Έχω το Schuberth C3 και σήμερα φεύγοντας από την δουλειά είδα πως έχω χάσει το παπαράκι αυτό που ανοιγοκλείνει την εισαγωγή αέρα πάνω στο κεφάλι (στον κόκκινο κύκλο στην φωτογραφία)
Περιττό να σας πω τι ξενέρωμα έφαγα...
Τέλοσπάντων ψάχνω από εκείνη την ώρα για ανταλλακτικό σε ebay, louis.de και σε όλο το interneti αλλά πράμα.
Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορώ να βρω, μπας και έχει πάρει κανενός το μάτι κανά τέτοιο πουθενά????
vs_yoshi Member
Ρε φίλε μπήκα και εγώ και έψαχνα μπας και σε βοηθήσω αλλά όντως δεν παίζει τίποτα στο internet.Και επειδή έσκασα πήρα ένα τηλ στην Stelpet πριν από λίγο και μου είπαν οτι έχει κατόπιν παραγγελίας και περίπου κανα 15άρι ευρώ.
Ρε φίλε μπήκα και εγώ και έψαχνα μπας και σε βοηθήσω αλλά όντως δεν παίζει τίποτα στο internet.Και επειδή έσκασα πήρα ένα τηλ στην Stelpet πριν από λίγο και μου είπαν οτι έχει κατόπιν παραγγελίας και περίπου κανα 15άρι ευρώ.
Αν βοήθησες λέειι!!!!!! Είχα να χαμογελάσω από το απόγευμα που το είδα να λείπει. Εν το μεταξύ αυτός που τα είχε στα Χανιά το έχει κλείσει το μαγαζί και ήμουν έτοιμος να πάρω στην Schuberth στην Γερμανία αύριο.
Με έφτιαξες, χίλια ευχαριστώ
vs_yoshi Member
Αν βοήθησες λέειι!!!!!! Είχα να χαμογελάσω από το απόγευμα που το είδα να λείπει. Εν το μεταξύ αυτός που τα είχε στα Χανιά το έχει κλείσει το μαγαζί και ήμουν έτοιμος να πάρω στην Schuberth στην Γερμανία αύριο.
Με έφτιαξες, χίλια ευχαριστώ
Να σαι καλά!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008