Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Τρι Ιουλ 14 2009, 02:25
αφιερωμένο στην γυναικά μου
FOR EVER ........
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Τρι Ιουλ 14 2009, 04:07
1. Midnight Oil - Blue Sky Mine 2. The Doors - Roadhouse Blues 3. The Doors - Riders on the Storm 4. The Outlaws - Ghost Riders in the Sky 5. Deep Purple - Highway Star 6. Saxon - Ride Like The Wind 7. Steppenwolf - Born to be Wild 8. Eurythmics - Sweet Dreams 9. Metallica - Turn the page 10. Judas Priest - Breaking the law 11. Annihilator - Catch the wind 12. Rainbow - I surrender 13. AC/DC - Ride on 14. Motorhead - Killed by death 15. Kenny Loggins - Danger Zone 16. Billy Idol - Rebel Yell 17. David bowie - Cat People 18. Rory Gallagher - Moonchild 19. Iron Maiden - Wasted Years 20. Shocking Blue - Never Marry a Railroad Man 21. Rush - Ghost Rider 22. Poison - Ride the Wind 23. Chris Spedding -Motorbikin 24. Tom Cochrane - Life Is A Highway 25. David Wilcox- Eye of the Hurricane 26. Montrose - Bad Motor Scooter 27. Motorhead - Iron Horse / Born to Lose 28. Electrafixion - Zephyr Wink 29. The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid 30. Van Hallen - " Panama " 31. Billy Idol - " L.A. woman " των DOORS 32. Blackfoot - Highway Song 33. Joe Satriani - Crushing Day 34. Deep Purple - Comin' Home 35. Annihilator - Speed (γεια σου ρε JEFF!!) 35. lenny kravitz-r u gonna go my way 36. AC/DC-Thunderstruck 37.ΤΡΥΠΕΣ-Ταξιδιάρα Ψυχή 38.REOSPEEDWAGON I cant fight this filling any more και THIN LIZY JONNY THE FOX 39.Joe Satriani - Satch Boogie 40.John Petrucci - Glasgow Kiss - G3 2005 41.Motorcycle Driver - Joe Satriani 42.The Doors - Riders on the storm 43.Judas Priest - Desert Plains 44.Uriah Heep - Easy Livin' Live 45.Country mile: Rory Gallagher 46.Doctor doctor: UFO 47.We rock: DIO 48.I speed at night: DIO 49.Atmosphere - Guarantees 50.Dire Straits - Sultans Of Swing (Live) 51.Paranoid 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60.
έχω μαζέψει μέχρι και την σελίδα 4 για να κάνουμε μια προσπάθεια να τα μαζέψουμε όλα όποιος θέλει βεβαία
massai gold member
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Τρι Ιουλ 14 2009, 09:09
chefbf έγραψε:
έχω μαζέψει μέχρι και την σελίδα 4 για να κάνουμε μια προσπάθεια να τα μαζέψουμε όλα όποιος θέλει βεβαία
Να τα μαζέψουμε σε ένα mp3 cd πρέπει Μπίλαρε Όσο για τη λίστα, και να τη συμμαζέψουμε θα ξαναχαλάσει, το χω ξαναδει το έργο Μη μου αγχώνεσαι και είσαι και σε ηλικία κρίσιμη για έμφραγμα
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Τρι Ιουλ 14 2009, 12:02
massai έγραψε:
chefbf έγραψε:
Να τα μαζέψουμε σε ένα mp3 cd πρέπει Μπίλαρε Όσο για τη λίστα, και να τη συμμαζέψουμε θα ξαναχαλάσει, το χω ξαναδει το έργο Μη μου αγχώνεσαι και είσαι και σε ηλικία κρίσιμη για έμφραγμα
αυτό θέλω ρε φίλε να φτιάξω την λίστα και μετά να βρω όλα τα κομμάτια και να τα περάσω σε φλασακι για κόπια
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Τρι Ιουλ 14 2009, 17:06
ρε παίδες αφου την εχω που την εχω την λοξα...ηδη εχω κανει 3 μαξι mp3 με πολλα απ αυτα...αν θετε παλι σας κανω αλλο ενα με την σειρα που εσεις θετε και βαζω και τρακ ενδιαμεσο σε καθε θεμα ....ακουω παραγγελειες!!!!!!
