Tι λες ρε φίλε;Τώρα το διαβάζω και πέφτω από τα σύννεφα!Τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω!!Εύχομαι να ναι το τελευταίο στραβό και για σένα και για όλους μας!
@όταν λες η πινακίδα έλειγε σε 4132 τι εννοείς;Το λέω γιατί οι πινακίδες είναι με 4 αριθμούς
Tι λες ρε φίλε;Τώρα το διαβάζω και πέφτω από τα σύννεφα!Τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω!!Εύχομαι να ναι το τελευταίο στραβό και για σένα και για όλους μας!
@όταν λες η πινακίδα έλειγε σε 4132 τι εννοείς;Το λέω γιατί οι πινακίδες είναι με 4 αριθμούς
4 ο πρώτος αριθμός 1 1 ο δεύτερος αριθμός +1 3 ο τρίτος αριθμός +1 2 ο τέταρτος αριθμός +1
σύνολο 4!!
(πέρα από τη πλάκα, αν εννοείς επειδή έγραψε ο Κωνσταντίνος "έληγε" αναφέρεται στο ότι δεν θυμάται τα γράμματα προφανώς..
Που γραφει ρε παιδιά οτι έληγε σε 4132? Αφου αναφερει οτι δεν συγκράτησε πινακίδα...
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
Παιδιά δεν νομίζω να έχει νόημα να τραβηχτεί το θέμα παραπάνω. Νομίζω αφού δεν έπαθε κανείς τίποτα με το όλο σκηνικό δεν πρόκειται να βάλουμε μυαλό σε κανέναν από αυτούς τους οδηγούς. Ούτε είμαι υπέρ να βρω που μένει και να τον σπάσω στο ξύλο ή να του κάψω το αμάξι. Αφού δεν έγινε εκείνη τη στιγμή και το γλίτωσε πάλι καλά. Τουλάχιστον κατάλαβε ότι δεν πέρασε πολύ η ''μαγκιά'' του όταν είχε στην ουρά του ένα V Strom να του κορνάρει έστω για κάποια μέτρα και αφού του έχει τραβήξει όπλο (χωρίς να σημαίνει σωστή αντίδραση το ξαναλέω).
Τι λες τώρα ρε Κωνσταντίνε ούτε καν καταλάβαμε τίποτα. Αν είναι δυνατόν. Τέλος καλό, όλα καλά, απέβαλλε τον από την μνήμη σου. Αυτό μου μετράει οτι δεν έγινε τιποτα παρακάτω.
Πάντως και εγώ στον γυρισμό, στον Κηφισό, ήμουν αφηρημένος, τα αυτοκίνητα μπροστά σταματάνε και ευτυχώς που άρχισε η γυναίκα και φώναζε μέσα από την ενδοεποικοινωνία και μπόρεσα και πλακώθηκα στα φρένα. Ισως να το είχε η μέρα φαινεται.