| Η καινούργια μου σελίτσα! | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vasssilis
Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα-Βύρωνας Registration date : 30/03/2013
| |
| |
Spoil Member
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Παρ Αυγ 23 2013, 00:39 | |
| Πολυ ωραια, απο το μοτο Κ ειναι?
|
|
| |
panosvstrom577
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Παρ Αυγ 23 2013, 01:08 | |
| |
|
| |
Vasssilis
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Παρ Αυγ 23 2013, 01:12 | |
| |
|
| |
Apache vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Αχαρναί Καρπενήσι Registration date : 20/06/2009
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Παρ Αυγ 23 2013, 01:31 | |
| Πολυ ωραία μεγεια
Να σε ρωτήσω τα πλαϊνά καπακια πως τα εκανες καρμπον? |
|
| |
Vasssilis
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Παρ Αυγ 23 2013, 01:43 | |
| Δεν ειναι το πραγματικο....ειναι το αυτοκολλητο. Δεν πηρα της 3Μ αλλα ενα φθηνο απο ΕΔΩ Με το πιστολακι για τα μαλλια απο την γυναικα και υπομονη τα εντυσα. Τα εχω 6 μηνες και δεν εχουν παθει το παραμικρο...αλλα τα βαρεθηκα και σκεφτομαι να κανω κατι αλλο τωρα. Απο βδομαδα θα ανεβασω φωτο με την καινουργια ιδεα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Παρ Αυγ 23 2013, 14:54 | |
| - Vasssilis έγραψε:
- Δεν ειναι το πραγματικο....ειναι το αυτοκολλητο.
Δεν πηρα της 3Μ αλλα ενα φθηνο απο ΕΔΩ Με το πιστολακι για τα μαλλια απο την γυναικα και υπομονη τα εντυσα. Τα εχω 6 μηνες και δεν εχουν παθει το παραμικρο...αλλα τα βαρεθηκα και σκεφτομαι να κανω κατι αλλο τωρα. Απο βδομαδα θα ανεβασω φωτο με την καινουργια ιδεα θελω και εγω να το κανω αλλα δεν πιανει το χερι μου με τα αυτοκολλητα .... |
|
| |
Vasssilis
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Σαβ Αυγ 24 2013, 21:27 | |
| Δεν είναι δύσκολο....και το καλό είναι ότι ξεκολλάει και ξανακολλάει όσες φορές θέλεις...οπότε οτι λάθος και να κάνεις απλά ζεσταίνεις και διορθώνεις.
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Σαβ Αυγ 24 2013, 21:45 | |
| - Vasssilis έγραψε:
- Δεν είναι δύσκολο....και το καλό είναι ότι ξεκολλάει και ξανακολλάει όσες φορές θέλεις...οπότε οτι λάθος και να κάνεις απλά ζεσταίνεις και διορθώνεις.
θα το προσπαθησω τοτε!! ενα κοματι φτανει η πρεπει να παρω 2? |
|
| |
Vasssilis
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Σαβ Αυγ 24 2013, 22:05 | |
| |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Σαβ Αυγ 24 2013, 22:30 | |
| Πολυ ωραια η σελα, αλλαξε και το αφρωδες μεσα; Εδωσε καποια δανεικη μεχρι να φτιαξει τη δικη σου; Περισσοτερες εντυπωσεις απο βολτα;
Καλοταξιδι να ειναι. |
|
| |
Vasssilis
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Κυρ Αυγ 25 2013, 00:15 | |
| - Vasssilis έγραψε:
Με μια πρωτη βόλτα είδα φοβερή στήριξη στην μέση και λόγο του αντιολισθητικού σε κρατά μέσα σωστά. Αυτα που εγραψα στο αρχικο ποστ.Δεν εχω κανει ακομα καποιο ταξιδι ωστε να εχω γνωμη. Παντως με την μαμα μετα τα πρωτα 100 χιλ αρχιζα να θελω να τεντωσω την μεση μου. Τωρα υπαρχει κατι σε εκεινο το σημειο το οποιο στηριζει την μεση.
