης!!!! Ούστ ρε!!!!!!! |
|
| |
almeros Member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 11:24 am | |
| - Perrakis έγραψε:
- almeros έγραψε:
- Perrakis έγραψε:
Περράκη σε είχα σε εκτίμηση για καλοφαγά. αν μου λες για καλό φαγητό στου γρηγόρη, μου τα γκρέμισες όλα!!! Γιατί ρε το κοτόπουλο στην σούβλα δεν μ@μαει???? Ή το κοκορέτσι σε δυσκολέυει στη χώνεψη???? Αστο καλό πήγες μέχρι την Αυστρία και έγινες και γευσιγνώστης!!!! Ούστ ρε!!!!!!! ήμουν πριν πάω. όσον αφορά το κοτόπουλο του, άχυρο δεν ανέφερα τίποτα για την "καθαριότητα του"!!! καλή όρεξη.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 11:30 am | |
| Ευχαριστούμε!!!!!!!
Υ.Γ. Πέρνα μια βόλτα να το τσεκάρεις κάποια στιγμή! Ασχολούντε όλα τα κοπέλια του εκεί και κάνανε και μια αξιόλογη ανακαινισούλα, καμιά σχέση με παλαιότερα!!!!!! |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 11:32 am | |
| Επειδή δε διαθέτουμε όλοι smartphone και δεν έχουμε όλοι την όρεξη να καθόμαστε καλοκαιριάτικα μπροστά στην οθόνη του pc, περιμένοντας πότε θα τελειώσει το σπαμάρισμα σας και επειδή έχουμε και ολίγον δρόμο να διανύσουμε ώστε να σας δούμε, προτείνω (άμα θέτε και εσείς) να ορίσετε μέρος και ώρα νωρίς ώστε να κατέχουμε και εμείς οι εκτός του Κάστρου.
Άλλος από το Λασιθιστάν θα πάει προς το Κάστρο, ώστε να πάμε παρέα; |
|
| |
almeros Member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 11:37 am | |
| |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 11:40 am | |
| |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 2:19 pm | |
| Παιδες, σκοπος του σημερινου δεν ειναι να παμε στο απολυτως καλυτερο μεζεδοπωλειο της πολης. Σκοπος ειναι με αφορμη τους επισκεπτες μας να βρεθουμε σαν και παλια σε ενα αντιπροσωπευτικο σημειο διασκεδασης της πολης μας.
Λοιπον καντε το 8 λιονταρια με πορεια προς Παλιο Καφε area... Οποιος δεν μπορει 8 ας ερθει προς τα κει ή ας στειλει μηνυμα να του πουμε που ειμαστε. Ο Μητσος ξερει για 8:30, θα του το πω εγω.
Αντε με το καλο να τα πουμε απο κοντα!!!!!! |
|
| |
almeros Member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 3:20 pm | |
| εμ βέβαια, θες να πας στο παλιό καφέ area για να δεις τους ...συμφοιτητές σου.
έχεις κι εκεί έκπτωση ως φοιτητής; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 3:23 pm | |
| Εγω φταιω ρε που θελω να σας κανω γνωριμιες........!!!!!
Αντε σε κανα καφενειο με τους συνομηλικους σου να μιλησετε για χοληστερινες και τριγλυκεριδια ρε.... |
|
| |
almeros Member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 3:30 pm | |
| μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί τα playmobile σου.
μην μαλώνετε εκεί με τα άλλα παιδάκια και έχουμε κλάματα και ιστορίες
γιατί θα έχει ντα ντα, στο λέω.. |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 5:24 pm | |
| ετσι ετσι προθέρμανση απο τώρα θέλω καλά πάτε |
|
| |
almeros Member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 5:27 pm | |
| |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 5:33 pm | |
| τρελό αγόρι συγκεντρώσου και να ξέρεις τον Μήτσο στη ηλικία σου τον χρειάζεσαι
κανε και μια γενική αίματος για καλό πριν έρθεις |
|
| |
almeros Member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 5:44 pm | |
| σε ποιον απευθύνεσαι; γιατί μπορεί να μπερδευτούμε και να παρεξηγηθούμε
και τραβάμε τα μαλλιά μας πάνω στον καυγά.
κι επειδή εγώ δεν έχω ότι τραβήξουμε θα είναι από τα δικά σου !!!!!
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 07, 2013 6:28 pm | |
| Ε ρε, βλάκι που σας χρειαζεται.......!!!!!! |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 14, 2013 10:15 am | |
| Κανένα καφεδάκι θα πιούμε σήμερα ή φύγατε όλοι για 5ήμερο...?? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 14, 2013 10:35 am | |
| Εγώ μέσα ειμαι. Κανά ΜΑΡΕ; 19:30; Για πείτε!!! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 14, 2013 12:06 pm | |
| - dimitrisv έγραψε:
- Εγώ μέσα ειμαι. Κανά ΜΑΡΕ; 19:30;
Για πείτε!!! έκλεισε! Πιθανόν να έχουμε και μια επίσκεψη από Βορρά... Ο ioarma είναι με τη φαμίλια εδώ, αλλά πάνε Χανιά το βράδυ, ελπίζω να μπορέσουν να κάνουν μια περασιά... |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 14, 2013 6:20 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 21, 2013 1:09 pm | |
| Κανά ΜΑΡΕ; 20:00; να τ' αφήσω; |
|
| |
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 21, 2013 5:18 pm | |
| Ελλείψεως babysitter εγώ μάλλον θα κάτσω μέσα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 21, 2013 5:42 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Αυγ 21, 2013 6:58 pm | |
| ε, μαμήστε το, και ο Γιώργος δουλεύει... Κυριάκο, κερνάω καφέ σπίτι ανε θες. |
|
| |
| Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! | |
|