Πήρατε μονότερμα τον θρύλο και βαράτε αλύπητα εεεεεε.....
Όταν όμως αράζετε τα κυβικά σας στην ταβερνούλα και απολαμβάνετε παραλία και ήλιο παίρνετε μαζί με το τσιπουράκι σας και μια μερίδα
Τότε γουστάρετε εεεεεε ???
Αρα χωρίς τον θρύλο πρωτάθλημα (ή όπως λέγεται τέλος πάντων) δεν γίνεται.
Αντε καφενές είναι για όλες τις ομάδες. Γουστάρω να ακούσω εντυπώσεις για την ομάδα του από έναν Πανιώνιο (μου αρέσει αυτή η ομάδα) Από Αριδαία μεριά.... υπάρχει ο Αλμωπός τι γίνεται. Αντε για βγείτε όλοι για κουτσουμπολιό...γιατί θα φέρω τον Σπάθα
ο boss θα λεγε ρε αφου εισαι κρυφοπάοκι ....χαχαχαχαχαχαχαχ...
λεςςςς
ελπιζω να αλλαξουν λιγο τα πραγματα και να ξαναπαρω το διαρκειας μου να παω στο γηπεδο και να μην αγχωνομαι πως σε καποιο σφαλτσοσφυριγμα θα απογειωθει ο μαλαματινας ,η καποιο τσακαλακι θα θελει να πει στους φιλους του '΄'ειδες ρε που πηδηξα μεσα ,θα τους γα...σω εδω ειναι τουμπα ρε....κλπ.εχω αγανακτησει πολλες φορες στο γηπεδο αλλα προτιμουσα να φυγω ,αν και δεν τοκανα πολυ, παρα να ξεφυγω.
ο οπαδος ειναι μεχρι το καγκελο .απο εκει και περα ειναι αλλωνων δουλεια ολοι γιναμε λογιστες ,προπονητες ,.........
μπαμπη ακου σκηνικο.....
διαρκεις παντα παιρνω στην 5 και παμε διπλα στην 4α.λοιπον παλι τρελος χαμος απο 4-4α-5...παλι καντιλια μερικα μπουκαλια με νερο μεσα και ενας πεταει μια μαλαματινα μεσα......παμε καμια 5-6 ατομα στο διαχωριστικο και τον κραζουμε.ο τυπος παει παιρνει παλι μια μαλαματινα και μας την πεταει.δεν ειχε δυναμη γιατι το συρμα ειναι ψηλο και ισα ισα που περασε το μπουκαλι. κανω μια και το πιανω.καλα ρε του λεω πας καλα γεματο μπουκαλι μας πετας??? εχει τρελαθει ο τυπας χτυπιεται και φωναζει πετατο πισω ρε να σου ριξω το αδειο.....
μπαμπη ολοι αυτο λενε για το κεκλεισμενων.....
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
κατα τα αλλα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου αυτη την φορα ο παικτης του ολυμπιακου δεν κινδυνευε αλλα του την εκατσε του αλλουνου που φυσικα δεν επρεπε να βρισκεται εκει http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/375802-epeisodio-me-tzimpoyr-vid
εχει βγει αποφαση για του χρονου οτι τα γηπεδα που θα βρισκονται σε κατασταση οπως πχ Ιωαννινων Βεροιας Κερκυρας κ.α
δεν θα συμετασχουν.ειναι που ειναι χαλια το 'θεαμα'γινεται ανυποφορο
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
κατα τα αλλα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου αυτη την φορα ο παικτης του ολυμπιακου δεν κινδυνευε αλλα του την εκατσε του αλλουνου που φυσικα δεν επρεπε να βρισκεται εκει http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/375802-epeisodio-me-tzimpoyr-vid
εχει βγει αποφαση για του χρονου οτι τα γηπεδα που θα βρισκονται σε κατασταση οπως πχ Ιωαννινων Βεροιας Κερκυρας κ.α
"Σε αυτό το πλαίσιο οπαδοί της ομάδας των Ιωαννίνων επιτέθηκαν στον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων κλώτσησε έναν εξ αυτών για να αμυνθεί και να τον αποφύγει και κάπου εκεί επενέβησαν οι αστυνομικοί και δεν γενικεύτηκε η σύρραξη. "
Συγνώμη παιδιά αλλά τα μάτια μου κάνουν πουλάκια ή βλέπω λάθος βίντεο.Τι προσπαθεί να αποφύγει ο Τζιμπούρ;Ο άλλος ναι τον βρίζει αλλά ο Τζιμπούρ ορμάει και ρίχνει κλωτσιά.Και ως συνήθως η αθλητική "δικαιοσύνη" θα είναι τυφλή.
