v_kostas - aristrom - Nick414 - jumaru Άλλη μια εκδρομή αστραπή χωρίς ιδιαίτερο σχεδιασμό μιας και μας βγήκε Πέμπτη-Παρασκευή.Σκοπός μας τα χλμ και η φύση.Ένας συνδιασμός που με κάνει ευτυχισμένο..
Αμφιλοχία μετά απο πολύ ομίχλη.
Λίμνη Ζηρού
Η πανέμορφη Κόνιτσα..
Φεύγωντας απο Κόνιτσα κατευθυνόμενοι πρός Επταχώρι. Στρατιωτική Γέφυρα.
Στάση στο Φράγμα.
Αφού περάσαμε την Κοζάνη και ήταν ακομή νωρίς,πεταχτήκαμε μέχρι τα Σέρβια για να καμαρώσουμε το καταπράσινο τοπίο και την τεράστια γέφυρα του Πολυφύτου.
Βραδάκι Κοζάνη και διανυκτέρευση..
Πρωινό καφεδάκι στην Κοζάνη και πάμε μέσω Ελασσώνα για Λάρισα.Αμέσως μετά καταπράσινο τοπίο προς Φάρσαλα και ανάβαση απο Δομοκό για Λαμία και καφέ με τον Μητσάρα.
Μπράλος και επιστροφή Γαλαξίδι...
Ίσως η πιο στριφτερή διαδρομή με πολύ καλό οδόστρωμα που έχω κάνει Ευχαριστώ τους συνταξιδευτές για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ Τα βίντεο του jumaru που θα δείτε θα καταλάβετε..
Δεν βρισκω λογια να περιγραψω τι ενιωθα βλεποντας ομορφιες κ διαδρομες της Β. Ελλαδας... τελειως διαφορετικο κ σε κανει να νιωθεις ξεχωριστος κ τυχερος που μενεις σε αυτη τη χωρα..
για τη παρεα δεν χρειαζεται να πω τπτ μιας κ ειναι "αδελφια" με ολη τη σημασια τη λεξης κ το ποσο εμπιστοσυνη τους εχω για τις εκδρομες ειναι το οτι δεν ηξερα μεχρι την Πεμπτη για το που παμε κ τι κανουμε...
να ημαστε καλα να ζησουμε κ αλλες εμπειριες σαν κ αυτες ...!!! αντε γρηγορα τα βιντεο μαμανε λεμε..!!
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
φανερα επιρεασμένος απ τα σχόλια αλλα κι απ την τόσο πετυχημένοι εξόρμηση των "παιδιων απ τη Πάτρα " ..τα "πατρινα μας αδέρφια " δηλάδή...επιτρέψτε μου να καταθέσω ενα μικρό απόσπασμα απ τις καλημέρες των βορείων ....μερικες μερες πριν
Νίκο αυτό μας ένωσε κι αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε.Η αγάπη για την μοτοσυκλέτα,οι εκδρομές και η καλή παρέα.Απο παρέα εσείς εκεί δεν παίζεστε!!!Πάντα έτσι.. North brothers