Υ.Γ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ...ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΜΟΥ (3,5 TERRA) AAAAAA!!!! KAI ΥΠ ΟΨΙΝ ..ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΙΣ...ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Rory moderator
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Τρι Ιουλ 14 2009, 20:07
Την εχεις την Αγαπη μας φιλε , κανε το θαυμα σου λοιπον Νικολα !!!!!!!!
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Τρι Ιουλ 14 2009, 20:24
Παρακαλω μην λειψει αυτο το κοματι ...............
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Τρι Ιουλ 14 2009, 23:50
μπράβο ρε νικόλα (ρορυ) που θυμήθηκες αυτον τον σπουδαίο καλλιτέχνη ....και τι δεν εχει κάνει στην ζωή του αυτός ο μουσικός ....jam (70's) ,style council (80's) ...και μια εκπληκτική σολο παρουσία ....
ενας δίσκος σταθμός στην ιστορία του paul waller με τους style council ....παιζει jazz!!!!!
και στη συνέχεια δείτε ο ανθρωπος απο που ξεκίνησε ...ειναι αυτος που μαζί με τους clash και τους sex pistols καθιέρωσε την Punk καπου στο 75 με 80 .. αμα είσαι μουσικός με ούμπαλα "ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ"
Rory moderator
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Τετ Ιουλ 15 2009, 11:20
40 καλοκαιρια πριν !!!!!!!!!
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Πεμ Ιουλ 16 2009, 00:37
Τα σωματα ειναι φτιαγμενα για ερωτα !!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Πεμ Ιουλ 16 2009, 20:38
Οταν τα παιδια κλαινε , οι ανδρες δεν κλαινε μονο πονανε !!!!!!
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Σαβ Ιουλ 18 2009, 21:18
αλλο ενα απο εναν νεο στην παρεα
και αλλο ενα
και ενα τελευταιο
Rory moderator
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Κυρ Ιουλ 19 2009, 00:27
2 παλιοι γνωριμοι !!!!!
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Κυρ Ιουλ 19 2009, 14:05
Υπεροχη ζωη !!!!!!!
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Δευ Ιουλ 20 2009, 01:35
Στην καλλιτερη τους εποχη Dio , Blackmoore!!!!!!!!!!!!
Catch the Rainbow When evening falls Όταν πέφτει το βράδυ She'll run to me Αυτή θα τρέχει σε μένα Like whispered dreams Όπως ψιθύρισε όνειρα Your eyes can't see Τα μάτια σας δεν μπορείτε να δείτε Soft and warm Μαλακό και ζεστό She'll touch my face Η εισηγήτρια θα αγγίζετε το πρόσωπό μου A bed of straw Ένα κρεβάτι του αχύρου Against the lace Με βάση τις δαντέλες
* we believed we'd catch the rainbow * Πιστεύαμε ότι είχε αλιευμάτων την ιριδίζουσα Ride the wind to the sun Ride τον άνεμο στον ήλιο Sail away on ships of wonder Sail μακριά σε πλοία διερωτώμαι But life's not a wheel Αλλά η ζωή δεν είναι ένα τροχό With chains made of steel Με αλυσίδες από χάλυβα So bless me come the dawn Μέχρι τις υγείες μου έρθει η αυγή Come the dawn Έλα την αυγή
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Δευ Ιουλ 20 2009, 21:23
αντε ρε να μαζευτούμε ...η θα πάω μονος μου .....νικολα εισαι για μια αρπαχτη...θα τους δώ για 4η φορά!!!!
http://www.mindradio.gr/scene.php?t=music&id=658
Rory moderator
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Τρι Ιουλ 21 2009, 21:01
Νικολα τους ειχα δει προπερσι στο Ηρακλειο στο γηπεδο του οφη , μακαρι να μπορουσα να ανεβω να τους δουμε παρεα φιλε αλλα με εχουνε χωσει στη δουλεια !!!!!!!!
