Ρεμάλια , εδω δηλώνουμε τις επίσημες συμμετοχές στο φετινό 16ο 36ωρο , ελπίζω να εχω κάποιον συνοδοιπόρο και φέτος μιας και σήμερα εστειλα την δική μου συμμετοχή ( 5η συνεχόμενη ) Απο εδω αρχίζουν τα δύσκολα γιά μένα οσον αφορά το θέμμα προετοιμασίας της μηχανής , λέμε θέλω λάστιχα ( εχω 19000 χλμ με τα πολύ καλά roadsmart II ) οπωσδή και δήποται αλυσοδογράναζα εχω ( 32000χλμ ) τακάκια επιβάλεται , υγρά φρένων , ντίζες και και ελενχος γενικά , γιά να εχω τον Τίγρη μου σε θέσεις μάχης Απλά στην λίστα θα βάλω και νο 2 , λέμε ισως κάποια ψυχή ακολουθήσει τον παππού με τον γεροτίγρη του στα δύσκολα μονοπάτια του 36ωρου ............ ναρκωτικό κατάντησε , εξάρτηση , τρέλα , σάλτα Ααααααααααααααααα να μήν ξεχάσω το σιρόπι μου ....madrugada στο mp3 , φορτώστεεεεεεεεεεεεε 1 . Rory 2.
Τρέξτε μακριά με μένα Τρέξτε μακριά μαζί μου, μαζί μου
Φτωχός και μόνος καουμπόι , στο φετινό 36ωρο ............παρέα με την τίγρη μου , πιό γρήγορος και απο αστραπή , παρέα .....με το παλιό περιβραχιόνιο του 09 , μαζί με τα 4 προηγούμενα βαριά αυτοκόλητα του θεσμου , με αναμνήσεις φίλων που συνοδοιπορέψαμε γελάσαμε...γυρίσαμε σχεδον ολη την ελλάδα , γράψαμε χιλιάδες χλμ μαζί !!!!!!!! Σέ ολους αυτούς , V Raki το 2009 στην πελοπόνησσο . Δροσουλίτες του 2010 στην Κρήτη. Paitos, mikios το 2011 στην πίνδο. Almeros το 2012 πελοπόνησσο και στερά ελλάδα Απλά ενα και , σας περιμένω στην εκκίνηση , στην διαδρομή και στον τερματισμό του 16ου !!!!!!!
Μέρα προετοιμασίας σήμερα για το 16ο 36ωρο και αποφάσισα να ασχοληθώ με την καλή μου , ετσι είπα να καθαρίσω το φίλτρο αέρος να κοιτάξω λάστιχα , αλυσίδα γρανάζια , υγρά φρένων , ντίζες , λάδια ξύδια Ετσι πρωί πρωί με την δροσούλα αρχισα να την λύνω ....
Καπάκια , πλαινά , φλάς , τεπόζιτο , ολα εξω
Δέν είχα καθαριστικά για φιλτρο αέρος ΚΝ αλλά με δάνεισε ενας καλός φίλος ο σταύρος , οπότε επιασα αμέσως δουλεια
Τελικά βγηκε το φιλτρο πέρασα το καθαριστικό και το αφησα 10 λεπτά και εβγαλα το αλλο καθαριστικό ...αυτο με το νερακι ...
Γιά να δούμε και απο την αλλη ...καί τι δεν ειχε πάνω , μόνο την μαυροματόγρια δεν βρήκα
Τό φίλτροκούτι ανοιξε και να το φίλτρο .....καθαρό φαίνετε εεεεεε???
Ετσι οσο το φίλτρο στέγνωνε , ειχε στεγνωσει και το λαρύγγι μου και ειπα να πιω μια ...να κεράσω και τον τίγρη αλλη μια , μα πλαι ωραια ιδεα ειχες βρε παιδάκι μου .....λές να ειναι το μυστικό οπλο του τίγρη στο 36ωρο λιγη ρακούλα δεν βλάπτει να εχει το φιλτροκούτι
Ωραία θέση βρήκα παλι ...βρε τι γιαπανικα ειναι αυτος !!!!!!!
Μπροστινό λαστιχο ...καλο φαινετε ακόμα
Πίσω λάστιχο καλούτσικο
Αλυσίδα τεντώθηκε λιγουλάκι
Είχα και μια δουλειά στο πυλώνα , ειπα να πάρω και το φιλτρο μαζι μου , εκει ψηλά εχει αλλο αέρα , και οσοι ρωτησετε τι πίνω και δεν σας δίνω , ελάτε να σας κεράσω μια χαχχαχαχα
Τελικά το απλωσα σαν στριγκακι
Περιμένω να στεγνωσει και ακολουθουν αλλες φωτο , πείνασα παω να φαω και τα λέμεεεεεεεεεε αφτερ Ααααααααααααααααα ξέχασα το πατάκι , θέλει αλλαγή λέτε ???
