|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Πεμ Μάης 16 2013, 07:44 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Πεμ Μάης 16 2013, 20:09 | |
|
- Που θα ερθουμε;
- Θα βρεθουμε καπου μηπως και θα ερθουμε all together?
- Τι ωρα να ειμαστε εκει;
Ελα λεγε, λεγε!!! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Πεμ Μάης 16 2013, 20:24 | |
| κυριακη μαγκες θα μαι κοζανη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ ΤΗΣ IBT HELLAS
ακυρο απο μενα ...καλα να περασετε ..και καλα μαστορεματα _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Παρ Μάης 17 2013, 22:35 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Παρ Μάης 17 2013, 22:46 | |
| μάγκες ακούσατε ,ακούσατε .............. 10 Η ΩΡΑ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ 10 ΚΑΙ 15 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ !!! ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΘΕΝΚ ΓΙΟΥ !!! |
|
| |
th3_b3st gold member
Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Δράμα Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Σαβ Μάης 18 2013, 18:51 | |
| |
|
| |
th3_b3st gold member
Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Δράμα Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Σαβ Μάης 18 2013, 18:53 | |
| Ενημερώστε όσοι θέλουν να κάνουν δουλίτσα αν έχουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά μέχρι την Κυριακή για να ξέρουμε αν το προχωρήσουμε στης 19-5-13 Ο ψαράς μου περιμένει τηλ, για να μου κρατήσει σαρδέλα!!! 1) Narcissus ok με 2κιλά σαρδέλα 2) LORDOS ok μάλλον (όταν λες 2 εννοείς χ2 ???) με τις σαρδέλες του narcissou 3) Komotinaios ok (για παροχή βοηθείας) 4) ammoulianiotis (0.5lt τσιπουρο Χαλκιδικης και μεζεδακια αν ειναι ετοιμα... ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΩ ΣΚ) 5) th3_b3st ok! ( για ένα χέρι βοηθείας και στομάχι αφαγίας!!!) Υ.Γ.: Απλά θέλω να μου πείτε εάν προτιμάτε ούζο, τσιπουρο ή μπύρες με την σαρδέλα σας,ευχαριστώ!! |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 19:04 | |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 19:12 | |
| Τελικά γιατί ήρθαμε στο σπίτι σου δεν το κατάλαβα .... Χαχαχαχα 1000 ευχαριστώ σε όλους ,ελπίζω να ανταποδώσω περισσότερα απ όσα κάνατε !!!! Να ΣτΕ όλοι καλά
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 19:16 | |
| Τα μερεμετια ελαβαν τελος! Για αλλου ξεκινησαμε τελικα και αλλου φτασαμε αλλα δεν πειραζει μωρε! Στην αρχη ειπαμε να λυσουμε το μηχανακι του narcissus για να αλλαξουμε ρουλεμαν τιμονιου, αλλα μετα απο διαφορα τεστ που πραγματοποιηθηκαν βγηκε η διαγνωση οτι δεν εχουν προβλημα! Ο ενας απο τους γιατρους (th3_b3st) βγαζει διαγνωση... Μετα ειπαμε να ασχοληθουμε με το εταιρο γληγορο της παρεας... την Ασημι Σφηκα! Τιποτα το ιδιαιτερο, Power Commander και GiPro θελαμε να βαλουμε! Γδυσιμο η μηχανη και... Επειδη ομως ακρη δεν εβγαινε ο George αποφασισε να 'λερωθει' Εν τω μεταξυ ο narkissus επειδη βαρεθηκε μην εχοντας κατι να κανει, εβγαλε τα καγκελα του Lordou και βαλθηκε να τα ξυσει/καθαρισει και να τα ετοιμασει για βαφη! Σε αυτη την φωτο μονο ενας δουλευει, οι αλλοι δυο απλα πηραν ποζα!!! 'Τωρα αυτο το καλωδιο θα το περασω απο εδω και μετα απο εκει και μετα...' Αυτο θα πει 'της βαλανε χερι!!!' |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 19:22 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 19:26 | |