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Σαβ Ιουλ 25 2009, 19:38
Η υπογραφη μου !!!!!!!!
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Κυρ Ιουλ 26 2009, 13:54
Και εγω δεν θελω !!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Κυρ Ιουλ 26 2009, 14:03
Ποιός μα ποιός...ξέρει το "θέμα" και θα μπεί στον κόπο να βρεί το πιό "μοτόρικο" κομμάτι και να το ποστάρει??
Το τραγούδι λέγεται "Highway" και αρχίζει με "βρυχηθμό" μοτοσυκλέτας. Νομίζω είναι των Αυστραλών ΑC/DC (αν δεν κάνω λάθος)
wolf
Ηλικία : 52 Τόπος : Ηλιουπολη Registration date : 04/09/2008
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Κυρ Ιουλ 26 2009, 14:09
THUNDER STORM-1 έγραψε:
Ποιός μα ποιός...ξέρει το "θέμα" και θα μπεί στον κόπο να βρεί το πιό "μοτόρικο" κομμάτι και να το ποστάρει??
Το τραγούδι λέγεται "Highway" και αρχίζει με "βρυχηθμό" μοτοσυκλέτας. Νομίζω είναι των Αυστραλών ΑC/DC (αν δεν κάνω λάθος)
μηπως λες αυτο?
THUNDER STORM-1 Member
Τόπος : Δέλτα Φαλήρου Athens Registration date : 19/05/2009
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Κυρ Ιουλ 26 2009, 14:18
Αυτό είνα καταπληκτικό κομμάτι "γαματο" για οδήγηση σε ψηλες στροφές!! Αλλά δεν είναι αυτό ποθ έλεγα...Στη αρχή του ακούγετε μια Harley... Πότε θα μας "φέρεις" και την Chrisitna Applegate για καφέ?? (Ειναι η "κόρη του εικονιζόμενου στο αβατάρ σου, απο την τηλε-σειρά "Married with children" (του κακομοίρη πωλητή παπουτσιών στο Chicago, Illinois)
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Κυρ Ιουλ 26 2009, 18:19
Στο μουσικό τρακ αρχίζει όπως λες. Είναι οι steppenwolf στο Born to be wild από την ταινία που βλέπεις. Είναι και η αρχή του hard rock, (αν δεν κάνω λάθος).
Γιατί ο παλιός είναι αλλιώς !!!
THUNDER STORM-1 Member
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Κυρ Ιουλ 26 2009, 19:21
MΕΓΑΛΕ-ΠΑΛΙΕ ΣΠΥΡΟ φτιάχτικα για μακrυνή βόλτα άγρια τώρα!! Eυχαριστώ πολύ... Απορώ πως δεν τόξερε ο (Steppen)-Wolf...ΧΑ-ΧΑ-Χο!!! Οι πιό άβολες και "δύσκολες" (συν προβληματικές) οι απίστευτες σακαράκες που κάνα "μοδα" οι Αμερικάνοι!! Πάνω από 15 λεπτά...δεν αντέχεις στο βαβουριάρικο..."κρεμασμένος" στο τιμόνι παπαρο-μοτόρια αυτά! Ξεκολιάζεσε στο μούδιασμα!! (δοκιμασμένα σε μηχανή φιλου) Πράγματι ειναι η αρχή του Hard-Rock...70-75...??? Αξίζει όμως ΚΑΙ η ηθοποιεία του Jack Nickolson (Θρύλος!)
THUNDER STORM-1 Member
Θέμα: Απ: PLAYLIST για μηχανόβιους (και όχι μόνο) Κυρ Ιουλ 26 2009, 19:31
Με κάνατε να αλλάξω ηχεία...για να το απολαύσω παίδες! Δεν βγαίνουν πλέον τέτοιες κοματάρες! Διαχρονικό...