Λοιπόν κύριοι.... Καθήστε και διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω.....
http://diaitisia.gr/kanonismoi.html
Όλοι μας λέμε ότι τον γνωρίζουμε αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε αρκετά.... Θα μου πεις εδώ τα "ξεχνάνε' αυτοί που ασχολούνται (διαιτητές, ποδοσφαιριστές κλπ) Καλό είναι όμως να γνωρίζουμε αν όχι όλα τουλάχιστον όσα μπορούμε περισσότερα.
Κάποια στιγμή θα σας βάλω τεστάκια για να δω αν είστε διαβασμένοι.
Κυριοι λογο το οφσαιτ που εβαλε γκολ ο κλαυς πολυ συνδεσμοι εξεφρασαν την αποψη οτι..δεν ειναι ετσι ο παοκ πρεπει να νικαμε δικαια.γιαυτο να τους αφησουν να βαλουν ενα γκολ.στην λειβαδια να πατσισουμε...
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
"Σε αυτό το πλαίσιο οπαδοί της ομάδας των Ιωαννίνων επιτέθηκαν στον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων κλώτσησε έναν εξ αυτών για να αμυνθεί και να τον αποφύγει και κάπου εκεί επενέβησαν οι αστυνομικοί και δεν γενικεύτηκε η σύρραξη. "
Συγνώμη παιδιά αλλά τα μάτια μου κάνουν πουλάκια ή βλέπω λάθος βίντεο.Τι προσπαθεί να αποφύγει ο Τζιμπούρ;Ο άλλος ναι τον βρίζει αλλά ο Τζιμπούρ ορμάει και ρίχνει κλωτσιά.Και ως συνήθως η αθλητική "δικαιοσύνη" θα είναι τυφλή.
του ρίχνει και ροχάλα στα μούτρα....
Αυτό όντως δεν το είδα αλλά και έτσι να είναι δεν πρέπει κανονικά να τον καλέσει ο αθλητικός "δικαστής";
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
1. Το γκολ ήταν κανονικό (απόφαση διαιτητή) 2. Το γκολ ήταν άκυρο γιατί θα έπρεπε να ακουμπήσει την μπάλα ο συμπαίκτης του και ας μην κουνιόταν αυτή από την θέση της.. 3. Το γκολ ήταν άκυρο γιατί θα έπρεπε να χτυπήσει την μπάλα ο συμπαίκτης του και αυτή να διαγράψει τροχιά 2 μέτρων τουλάχιστον. 4. Το γκολ ήταν άκυρο γιατί θα έπρεπε να αλλάξει κάποιος την μπάλα με μια καινούργια. 5. Το γκολ ήταν κανονικό γιατί κερδίζει η ομάδα μου. 6. Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (Μου αρέσει το χόκεϊ στον πάγο) 7. Όλες οι παραπάνω 8. Καμία από τις παραπάνω
1. Το γκολ ήταν κανονικό (απόφαση διαιτητή) 2. Το γκολ ήταν άκυρο γιατί θα έπρεπε να ακουμπήσει την μπάλα ο συμπαίκτης του και ας μην κουνιόταν αυτή από την θέση της.. 3. Το γκολ ήταν άκυρο γιατί θα έπρεπε να χτυπήσει την μπάλα ο συμπαίκτης του και αυτή να διαγράψει τροχιά 2 μέτρων τουλάχιστον. 4. Το γκολ ήταν άκυρο γιατί θα έπρεπε να αλλάξει κάποιος την μπάλα με μια καινούργια. 5. Το γκολ ήταν κανονικό γιατί κερδίζει η ομάδα μου. 6. Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (Μου αρέσει το χόκεϊ στον πάγο) 7. Όλες οι παραπάνω 8. Καμία από τις παραπάνω
Αντε να σας δώ τώρα.....
Η απάντηση ενώ φαίνεται να είναι η 2 δυστυχώς ήταν "παγίδα" Η σωστή είναι η 8 Καμία από τις παραπάνω Και αυτό γιατί η μπάλλα εφ' όσον έχει γίνει διακοπή στο παιχνίδι (φάουλ) πρέπει για να "λακτισθεί" για να ξεκινήσει πάλι. Δεν μπορεί ο ίδιος παίκτης να την λακτίσει ξανά χωρίς να την παίξει άλλος παίκτης. Η μπάλα τώρα θεωρείται ότι παίζει όταν αφού την "λακτίσουν" κινήται. (Παλαιότερα έλεγαν ότι πρέπει να διαγράψει τουλάχιστον απόσταση ίση με την περιφέρειά της) Εδώ είναι η παγίδα της απάντησης 2 γιατί η μπάλα δεν έχει κουνηθεί από την θέση της άσχετα αν ο συμπαίκτης του την ακούμπησε πατώντας την. Συμπέρασμα ο διαιτητής ήθελε να πάει για διακοπές
Πάντως χίλια μπράβο στον LALA γιατί ασχολήθηκε .... επίσης σωστός και ο teofilos ρε Σαλονικ όλο συμπληρώνεις δεν σε προλαβαίνω ΥΓ Όντως ο Ζολώτας είναι φιλαράκι...