Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 09/01/2014 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 18η Αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ Απόλλων.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γι'αυτά που γίνανε σήμερα στην Τούμπα, θα μπορούσα άνετα να πω ότι άξιζε στους γαύρους να πάθουν αυτά που τόσα χρόνια κάνουν σε όλες τις αντίπαλες ομάδες τους στο Καραϊσκάκη ("παρόμοια" έκανε & πριν λίγες ημέρες στον ΠΑΟΚ), αλλά επειδή αυτή η νοοτροπία δεν πρόκειται να μας βγάλει πουθενά, λέω ότι ντρέπομαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο (που για την κατάντια του το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης το έχει ο γαύρος) &αηδιάζω όταν βλέπω τέτοια σκηνικά ακόμη & αν τα προκαλούν οι οπαδοί της Πανάθας μου.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ανεγκέφαλοι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες!!!
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
χρησταρα αυτα επρεπε να γινουν για τους προκλητηκους αλαζονες βιαστες του ελληνικου ποδοσφαιρου...
δεν μου αρεσει η βια αλλα βλεποντας τοσα χρονια τον παοκ πλεον την αδικια την εχουμε βιωση σε καθε δευτερολεπτο.τι να πεις να πεις για τον γραφικο κυρσαββα??για τον καραπαπα??για τον βλακα τον σαλινο που στο 5-7 καθοτανε μπροστα στην 5 και περιμενε να του ριξουν κατι για να πεσει ξανα σαν γνησιος γαυρος(βλεπε τζολε που του ριξανε μπουκαλι στο χερι και αυτος επιανε το κεφαλι του??)δεν ειναι κοκκινη το σκουντηγμα του μεγιερι καπου στο 85+? δεν ειναι κοκκινη του σαλινο με την μπανανα που την ριχνει πισω στο κοσμο??πια να πρωτοπεις τα 15λεπτα καθηστερησεις?? τον μανιατη να πουλαει γαυροσινη να σταματαει ο διατητης το ματς και αυτος να συνεχιζει και τελικα να κοκκινιζεται αφου εχει ξεσικωση τους παντες??
τι να πρωτοπεις...
πραγματικα χαιρομαι που φερθηκαμε επαγγελματικα επιτελους και δεν τους δωσαμε την ευκαιρια να διακοψει το ματς....(μαθαινουμε ειχαμε καλους δασκαλους τοσα χρονια)πολλα respect στις δηλωσεις γεωργιαδη"ενταξει με διακοσιους παλμους δικαιολογουνται οι παιχτες να τρελενονται"...
καταλαβε κανεις την κιτρηνη του κλαους γιατι??του νατχο που τρωει τις κλωτσιες και δινει αναποδη κιτρηνη-κοκκινη??
οσο για την τελευταια μπουκα τον φιλαθλον? βαγγελα και οι δικοι μας για να πανηγυρισουν μπηκαν..
φωτορεπορταζ....
τρελοσκηνικο...κατι απο τα παλια...
δυστηχως δεν μπορεσα να παω λογο αυχενικου συνδρομου, ευχομαι να μπορεσω να παω στον τελικο υγεια....
εδω το βιντεο με τον καραπαπα και τα μπινελικια του....http://www.paokmania.gr/podosfairo/kypello/63005-to-video-me-tis-vomoloxies-karapapa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Το να αρχίζουμε να συμπεριφερόμαστε (οι άνθρωποι) σαν τα ζώα, δεν θα κάνει τα ζώα ανθρώπους!!! Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να γινόμαστε & εμείς ζώα!!! Εγώ δεν θέλω οι παναθηναϊκοί να κάνουν τα ίδια στα γαυράκια. Δεν θέλω να πέσουμε στο ανύπαρκτο επίπεδό τους & να τα κάνουμε γης μαδιάμ!!! Όσο & αν τους αξίζει των γαύρων, εγώ δεν το θέλω. Θέλω να πάω γήπεδο & να φύγω αρτιμελής ακόμη & αν χάσω. Ας χάσω δίκαια όμως.
Το ιδανικό είναι να ξυπνήσουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι του ολυμπιακού & να σιχτιρίσουν για τις μαλακίες που κάνουν οι εκάστοτε διοικήσεις του!!! Αλλιώς.... μια ζωή καρπαζοεισπράκτορες θα είναι στην Ευρώπη & θα τους μένει η χαρά ότι από τον Αύγουστο θα είναι πρωταθλητές (με Κάκο, μποροβήλο κλπ....)
shadow.gr. έγραψε:
οσο για την τελευταια μπουκα τον φιλαθλον? βαγγελα και οι δικοι μας για να πανηγυρισουν μπηκαν..
Σιγά μην το καταλάβει το βαρέλι....
shadow.gr. έγραψε:
επιτελους θα γινει ενας τελικος που και οι δυο θα εχουν τις ιδιες πιθανοτητες στο ονειρο.....
ας αφησουν πλεον οι κακομαθημενοι βιαστες ολες τις ομαδες να ελπιζουν.....
ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
χρησταρα ο βαγγελας ηξερε γιαυτο δεν ηρθε... .οσο κοσμο ειχε μεσα αλλο τοσο ειχε και εξω αν ξεφευγε το ματς με τα σφυριγματα οχι το ελικοπτερο ουτε οστρατος δεν τους εβγαζε εξω μετα...
