|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Pirates Member
Ηλικία : 40 Τόπος : παραδεισος Registration date : 01/06/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Αυγ 28 2013, 17:33 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Αυγ 28 2013, 18:05 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Αυγ 28 2013, 18:18 | |
| Ερχόμαστε λεμεεεε!!!!!!!!!!!!! Παλικάρια όποιος άλλος ενδιαφέρεται για την πανελλήνια να το δηλώσει στο σημερινό καφε ,να κάνουμε τα κουμάντα μας. |
|
| |
tezas gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Αυγ 29 2013, 12:36 | |
| Παιδια σχετικα με αυτο που συζηταγαμε χτες για το ατυχημα με το παιδι στην Ακρωτηριου-Βενιζελου εμαθα απο συγγενη του πως ειναι καλα, εχει σωθει το ποδι του και θα περπατησει παλι, αλλα θα χρειαστει αρκετες εγχειρησεις και φυσιοθεραπειες μεχρι τοτε. Ευτυχως απεφυγε τα χειροτερα, σιδερενιος να φινει! Επισης η κοπελα με το ιχ περασε με κοκκινο. |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Αυγ 29 2013, 13:24 | |
| |
|
| |
Pirates Member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Αυγ 29 2013, 14:59 | |
| Σιδερένιος να είναι ο λεβέντης και ας μην το ξέρω.Όσο για το τσόφλι που πέρασε με κόκκινο εγώ προσωπικά θα την δίκαζα ισόβια ή θα την έκανα να πληρώσει με το ίδιο νόμησμα, γιατι η κυρία αυτή οδηγούσε με εγκληματική αμέλεια ( τις βλέπω καθημερινά και με έχουν κάνει να τις συχαίνομαι ).Από τότε που βγήκαν αυτές στο δρόμο κ γενικά στην αγορά εργασίας καταστράφηκε η παιδεία η Ελλάδα ολόκληρη. Και πάλι σιδερένιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τρι Σεπ 03 2013, 10:13 | |
| τεταρτη μεσημερι γυρω στις δυο θα περασω εξω απο πατρα γυρνωντας απο κεφαλονια!ειναι κανα παληκαρι ελευθερο να πιουμε κανα καφε; |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τρι Σεπ 03 2013, 11:48 | |
| Από εμένα χλωμό. Θα είμαι ελεύθερος μετά τις 15:30-16:00.
|
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τρι Σεπ 03 2013, 19:19 | |
| Παιδιά καλησπέρα. Γράφω εδω το παρακάτω μήνυμα ώστε να το δουν όλοι μιας και ο καφές μας είναι αύριο Τετάρτη. Δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί πως το παλικάρι που χτύπησε πριν μια βδομάδα περίπου με το πορτοκαλί Vstrom και είχε πρόβλημα με το πόδι του χρειάζεται αίμα επειγόντως. Όποιος λοιπόν θέλει να δώσει και μπορεί λέω να δώσουμε ένα ραντεβού αύριο πριν το καφέ στο νοσοκομείο του Ρίου για να διευκολύνουμε και εμείς τη κατάσταση όσο μπορούμε. Φτιάχνω λοιπόν μια λίστα με όσους θέλουν και μπορούν να δώσουν αίμα. Ας προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε όσους μπορούμε περισσότερους και τηλεφωνικά
Έκκληση για αίμα για τον 30χρονο Κωνσταντίνο Δελέγκο
Η ώρα είναι συζητήσιμη και θα διευκρινιστεί αύριο πρωί
1. leonady2 2. giorgos_patra 3. 4. 5. |
|
| |
tezas gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τρι Σεπ 03 2013, 20:28 | |
| Παιδιά καλησπέρα. Γράφω εδω το παρακάτω μήνυμα ώστε να το δουν όλοι μιας και ο καφές μας είναι αύριο Τετάρτη. Δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί πως το παλικάρι που χτύπησε πριν μια βδομάδα περίπου με το πορτοκαλί Vstrom και είχε πρόβλημα με το πόδι του χρειάζεται αίμα επειγόντως. Όποιος λοιπόν θέλει να δώσει και μπορεί λέω να δώσουμε ένα ραντεβού αύριο πριν το καφέ στο νοσοκομείο του Ρίου για να διευκολύνουμε και εμείς τη κατάσταση όσο μπορούμε. Φτιάχνω λοιπόν μια λίστα με όσους θέλουν και μπορούν να δώσουν αίμα. Ας προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε όσους μπορούμε περισσότερους και τηλεφωνικά
1. leonady2 2. giorgos_patra 3. tezas 4. 5.
