το γκαράζ είναι κλειστό αλλά προχθές διαπιστώθηκε ότι η πόρτα δεν κλείνει και έγινε ενημέρωση για το θέμα. τελικά στο διάστημα 10:00 με 18:00 "έφυγαν" το GSA του αδελφού μου και ένα R1. Το θέμα είναι ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας του κτιρίου 1ον δεν ήταν στη θέση του και 2ον δεν απαντάει στο κινητό του (μάρτυς μου ο θεός ότι ... βρωμάει πολύ το θέμα αυτό). Αν έχει καταγραφεί το γεγονός από τις κάμερες του κτιρίου, θα μπορέσουν να δουν το φορτηγάκι οι αστυνομικοί και μετά με τις κάμερες στους δρόμους μπορούν να βρουν που πήγε (το φορτηγάκι). Πάντως αν το κατά τα άλλα security parking εντελώς τυχαία δε δουλεύει και η πόρτα και οι κάμερες ... κάτι
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
Την Παρασκευή 31/5 στης 22 15 θα έχει τους δικούς μας ήρωες στον ΑΝΤ1 . Μην το χάσετε αξίζει να το δείτε.Φυσικά από το επεισόδιο δεν θα λείψουν κι εμείς!!! Μετά το επεισόδιο περισσότερα σχόλια..https://www.youtube.com/watch?v=SomPMes8UmU
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
Πρωί πέμπτης ξεκινώ απο Χανιά προς Ιεράπετρα , οποιο ρεμάλι θέλει πίνουμε καφεδάκι στο Ηράκλειο που θα κάνω μια στάση για φωτό ....ωχχχχχχχχχχ δεν ειναι τίποτα , απο το 36ωρο μου εμεινε , anyway θα πίω ενα σύντομο καφε και μετα βούρ για το κύπελλο , γκρρρρρρρρρρρρ βουρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ βζιν
Πρωί πέμπτης ξεκινώ απο Χανιά προς Ιεράπετρα , οποιο ρεμάλι θέλει πίνουμε καφεδάκι στο Ηράκλειο που θα κάνω μια στάση για φωτό ....ωχχχχχχχχχχ δεν ειναι τίποτα , απο το 36ωρο μου εμεινε , anyway θα πίω ενα σύντομο καφε και μετα βούρ για το κύπελλο , γκρρρρρρρρρρρρ βουρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ βζιν
απάνω τους Νικο κυπελλοοοοο
paitos gold member
κοπέλια, μου έχουν μείνει 2-3 πραγματάκια από την πρασινοτρακτερατζού, και πρέπει να φύγουν γιατί πιάνουν χώρο στη ντουλάπα.
τα δίνω σε χαμηλή τιμή να φύγουν και λέω να ρωτήσω εδώ πρώτα μήπως και θα θέλει κανένας σας ώστε να γίνει η παράδοση χέρι με χέρι, ώστε να αποφύγουμε τα έξοδα μεταφοράς (5?).
1. η καρίνα της Hepco & Becker, κάνει 190? και την δίνω στα 40?:
2. το φλασέρ για να μπορούν να μπούν άνετα led φλασάκια, στα 10?
και 3. τη καλωδίωση για να "κόβουμε" τη μεσαία σκάλα, ενώ η μεγάλη σκάλα και το σινιάλο λειτουργούν ανεξάρτητα από το αν είναι σβηστή η μεσαία σκάλα. το πήρα από το κάστορα και τον δίνω 20?