Ωραία ιδέα Μέσα είμαι, δεν λέει τίποτα ο Μώλος τώρα ρε παιδιά,ρουτίνα -ζέστη και αφόρητη μυρωδιά υπονόμου, πάμε να ξεφύγουμε να μας χτυπήσει λίγο καθαρό αεράκι τώρα που είναι καλοκαίρι, θα τον βαρεθούμε το Μώλο τον χείμώνα..
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Δεν βλέπω να ξεκολάτε απο τις παραλίες!!! Εφόσον δεν υπάρχει συμμετοχή το αφήνουμε για επόμενη φορά το εκτός.Επειδή θα έχουμε και επισκέπτες και βολεύει Πάτρα, καλύτερα όσοι πιστοί προσέλθετε Μόλο λοιπόν.
Δεν βλέπω να ξεκολάτε απο τις παραλίες!!! Εφόσον δεν υπάρχει συμμετοχή το αφήνουμε για επόμενη φορά το εκτός.Επειδή θα έχουμε και επισκέπτες και βολεύει Πάτρα, καλύτερα όσοι πιστοί προσέλθετε Μόλο λοιπόν.
Παίδες καλά να περάσετε το απόγευμα,εγώ είμαι Κάτω Βασιλική ούτως ή άλλως,δεν υπάρχει πρόβλημα κανονίζουμε άλλη φορά.. (εσείς θα χάσετε το μπίτς βόλει) Α μην ξεχάσω προσοχή στον επισκέπτη.. αν ζητήσει σουβλάκια απο τα κούκουρα πείτε του οτι το μαγαζί έκλεισε..
Pirates Member
Ηλικία : 40 Τόπος : παραδεισος Registration date : 01/06/2011
Aν αύριο γίνει ο καφές τι θα λέγατε να πηγαίναμε στην Παναγία στο Αίγιο για ένα κεράκι και μετά για καφέ στην παραλία και ότι άλλο μας προκύψει;;;;;;;;;
v_kostas Administrator
Aν αύριο γίνει ο καφές τι θα λέγατε να πηγαίναμε στην Παναγία στο Αίγιο για ένα κεράκι και μετά για καφέ στην παραλία και ότι άλλο μας προκύψει;;;;;;;;;
v_kostas έγραψε:
Αργύρη με πρόλαβες έλεγα να τον αφήναμε τον καφέ για αυτήν την Τετάρτη μιας κι ο κόσμος διακοπάρει.Αν υπάρχει ενδιαφέρον όμως κανονίστε το.
για να δουμε χαρτες . . . ωρα συναντησεις κτλ
Pirates Member
Ηλικία : 40 Τόπος : παραδεισος Registration date : 01/06/2011
Παιδια σχετικα με αυτο που συζηταγαμε χτες για το ατυχημα με το παιδι στην Ακρωτηριου-Βενιζελου εμαθα απο συγγενη του πως ειναι καλα, εχει σωθει το ποδι του και θα περπατησει παλι, αλλα θα χρειαστει αρκετες εγχειρησεις και φυσιοθεραπειες μεχρι τοτε. Ευτυχως απεφυγε τα χειροτερα, σιδερενιος να φινει! Επισης η κοπελα με το ιχ περασε με κοκκινο.
leonady2 gold member
Σιδερένιος να είναι ο λεβέντης και ας μην το ξέρω.Όσο για το τσόφλι που πέρασε με κόκκινο εγώ προσωπικά θα την δίκαζα ισόβια ή θα την έκανα να πληρώσει με το ίδιο νόμησμα, γιατι η κυρία αυτή οδηγούσε με εγκληματική αμέλεια ( τις βλέπω καθημερινά και με έχουν κάνει να τις συχαίνομαι ).Από τότε που βγήκαν αυτές στο δρόμο κ γενικά στην αγορά εργασίας καταστράφηκε η παιδεία η Ελλάδα ολόκληρη. Και πάλι σιδερένιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδιά καλησπέρα. Γράφω εδω το παρακάτω μήνυμα ώστε να το δουν όλοι μιας και ο καφές μας είναι αύριο Τετάρτη. Δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί πως το παλικάρι που χτύπησε πριν μια βδομάδα περίπου με το πορτοκαλί Vstrom και είχε πρόβλημα με το πόδι του χρειάζεται αίμα επειγόντως. Όποιος λοιπόν θέλει να δώσει και μπορεί λέω να δώσουμε ένα ραντεβού αύριο πριν το καφέ στο νοσοκομείο του Ρίου για να διευκολύνουμε και εμείς τη κατάσταση όσο μπορούμε. Φτιάχνω λοιπόν μια λίστα με όσους θέλουν και μπορούν να δώσουν αίμα. Ας προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε όσους μπορούμε περισσότερους και τηλεφωνικά
Έκκληση για αίμα για τον 30χρονο Κωνσταντίνο Δελέγκο
Η ώρα είναι συζητήσιμη και θα διευκρινιστεί αύριο πρωί
Παιδιά καλησπέρα. Γράφω εδω το παρακάτω μήνυμα ώστε να το δουν όλοι μιας και ο καφές μας είναι αύριο Τετάρτη. Δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί πως το παλικάρι που χτύπησε πριν μια βδομάδα περίπου με το πορτοκαλί Vstrom και είχε πρόβλημα με το πόδι του χρειάζεται αίμα επειγόντως. Όποιος λοιπόν θέλει να δώσει και μπορεί λέω να δώσουμε ένα ραντεβού αύριο πριν το καφέ στο νοσοκομείο του Ρίου για να διευκολύνουμε και εμείς τη κατάσταση όσο μπορούμε. Φτιάχνω λοιπόν μια λίστα με όσους θέλουν και μπορούν να δώσουν αίμα. Ας προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε όσους μπορούμε περισσότερους και τηλεφωνικά
Έκκληση για αίμα για τον 30χρονο Κωνσταντίνο Δελέγκο
Η ώρα είναι συζητήσιμη και θα διευκρινιστεί αύριο πρωί