| ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aristrom gold member
| Θέμα: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τετ Ιουλ 24 2013, 17:47 | |
| Απο το καταστημα OIL G PLUS Ρήγα Φερραίου 57-59 Αιγιο τηλ.2691060838 ελαβα την εξης προσφορα:
MOTUL 5100 15/50 2 Lit. 21 E MOTUL 5100 15/50 1 Lit 11 E PUTOLINE ORRION RING 500ML(ΣΠΡΕΥ ΑΦΡΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ) 7 Ε ΜΠΑΤΑΡΙΑ LP YTX12-BS 35 E ΜΠΑΤΑΡΙΑ GS YTX12-BS 43 E CHAMPION FILTER K-301 9 E
Οποιος ενδιαφέρεται για κάτι απ αυτα, μου λέει και του τα φέρνω εγω Πάτρα.
|
|
| |
Pirates Member
Ηλικία : 40 Τόπος : παραδεισος Registration date : 01/06/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τετ Ιουλ 24 2013, 18:20 | |
| Αν το έλεγες νωρίτερα θα με είχες μοντάρει ,εγώ πήρα την μπαταρία την GS 60euro πριν ένα μήνα (Θεοτοκάτος στην Τσαμαδου-Πάτρα). |
|
| |
N@sos Member
Ηλικία : 37 Τόπος : PATRA-TOLO Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τετ Ιουλ 24 2013, 20:07 | |
| Ωραιος ο Αριστος!!!Ολες οι προσφορες δεκτες!!! |
|
| |
nikos_arta Member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τρι Αυγ 06 2013, 13:39 | |
| προσωπική μου άποψη... απαράδεκτος επαγγελματίας ο τυπος η εκτος επειδή ειναι και καλα προσφορά δεν τον ενδιαφέρει να πουληση. εδω και μια εβδομάδα παραγγείλαμε με εναν φιλο σπρευ για την αλυσίδα και εδω και μια εβδομάδα τα στέλνει απο μερα σε μερα και ακομη δεν τα εχει στείλει... |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τρι Αυγ 06 2013, 18:03 | |
| - nikos_arta έγραψε:
- προσωπική μου άποψη...
απαράδεκτος επαγγελματίας ο τυπος η εκτος επειδή ειναι και καλα προσφορά δεν τον ενδιαφέρει να πουληση. εδω και μια εβδομάδα παραγγείλαμε με εναν φιλο σπρευ για την αλυσίδα και εδω και μια εβδομάδα τα στέλνει απο μερα σε μερα και ακομη δεν τα εχει στείλει... Τι σε κάνει να πιστεύεις πως όταν κάποιος κάνει μια προσφορά δεν το ενδιαφέρει να πουλήσει? Έχεις επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο να ρωτήσεις τι έχει γίνει, γιατί έχει καθυστερήσει η παραγγελία σου? Έχεις στείλει χρήματα ή τα έχεις παραγγείλει με αντικαταβολή? |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τρι Αυγ 06 2013, 22:32 | |
| Νικόλα να πουλήσουν θέλουν όλοι το θέμα είναι μήπως φταίει καμια μεταφορική και τέτοια; Μίλησες μαζί του; Τι σου είπε; Αν κάτι δεν πάει καλά θα πάει ο Αρίστος επι τόπου για εξήγηση μην ανυσηχείς. |
|
| |
nikos_arta Member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τρι Αυγ 06 2013, 22:57 | |
| επειδή εγω ειμαι λιγάκι οξύθυμος εβαλα τον φιλο που ειναι και αυτος μελος του forum να μιλήσει μαζι του. και δεν φταίει ουτε καμια μεταφορική ουτε τιποτε αλλο. θα τα εστελνε με cοurier αντικαταβολή αλλα το θεμα ειναι πως εδω και μια εβδομαδα μου λεει πως τωρα παω να τα στειλω και σε παιρνω τηλ και ακομα τιποτα. τον παίρνουμε εμεις και ολο δικαιολογίες του στηλ επεσε δουλεια και δεν προλαβα... ειχε κίνηση στο δρομο και δεν προλαβα την courier και κατι τετοια. σημερα μου ειπε πως αυριο θα τα εχω. υπομονη και αποψε και αν δεν τα εχω αυριο η θα παρω να τα ακυρώσω η θα τον αφησω να τα στειλει αλλα δεν θα παω να τα παραλαβω. ας μη γινει θεμα ακομα απο τον Αρίστο... ας δουμε και αυριο και βλεπουμε... |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τρι Αυγ 06 2013, 23:01 | |
| - nikos_arta έγραψε:
- επειδή εγω ειμαι λιγάκι οξύθυμος εβαλα τον φιλο που ειναι και αυτος μελος του forum να μιλήσει μαζι του.
και δεν φταίει ουτε καμια μεταφορική ουτε τιποτε αλλο. θα τα εστελνε με cοurier αντικαταβολή αλλα το θεμα ειναι πως εδω και μια εβδομαδα μου λεει πως τωρα παω να τα στειλω και σε παιρνω τηλ και ακομα τιποτα. τον παίρνουμε εμεις και ολο δικαιολογίες του στηλ επεσε δουλεια και δεν προλαβα... ειχε κίνηση στο δρομο και δεν προλαβα την courier και κατι τετοια. σημερα μου ειπε πως αυριο θα τα εχω. υπομονη και αποψε και αν δεν τα εχω αυριο η θα παρω να τα ακυρώσω η θα τον αφησω να τα στειλει αλλα δεν θα παω να τα παραλαβω. ας μη γινει θεμα ακομα απο τον Αρίστο... ας δουμε και αυριο και βλεπουμε... Χρηματα εχεις στείλει ή τα εχεις παραγγείλει αντικαταβολη; |
|
| |
nikos_arta Member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τρι Αυγ 06 2013, 23:02 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τρι Αυγ 06 2013, 23:21 | |
| Οκ Νικόλα περίμενε μέχρι αύριο και μετά αναλαμβάνει Αρίστος. |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τρι Αυγ 06 2013, 23:23 | |
| - nikos_arta έγραψε:
- αντικαταβολή
Τότε νομιζω πως δεν υπαρχει λογος να πιεζεσαι ουτε να χαλιεσαι. Πας αγοράζεις απο αλλού, κανεις δουλεια σου και οταν θυμηθεί να τα στείλει δεν τα δέχεσαι και τα στέλνεις πισω. Ολα αυτα εφ όσον σιγουρέψου με πως δεν ευθύνεται ο εμπορος για την καθυστέρηση. Το κακο θα ηταν να ειχες στείλει χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμο. Μην σκας αλλο. Ο Αριστος ομως θεωρώ πως θα ξεκαθαρίσει την υπόθεση. |
|
| |
nikos_arta Member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Τρι Αυγ 06 2013, 23:37 | |
| - leonady2 έγραψε:
- nikos_arta έγραψε:
- αντικαταβολή
Ο Αριστος ομως θεωρώ πως θα ξεκαθαρίσει την υπόθεση. Ας αφήσουμε και αυριο και βλεπουμε... |
|
| |
| ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ | |
|