| 3 ατομα πανω απο την μηχανη του Βαγγελη, τι να ψαχνουν αραγε;;; komotinaios και narcissus ακομα τριβουν... Χρειαζονται 2 ατομα για να κουμανταρουν το 1000, δεν κρατιεται λεμεεεεε! Και αφου κουμπωσαν ολα πανω και ειχαμε χρονο και ορεξη συνεχισαμε με τα υγρα φρενων και συμπλεκτη στα 1000αρια.. Τελικα περασαμε ωραια και μαστορεψαμε και το μηχανακι του Lordou! Να ειμαστε καλα, να τα χαιρομαστε! ΥΓ. Ντενη εμεις ευχαριστουμε για το μαγειρεμα σου και την παρεα σου! |
|
| |
akisdom Member
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 19:39 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
! Τόσος φόβος έπεσε ρε Βαγγέλη που πηρα varadero και προσπαθεί; Απεγνωσμένα να αναρτήσεις τον λαζαρο ??? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 19:47 | |
| |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 19:48 | |
| _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
akisdom Member
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 19:52 | |
| Είναι απο την μεγάλη ταχύτητα .......δεν προλαβαίνω ούτε να δω τι γράφω απο τότε που πήρα το vara xaxaxaxaxaxaxaxa |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 20:18 | |
| Τι να πω για τα παιδιά ..............ότι και να πω είναι λίγο !!!! RESPECT σε όλους και στον Γιώργο (ΚΟΜΟΤΙΝΑΙΟ )που ακόμα δεν μας γνώρισε τον χώσαμε για τα καλά στην εργασία αλλά και στην ΙΔΕΑ του φόρουμ που δεν είναι άλλη απ το ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ !!!! Στα καλύτερα που έρχονται και θα τα περάσουμε παρέα !!!!!!!! Επίσης έχω να πω σε όποιον θέλει να περάσει p/c να μην δώσει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ στα μαστοράκια (είχα δώσει 50 ευρά για να μου το περάσουν) ,η διαδικασία είναι απλή και εύκολη υπόθεση. Φίλε Στράτο ......................η μαμά σου δεν σου είπε να μην παίζεις με τα σίδερα ???? χαχαχαχαχαχα Υ.Γ Εγώ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ NARCISSO !!!!! |
|
| |
V-Body Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ πλέον Registration date : 23/08/2010
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 20:24 | |
| Μπράβο σας μαστόρια! Τέτοιο πνεύμα και αλληλεγγύη πολλοί θα ζηλέψουν!!!! Πάντα τέτοια! |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 21:10 | |
| Θέλω και τις υπόλοιπες φωτογραφίες, μην πουν ότι φύγατε νηστικοί! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 21:21 | |
| RESPECT και στον καλύτερο ΣΕΦ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ και ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗ NARCISSO Αυτή η φωτό θα σας πείσει για τα λεγόμενά μου ........................... ΠΡΙΝ !!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ................ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 22:53 | |
| |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 23:02 | |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 23:05 | |
| - narcissus έγραψε:
-
Και θα παραμένει μυστικό μέχρι να έρθει και η σειρά σου να δοκιμάσεις!!! ειπαμε μερεμέτια "Αγόρια" ... αντε μη το ξαναβάλω (το ολοι μαζι μια αγκαλιά ) _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 23:05 | |
| - narcissus έγραψε:
-
Και θα παραμένει μυστικό μέχρι να έρθει και η σειρά σου να δοκιμάσεις!!! ειπαμε μερεμέτια "Αγόρια" ... αντε μη το ξαναβάλω (ολοι μαζι μια αγκαλία ) _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Ετοιμάζω μερεμέτια! Κυρ Μάης 19 2013, 23:28 | |
| |
|
| |
|