Ενδιαφέρομαι για τα κάγκελα της GIVI τα οποία έχω ακούσει οτι προστατεύουν πολύ περισσότερο απο τα μικρά τα μαμα τα οποία και έχω...ισχύει??έχει κανένας δυσάρεστη μεν έγκυρη δε άποψη??? Χωρίς να γνωρίζω τις τιμές η διαφορά στην τιμή τους είναι παραπάνω απο το κόστος της έξτρα ζημιάς??? με λίγα λόγια συμφέρει να τα αλλάξω???
επίσης λόγω υπερβολικής δουλείας αυτές της μέρες δεν έχω τον χρόνο να ψάξω,οπότε αν κάποιος γνωρίζει και έχει και την διάθεση να μου πει
Ξέρετε απο που να τα αγοράσω,την τιμή τους και επίσης αν υπάρχει εξτρα κόστος τοποθέτησης? Τα παλιά είναι για πέταμα???(είναι σε άριστη κατάσταση)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Marcopolo gold member
Θέμα: Απ: Κάγκελα GIVI Κυρ Αυγ 04 2013, 20:25
η τιμη τους ξεκιναει απο τα 90 ευρω μεχρι τα ....120 η προστασια βεβαια ειναι πολυ καλυτερη απο τα μαμα. βεβεια για να πω κ την αληθεια δεν ειχα ποτε μαμα κ να εχω πτωση.με τα γκιβι εχω στο ιστορικο μου 5-6 πτωσεις,στατικες.
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
Θέμα: Απ: Κάγκελα GIVI Κυρ Αυγ 04 2013, 20:44
καλησπέρα, τα givi εχω και εγω, σε χαζοπτώσεις εχεις καλύτερη προστασία με αυτά. Το μόνο πρόβλημα που εχουν ειναι ότι σε δυνατότερη πτώση πιέζουν ή σπάνε τα μάγουλα της μηχανης. Εμφανισιακά σίγουρα ειναι καλύτερα από τα μαμα, κατα την γνωμη μου πάντα.
_________________ Αντώνης DL 650 L0 Black
terino gold member
Θέμα: Απ: Κάγκελα GIVI Κυρ Αυγ 04 2013, 21:11
RodaTsantaKaiKopana έγραψε:
Τα παλιά είναι για πέταμα???(είναι σε άριστη κατάσταση)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν τελικά τα πετάξεις στείλε ένα ΠΜ σε ποιόν κάδο τα σούταρες!
RodaTsantaKaiKopana
Registration date : 18/07/2013
Θέμα: Απ: Κάγκελα GIVI Δευ Αυγ 05 2013, 02:49
Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις,με καλύψατε πλήρως... και τερίνο με το καλό θα σου πω τον κάδο...