Μέρα προετοιμασίας σήμερα για το 16ο 36ωρο και αποφάσισα να ασχοληθώ με την καλή μου , ετσι είπα να καθαρίσω το φίλτρο αέρος να κοιτάξω λάστιχα , αλυσίδα γρανάζια , υγρά φρένων , ντίζες , λάδια ξύδια Ετσι πρωί πρωί με την δροσούλα αρχισα να την λύνω ....
Καπάκια , πλαινά , φλάς , τεπόζιτο , ολα εξω
Δέν είχα καθαριστικά για φιλτρο αέρος ΚΝ αλλά με δάνεισε ενας καλός φίλος ο σταύρος , οπότε επιασα αμέσως δουλεια
Τελικά βγηκε το φιλτρο πέρασα το καθαριστικό και το αφησα 10 λεπτά και εβγαλα το αλλο καθαριστικό ...αυτο με το νερακι ...
Γιά να δούμε και απο την αλλη ...καί τι δεν ειχε πάνω , μόνο την μαυροματόγρια δεν βρήκα
Τό φίλτροκούτι ανοιξε και να το φίλτρο .....καθαρό φαίνετε εεεεεε???
Ετσι οσο το φίλτρο στέγνωνε , ειχε στεγνωσει και το λαρύγγι μου και ειπα να πιω μια ...να κεράσω και τον τίγρη αλλη μια , μα πλαι ωραια ιδεα ειχες βρε παιδάκι μου .....λές να ειναι το μυστικό οπλο του τίγρη στο 36ωρο λιγη ρακούλα δεν βλάπτει να εχει το φιλτροκούτι
Ωραία θέση βρήκα παλι ...βρε τι γιαπανικα ειναι αυτος !!!!!!!
Μπροστινό λαστιχο ...καλο φαινετε ακόμα
Πίσω λάστιχο καλούτσικο
Αλυσίδα τεντώθηκε λιγουλάκι
Είχα και μια δουλειά στο πυλώνα , ειπα να πάρω και το φιλτρο μαζι μου , εκει ψηλά εχει αλλο αέρα , και οσοι ρωτησετε τι πίνω και δεν σας δίνω , ελάτε να σας κεράσω μια χαχχαχαχα
Τελικά το απλωσα σαν στριγκακι
Περιμένω να στεγνωσει και ακολουθουν αλλες φωτο , πείνασα παω να φαω και τα λέμεεεεεεεεεε αφτερ Ααααααααααααααααα ξέχασα το πατάκι , θέλει αλλαγή λέτε ???
Γερο ασε τι μακ@κιες ..... τι τρως και δεν μας δινεις ????????????????
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Ελα εσύ και γλυκοτηγανίζω κεφτέδες με μαυρομάτικα φασόλια , φέρε λάδι ρε μαυρόγρια και μην ερθεις βράδυ , ελα τώρα λεμε τωρααααααα να δω και το τροχό σου μπάς και καταφερω να στο φτιάξω ....εφόσον πιουμε 2 ...3 ποτηράκια
Ελα εσύ και γλυκοτηγανίζω κεφτέδες με μαυρομάτικα φασόλια , φέρε λάδι ρε μαυρόγρια και μην ερθεις βράδυ , ελα τώρα λεμε τωρααααααα να δω και το τροχό σου μπάς και καταφερω να στο φτιάξω ....εφόσον πιουμε 2 ...3 ποτηράκια
κοπέλια να είστε καλά , Μάνο painter θα ξεκινήσει απο Αθήνα , κάπου στην στερεά ελλάδα θα γυρνάμε ...τέλος 1ης μέρας θα ειναι στην Πρέβεζα , την 2η μέρα τό μόνο που γνωρίζω είναι οτι ο τερματισμός θα είναι Χαλκίδα !!!!!! Τά υπόλοιπα στην ενημέρωση της Τετάρτης
Ρεμάλιαααααααααα για τις ευχές σας , 1 καί σημεραααααααααα , ο καιρός θα ειναι καλός με λίγες μπόρες ......δέν με πειράζει ουτε η βροχή ουτε το κρύο , το παλευω ....... αυτο που δεν παλεύω ειναι η ζέστη και δείχνει οτι το μεσημέρι ειδικά θα εχει θερμοκρασίες 30+ !!!!!!!!! Καβάτζα θα εχω και το καλοκαιρινό μπουφάν , γιατι βγάλε βάλε επενδύσεις η βαλε και βγάλε αδιαβροχα , θα μου φαει πολύτιμο χρόνο καί βεβαιως βεβαιως θα ακολουθησω την τακτική ................μόνο στάσεις για φωτό !!!!!!!ααααααααααααααα να μην το ξεχάσω ενα φακό για νυχτερινό διάβασμα του road book