δεν καταλαβα γιατι λες ζωα ηταν μια αριστη φιλοξενια, και επαιξε και γαυρακι day. . .
πολυ γουσταρα τον ιβαν που οταν παραλιρουσε ο κυρ σαββας μαζι με εναν ακομα του γαυρου λεγοντας αυτοι θα μας καψουν θα μας καψουν ζωντανους,του λεει "εσυ σκασε τωρα εγω μιλαω"και του μπεκιαστικε και εκαναν πισω...
the boss is speaking now
ο γιος του σαββιδη με πυρσο στα αποδητηρια
στο γαλατικο χωριο που ακομα αντιστεκεται χτες αναψαν φωτιες
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...προστάτευσε το γήπεδο και την κερκίδα ...ενας παγκος με 5 κασέλες ψάρια και 5000 πυρσοί στα χερια των ψύχραιμων και πολιτισμένων οπαδών ...κι ολα αυτα με την απορία ζωγραφισμενη στα πρόσωπα του προεδρου του γεν,αρχηγου και των υπευθύνων του γηπέδου ...
και πάλι τα θερμα μου συγχαρητήρια ...
υ,γ, ,,,το αγωνιστικό μερος της χθεσινής παρωδίας ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ....και δεν το σχολιάζω ...
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗς Κ13 ....αυτα παιζουν μπάλα και μεις τα καμαρώνουμε
στο 2:8" ειμαι εκει στη μεση πισω πισω διπλα στο ορθιο παιδακι της παρτιζαν ...
δειτε στο 1και 50 μια γκολάρα που σας την αφιερώνω ...θαυμάστε τον πιτσιρικά με το 13 .....και στο 2και 27 τα παιδια της παρτιζαν που τραγουδουσανε τον υμνο του παοκ ...
για μενα αυτο ειναι το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ....!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...προστάτευσε το γήπεδο και την κερκίδα ...ενας παγκος με 5 κασέλες ψάρια και 5000 πυρσοί στα χερια των ψύχραιμων και πολιτισμένων οπαδών ...κι ολα αυτα με την απορία ζωγραφισμενη στα πρόσωπα του προεδρου του γεν,αρχηγου και των υπευθύνων του γηπέδου ...
και πάλι τα θερμα μου συγχαρητήρια ...
υ,γ, ,,,το αγωνιστικό μερος της χθεσινής παρωδίας ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ....και δεν το σχολιάζω ...
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗς Κ13 ....αυτα παιζουν μπάλα και μεις τα καμαρώνουμε
στο 2:8" ειμαι εκει στη μεση πισω πισω διπλα στο ορθιο παιδακι της παρτιζαν ...
δειτε στο 1και 50 μια γκολάρα που σας την αφιερώνω ...θαυμάστε τον πιτσιρικά με το 13 .....και στο 2και 27 τα παιδια της παρτιζαν που τραγουδουσανε τον υμνο του παοκ ...
για μενα αυτο ειναι το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ....!!!
Νικο θα συμφωνησω στο θεμα με τις ακαδημιες ,αλλα μην δινεις συνχαρητηρια στην παε ρε φιλε αν δεν εχεις δωσει πρωτα στην δικια σου οταν η παε αρης προστατευε το γηπεδο και τους φιλοξενουμενους απο τους φιλαθλους που κατουρουσανε τον Αναστασιαδη επανω απο τον παγκο του στο γηπεδο του Μακεδονικου και τον φτυναν και τον βρεχαν ,τον Μπολονι προσφατα στο χαριλαου θα θυμασαι ψυχραιμια και πολιτισμος λεγεται και αυτο?απορουσε και οδικος σας προεδρος τοτε και ο αρχηγος της αστυνομιας που επινε ουισκακια στην σουιτα οταν ειχαν μπλοκαρει το λεοφωρειο της αποστολης επι 30 λεπτα στο στενο της χαριλαου και γινοντουσαν οργια
να δωσω και εγω τα θερμα μου συγχαρητηρια
αναφερομαι στην ομαδα σου γιατι εγραψες για την δικια μου,και νασαι σιγουρος πως οτι ομαδα και να ησουνα κατι θα βρισκα να γραψω και ο λογος ειναι οτι δεν διαφερουν οι συμπεριφορες των καφρων ,των φανατικων ,ακομα και των υγειων σκεπτομενων οπαδων (υπαρχουν και τετοιοι)
η λογικη του Βεζυρης στη θεση του Βεζυρη κυριαρχει
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
Για τον λόγο αυτό λέω ότι κάφροι & ανεγκέφαλοι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Το θέμα είναι εμείς οι ίδιοι να κράζουμε τα ρεζιλίκια τις ομάδας μας & να μην ψάχνουμε άλλοθι στο τι μας κάνουν οι αντίπαλοι. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν γουστάρω να κάνουμε στα γαυράκια ότι μας έκαναν αυτοί όταν "μπήκαν να πανηγυρίσουν αγκαλιά με τον Σισέ & δίδαξαν ήθος"
Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το ξεφτιλισμένο επίπεδο!!!
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009