|
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τρι Σεπ 03 2013, 21:43 | |
| Παλικάρια πολύ σωστή κινηση Δυστυχώς δεν μπορω να δωσω αιμα,αλλα και λογω δουλειας δεν θα μπορέσω να ειμαι στον αυριανό καφέ ,εστω για συμπαράσταση! |
|
| |
Pirates Member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τρι Σεπ 03 2013, 23:57 | |
1. leonady2 2. giorgos_patra 3. tezas 4. Pirates (λόγω δουλειάς θα πάω στο 1ο μου ρεπό) 5. |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 04 2013, 08:33 | |
| Παιδιά καλησπέρα. Γράφω εδω το παρακάτω μήνυμα ώστε να το δουν όλοι μιας και ο καφές μας είναι αύριο Τετάρτη. Δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί πως το παλικάρι που χτύπησε πριν μια βδομάδα περίπου με το πορτοκαλί Vstrom και είχε πρόβλημα με το πόδι του χρειάζεται αίμα επειγόντως. Όποιος λοιπόν θέλει να δώσει και μπορεί λέω να δώσουμε ένα ραντεβού αύριο πριν το καφέ στο νοσοκομείο του Ρίου για να διευκολύνουμε και εμείς τη κατάσταση όσο μπορούμε. Φτιάχνω λοιπόν μια λίστα με όσους θέλουν και μπορούν να δώσουν αίμα. Ας προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε όσους μπορούμε περισσότερους και τηλεφωνικά Έκκληση για αίμα για τον 30χρονο Κωνσταντίνο Δελέγκο Η ώρα είναι συζητήσιμη και θα διευκρινιστεί αύριο πρωί 1. leonady2 2. giorgos_patra 3. tezas 4. Pirates (λόγω δουλειάς θα πάω στο 1ο μου ρεπό) 5. ΖΩΗΣ660 6. 7. Η ώρα συνάντησης με προορισμό το Νοσοκομείο του Ρίου είναι 18:00 στα everest της Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 04 2013, 16:52 | |
| Παιδιά καλησπέρα. Γράφω εδω το παρακάτω μήνυμα ώστε να το δουν όλοι μιας και ο καφές μας είναι αύριο Τετάρτη. Δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί πως το παλικάρι που χτύπησε πριν μια βδομάδα περίπου με το πορτοκαλί Vstrom και είχε πρόβλημα με το πόδι του χρειάζεται αίμα επειγόντως. Όποιος λοιπόν θέλει να δώσει και μπορεί λέω να δώσουμε ένα ραντεβού αύριο πριν το καφέ στο νοσοκομείο του Ρίου για να διευκολύνουμε και εμείς τη κατάσταση όσο μπορούμε. Φτιάχνω λοιπόν μια λίστα με όσους θέλουν και μπορούν να δώσουν αίμα. Ας προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε όσους μπορούμε περισσότερους και τηλεφωνικά Έκκληση για αίμα για τον 30χρονο Κωνσταντίνο Δελέγκο Η ώρα είναι συζητήσιμη και θα διευκρινιστεί αύριο πρωί 1. leonady2 2. giorgos_patra 3. tezas 4. Pirates (λόγω δουλειάς θα πάω στο 1ο μου ρεπό) 5. ΖΩΗΣ660 6.alexmon 7. Η ώρα συνάντησης με προορισμό το Νοσοκομείο του Ρίου είναι 18:00 στα everest της Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών |
|
| |
SUPERTHANOS
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 11 2013, 09:55 | |
| Αλανια....καλημερα.!!! Καλος σας ηρθα και καλος σας βρηκα.. "ΤΗΑNOS IS BACK" επιστροφη στη βαση μας μετα απο 3 μηνη απουσια σχεδον.Καλο φθινοπορο να εχουμε και καλο χειμωνα στη συνεχεια. Σας εχω επιθυμησει..θα παιξει καφες σημερα στο γνωστο σημειο??? και μετα καποιο "ΣΠΑΣΤΟ''??? η ειστε ολοι σε αυστηρα διαιτα?? καλος να βρεθουμε και θα τα πουμε απο κοντα..!!! |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 11 2013, 10:14 | |
| Καλως ηρθες Θάνο! Καφές θα παίξει σημερα στο γνωστό σημείο. Ειναι και μια καλη ευκαιρία σημερα να χαλασουμε και τη διαιτα μας Καλό χειμώνα λοιπον και....καλη μας όρεξη...γενικώς! |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 11 2013, 10:18 | |
| |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 11 2013, 11:29 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| |
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 11 2013, 13:52 | |
| - v_kostas έγραψε:
- Αδέρφια αλήτες επέστρεψα κι εγώ χθές, οπότε θα καφεδιαστούμε άσχημα σήμερα!!!
νταυραντησμενος μου επεστρεψες!!! ηρθε και το φιλαρακι σου ποιος σε πιανει τωρα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την 1Adder στις Τετ Σεπ 11 2013, 15:58, 1 φορά |
|
| |
Giorgos-Patra moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 11 2013, 14:52 | |
| Καλως ηρθατε Κωστα , Θανο σας περιμενουμε το απογευμα να τα πουμε απο κοντα !!
Πετρο δεν κανονιζεις να ερθεις μονο εσυ θα λειπεις ρε φιλε. |
|
| |
makjr
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Γλυφάδα Registration date : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 11 2013, 15:37 | |
| Λέω να έρθω και εγώ μια βόλτα για να γνωριστούμε και απο κοντά! |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 11 2013, 15:44 | |
| - makjr έγραψε:
- Λέω να έρθω και εγώ μια βόλτα για να γνωριστούμε και απο κοντά!
Καλώς να έρθεις φίλε!! Σούπερ καφεδιά με bro together!!! |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 11 2013, 15:46 | |
| |
|
| |
Giorgos-Patra moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τετ Σεπ 11 2013, 15:58 | |
| |
|