Δινει σελα αντικαταστασης μεχρι να παρεις την δικια σου.(Νομιζω ολοι οσοι φτιαχνουν σελες το κανουν) Αν δεν εχει προβλημα το αφρωδες δεν το αλλαζει.Γενικα κανει οτι του ζητησεις. |
|
| |
dinos99
Ηλικία : 39 Τόπος : Αγ.βαρβαρα Registration date : 02/11/2011
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Δευ Αυγ 26 2013, 00:28 | |
| και εγω εκει εχω φτιαξει την σελα μου αλλα δεν εχω μεινει ικανοποιημενος.εμφανισιακα ειναι σουπερ αλλα παρα πολυ σκληρη!!!μετα απο μιση ωρα ειναι δραμα η κατασταση.επισης μπαζει νερα απο τις ραφες προφανως!!!!δεν θα το προτεινα το εν λογο καταστημα.,,,, |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Δευ Αυγ 26 2013, 18:38 | |
| Το v-strom είναι σιδερότυπο ή ραφτό? καλά χιλιόμετρα με την νέα σου σελίτσα |
|
| |
Vasssilis
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Δευ Αυγ 26 2013, 21:11 | |
| - dinos99 έγραψε:
- και εγω εκει εχω φτιαξει την σελα μου αλλα δεν εχω μεινει ικανοποιημενος.εμφανισιακα ειναι σουπερ αλλα παρα πολυ σκληρη!!!μετα απο μιση ωρα ειναι δραμα η κατασταση.επισης μπαζει νερα απο τις ραφες προφανως!!!!δεν θα το προτεινα το εν λογο καταστημα.,,,,
Με τρομαζεις αθελα σου!!! Ελπιζω να ηταν απλα μια αστοχια στην δικη σου σελα και να μην ειναι ΟΛΕΣ οσες εχει φτιαξει ετσι!! Οταν ειδες οτι μπαζει νερα πηγες να του το πεις?Οταν καταλαβες οτι ειναι σκληρη για τα γουστα σου πηγες να του πεις να σου βαλει πιο μαλακο υλικο? - tazakos έγραψε:
- Το v-strom είναι σιδερότυπο ή ραφτό?
καλά χιλιόμετρα με την νέα σου σελίτσα Για ραφτο επρεπε να περιμενω απο Σεπτεμρη και δεν ειχα υπομονη. Ουτε σιδεροτυπο ειναι. Ειναι μια σταμπα που γινετε με καποιο ανεξητιλο σπρευ. |
|
| |
dinos99
Ηλικία : 39 Τόπος : Αγ.βαρβαρα Registration date : 02/11/2011
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Δευ Αυγ 26 2013, 22:07 | |
| [quote="Vasssilis"] - dinos99 έγραψε:
- και εγω εκει εχω φτιαξει την σελα μου αλλα δεν εχω μεινει ικανοποιημενος.εμφανισιακα ειναι σουπερ αλλα παρα πολυ σκληρη!!!μετα απο μιση ωρα ειναι δραμα η κατασταση.επισης μπαζει νερα απο τις ραφες προφανως!!!!δεν θα το προτεινα το εν λογο καταστημα.,,,,
Με τρομαζεις αθελα σου!!! Ελπιζω να ηταν απλα μια αστοχια στην δικη σου σελα και να μην ειναι ΟΛΕΣ οσες εχει φτιαξει ετσι!! Οταν ειδες οτι μπαζει νερα πηγες να του το πεις?Οταν καταλαβες οτι ειναι σκληρη για τα γουστα σου πηγες να του πεις να σου βαλει πιο μαλακο υλικο?οχι δεν πηγα να του το πω.θεωρω οτι θα επρεπε να ξερει απο πριν τι πουλαει και τι δουλεια κανει.....δεν πατησα ξανα ποδι εκει κ απλα εχασε κ 2-3 φιλους μου που εφτιαξαν αλλου την σελα τους.Συγνωμη αν σε τρομαζω αδελφε,μακαρι η δικη σου να βγει μια χαρα. |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Δευ Αυγ 26 2013, 22:37 | |
| Υπαρχει θέμα και σε αλλα άτομα απο εδω μέσα... Σε όλους τα ίδια προβλήματα, νερο και σκληρο υλικό.
|
|
| |
Spoil Member
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Τρι Αυγ 27 2013, 00:08 | |
| Yπηρχε σαν θρεντ στις προσφορες αλλα δεν το βλεπω πρεπει να το διεγραψαν, ηταν αρκετα παλιο... |
|
| |
Stan
Registration date : 18/10/2011
| Θέμα: Απ: Η καινούργια μου σελίτσα! Τετ Αυγ 28 2013, 07:14 | |
| καλοφόρετη κ καλοτάξιδη και από μένα. Άλλαξα κ εγώ πρόσφατα τη σέλα μου στο motok αλλα λογικά το φάρδος πίσω θα ναι πάνω κάτω το ίδιο κ χουμε τις ίδιες σχάρες. που θέλω να καταλήξω δοκίμασε τα σαμάρια αν κάθονται καλά πάνω γιατί εγώ το Συνειδητοποίησα πολύ αργά ότι κάτι δεν πάει καλά και έκανα τη διαδρομή Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα με 5-8cm velcrom και λίγη υφασματοταινια να κρατάνε τα σαμάρια. |
|
| |
JIMSTAMOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Η καινούργια μου σελίτσα! Δευ Απρ 21 2014, 23:14 | |
| |
|
| |
| Η καινούργια μου σελίτσα! | |
|