| Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
leonady2 gold member
| Θέμα: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Αυγ 28 2013, 08:12 | |
| Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο Αν προσέξετε καλά και από όσα μου είπε φίλος που πέρασε λιγό μετά το συμβάν η μηχανή είναι Vstrom Πηγή |
|
| |
panagiotispatra
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Αυγ 28 2013, 09:08 | |
| Κρίμα ..... Περασα κ εγω απο το συμβαν. Ηταν μια πορτοκαλι V-Strom. ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια!! |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Αυγ 28 2013, 09:21 | |
| Ειναι τραγικό! Μεγάλη προσοχή παιδιά! και..καλή τυχη ,με τόσους απρόσεκτους που κυκλοφορουν! |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Αυγ 28 2013, 10:10 | |
| Έχουμε ξεφύγει.... Περαστικά στο παλικάρι, εύχομαι να γίνει καλά.
|
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τρι Σεπ 03 2013, 11:57 | |
| http://www.newspilot.gr/2013/09/30.html?spref=fb&m=1 |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τρι Σεπ 03 2013, 11:59 | |
| Ο νεαρος χρειαζεται αιμα για την αποκατασταση του ποδιου του...οποιος μπορει ας βοηθησει η μεσω forum και απο αλλου να βοηθησουμε - VSTROMIMHS έγραψε:
- http://www.newspilot.gr/2013/09/30.html?spref=fb&m=1
|
|
| |
panosvstrom577
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τρι Σεπ 03 2013, 14:58 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ Κ ΕΔΩΣΑ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ.... |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τρι Σεπ 03 2013, 18:39 | |
| Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως (αν) μπορούμε να δώσουμε αίμα εμείς που είμαστε από Πάτρα μιας και το παληκάρι είναι Αθήνα? Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει κάποιες πληροφορίες. |
|
| |
panosvstrom577
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τρι Σεπ 03 2013, 19:53 | |
| μπορεις να δωσεις αιμα απο οπου κ να εισαι...απλα λες το ονομα του κ σε ποιο νοσοκομειο ειναι... |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τρι Σεπ 03 2013, 23:25 | |
| Αυτοί που έδωσαν αίμα να ενημερωσουν με πμ τα στοιχεία να πάμε να δώσουμε |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Σεπ 04 2013, 00:06 | |
| - nikosdll έγραψε:
- Αυτοί που έδωσαν αίμα να ενημερωσουν με πμ τα στοιχεία να πάμε να δώσουμε
οποιος γνωριζει στοιχεια του παθοντος ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗ και καποιο συγγενικό τηλέφωνο (ακομα καλυτερα) να μου τα στειλει με pm. η κοινοτητα των βορειων εχει τραπεζα αιματος ενεργη θα το συζητησω αυριο με τα παιδια στον καφε και φυσικα εφ οσον υπάρχει ακομη η αναγκη θα ανταποκριθουμε το συντομοτερον καλη αναρρωση στο παλλικαρι _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Σεπ 04 2013, 06:59 | |
| - niksalonik έγραψε:
- nikosdll έγραψε:
- Αυτοί που έδωσαν αίμα να ενημερωσουν με πμ τα στοιχεία να πάμε να δώσουμε
οποιος γνωριζει στοιχεια του παθοντος
ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗ και καποιο συγγενικό τηλέφωνο (ακομα καλυτερα)
να μου τα στειλει με pm.
η κοινοτητα των βορειων εχει τραπεζα αιματος ενεργη θα το συζητησω αυριο με τα παιδια στον καφε και φυσικα εφ οσον υπάρχει ακομη η αναγκη θα ανταποκριθουμε το συντομοτερον
καλη αναρρωση στο παλλικαρι
http://www.newspilot.gr/2013/09/30.html?spref=fb&m=1 _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Σεπ 04 2013, 11:08 | |
| Το δινω και σε αλλα Φορουμ να βοηθησουμε το φιλο οσοι μπορουμε |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Σεπ 04 2013, 11:34 | |
| - mAthosalas έγραψε:
- Το δινω και σε αλλα Φορουμ να βοηθησουμε το φιλο οσοι μπορουμε
και γω θα αναζητησω καποιο συγγενη για να μαθω τι αναγκες σε ποσοτητα φιαλων υπαρχουν ...μηπως καποιος απο σας γνωριζει ??? _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Σεπ 04 2013, 11:47 | |
| - niksalonik έγραψε:
- mAthosalas έγραψε:
- Το δινω και σε αλλα Φορουμ να βοηθησουμε το φιλο οσοι μπορουμε
και γω θα αναζητησω καποιο συγγενη για να μαθω τι αναγκες σε ποσοτητα φιαλων υπαρχουν
...μηπως καποιος απο σας γνωριζει ??? Περιμένουμε νέα σου μιας και εχουμε δώσει ραντεβού το απογευμα να πάμε σε νοσοκομείο να δώσουμε αίμα |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Σεπ 04 2013, 13:26 | |
| [αντιγραφω τον εαυτο μου απο αλλο forum]
Δε φτανει ΜΟΝΟ η ΠΡΟΣΟΧΗ απο εμας αλλα και η ΠΡΟΛΗΨΗ της μειωσης των συνεπειων ενος τροχαιου....
Στον ατυχο νεαρο εκατσε η ιδια ακριβως φαση που εκατσε και σε εμενα πριν 1 χρονο ....
Η διαφορές ηταν οτι στη δικη μου περιπτωση ηταν ενας ... επιφανης και γνωστος "γερος" και οτι εγω φορουσα ΨΗΛΕΣ ΜΠΟΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ (και ολο τον υπολοιπο εξοπλισμο) μεσα στο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .... Αν δε φορουσα ΜΠΟΤΕΣ θα ειχα και εγω κομμενο ποδι (ετσι ωμα και μακαβρια το λεω)... Επαθα οτι επαθα στο ποδι, αλλα οι μποτες το κρατησαν στη θεση του με σπασμενα τα παντα εσωτερικα. Δεν ειχα ομως ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ.... ουτε σταγονα αιμα.
Οποτε, το κρανος μονο ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ.....
|
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Σεπ 04 2013, 13:31 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Σεπ 04 2013, 13:34 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. Τετ Σεπ 04 2013, 19:02 | |
| αγορια αν υπάρχει ακομη αναγκη για αιμα ενημερωστε με ...δεν εχουμε μεγαλο αποθεμα και θελουμε να πηγαινει οπου υπαρχει πραγματικη αναγκη ...
ναναι καλα το παλληκαρι πανω απ ολα !!!
σας ευχαριστω !!!!
για πιο αμεση επικοινωνια οριστε και το κινητο μου :
6944-531429 Νικος ΧΑτζηπιρπριδης _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
| Πάτρα: Kόπηκε το πόδι δικυκλιστή σε τροχαίο. | |
|